قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

توضیح سخنگوی ارتش درمورد سرنوشت سه خلبان عملیات ۱۱ اسفند

سخنگوی ارتش گفت: سرنوشت ۳ خلبان حاضر در عملیات ۱۱ اسفند ارتش هنوز مشخص نیست. ارتش و دولت قطر باید با مسئولیت‌پذیری بهتر برابر با کنوانسیون‌های بین‌المللی اقدام کنند.
 توضیح سخنگوی ارتش درمورد سرنوشت سه خلبان عملیات ۱۱ اسفند

روابط عمومی سخنگوی ارتش خبر داد: محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش در گفت‌وگوی تلویزیونی به تشریح جزئیات یکی از عملیات‌های هوایی نیروی هوایی ارتش علیه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه پرداخت.

وی اظهار کرد: نیروی هوایی ارتش ایران با توجه به آمادگی‌های از پیش فراهم‌شده و طرح‌های عملیاتی که از مدت‌ها قبل پیش‌بینی و طراحی شده بود، تنها دو روز پس از این تجاوز، عملیات‌های هوایی خود را علیه پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به اجرا گذاشت.

سخنگوی ارتش گفت: سرنوشت ۳ خلبان حاضر در عملیات ۱۱ اسفند ارتش هنوز مشخص نیست.  ارتش و دولت قطر باید با مسئولیت‌پذیری بهتر برابر با کنوانسیون‌های بین‌المللی اقدام کنند.

اکرمی‌نیا افزود: یکی از این عملیات‌ها توسط جنگنده‌های F۵ علیه پایگاه العدیری در کویت انجام شد و عملیات دیگر نیز با مشارکت جنگنده‌های سوخو نیروی هوایی ارتش علیه پایگاه هوایی العدید قطر به اجرا درآمد.

وی خاطرنشان کرد: شهید سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی یکی از چهار خلبان حاضر در این عملیات بود که در اجرای این مأموریت نقش‌آفرینی کرد.

اکرمی‌نیا درباره دشواری‌های این عملیات نیز گفت: بخش عمده مسیر پرواز بر فراز آب‌های خلیج فارس انجام شد. برخلاف پرواز بر فراز خشکی که عوارض زمین امکان اختفا و نزدیک شدن به هدف را برای هواپیما‌ها فراهم می‌کند، در مسیر‌های دریایی احتمال کشف هواپیما‌ها به مراتب بیشتر است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، جنگنده‌های سوخو به دلیل ابعاد بزرگ‌تر نسبت به بسیاری از جنگنده‌های دیگر، سطح مقطع قابل‌توجه‌تری دارند و همین موضوع احتمال شناسایی آنها توسط دشمن را افزایش می‌دهد. با وجود تمام این ملاحظات، همه عوامل در طراحی عملیات لحاظ شد و خلبانان با موفقیت به هدف نزدیک شدند، مأموریت خود را با اصابت به هدف به انجام رساندند و سپس مسیر بازگشت را آغاز کردند.

اکرمی‌نیا عنوان کرد: این عملیات با وجود تمامی سختی‌ها و پیچیدگی‌های موجود، با موفقیت به انجام رسید، خلبانان نیروی هوایی برای جلوگیری از کشف توسط سامانه‌های پدافندی دشمن، ناچار بودند در …



 رویترز: تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، قرار است در روز دوشنبه اعلام شود/ شرکتهای چینی هم احتمالا هدف تحریم خواهند بود/ ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

رویترز: تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، قرار است در روز دوشنبه اعلام شود/ شرکتهای چینی هم احتمالا هدف تحریم خواهند بود/ ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است

رویترز نوشت: آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است.



 ببینید|پهلویسم نه از شرافت سیاسی برخوردار است و نه خرد سیاسی - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|پهلویسم نه از شرافت سیاسی برخوردار است و نه خرد سیاسی - تسنیم

پرویز امینی گفت: دوگانه‌ای که ابتدا میان «جمهوری اسلامی و پهلوی» ساخته بودند، اکنون دائماً در حال توسعه است.

 گرما در اروپا حداقل 30 هزار قربانی گرفته است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرما در اروپا حداقل 30 هزار قربانی گرفته است

نتایج یک بررسی نشان داد که از آغاز تابستان حداقل 30 هزار نفر در اروپا در اثر گرما جان خود را از دست داده‌اند.

 محسن رضایی: آمریکایی‌ها از حملات نظامی ناامید شدند - تسنیم
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

محسن رضایی: آمریکایی‌ها از حملات نظامی ناامید شدند - تسنیم

محسن رضایی تاکید کرد که تکامل در راهبردهای دفاعی ایران اتفاق افتاده است.

 مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.

 بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته دختر راه حل نبود (+صدا)
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

بالاخره لیلی به مجنون رسید/ مرگ خودخواسته دختر راه حل نبود (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 پیام کمپین تازه ترامپ علیه ایران چیست؟ | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

پیام کمپین تازه ترامپ علیه ایران چیست؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست با توجه به اینکه تقریباً تمام بخش‌های انرژی، مالی و حمل و نقل ایران از قبل تحت پوشش تحریم‌های ایالات متحده قرار دارند، به نظر می‌رسد هدف ترامپ اعمال تحریم‌های ثانویه بر کشورهایی است که تمام روابط خود را با ایران



سایت خبرفوری

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران/ ویدئو

هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟
سایت فرارو

هم‌صدایی کم‌سابقه سران قوا درباره جنگ؛ چرا تندروها با پایان «عزتمندانه» مخالف‌اند؟

نگاهی به اظهارات سران سه قوه در یک ماه اخیر نشان می‌دهد که به‌ویژه قالیباف و پزشکیان، هرچه رفتار و اظهارات جریان تندرو رادیکال‌تر شده، با صراحت بیشتری درباره شرایط موجود سخن گفته‌اند. موضوعی که با واکنش‌های مجازی و حقیقی آنان در تریبون‌های مختلف نیز همراه شده است.
پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی
سایت جوان آنلاین

پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی

بانک مرکزی: ۱/۴ میلیارد دلار اضافه شده به ذخایر اسکناس از بازار داخلی جمع‌آوری شده است
ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز
سایت اقتصادنیوز

ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز

اقتصادنیوز: واقعیت روشن است: نقشی که عمان طی سال‌ها برای واشنگتن به‌عنوان یک میانجی قابل اعتماد ایفا می‌کرد، دست‌کم تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید است، پایان یافته است.
«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران
سایت افکارنیوز

«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران

مت کرونیگ، پژوهشگر ارشد شورای آتلانتیک، می‌گوید فشار اقتصادی جدید آمریکا می‌تواند صادرات نفت ایران را کاهش دهد، اما برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق مورد نظر واشنگتن، به زمان بیشتری نیاز دارد.
سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.