قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۸ ساعت قبل

نیکزاد: مجلس خود را کنار دولت می بیند

نائب رئیس مجلس کفت: مجلس با نهایت توان در حال ایفای نقش نظارتی خود است اما فراتر از این جایگاه نظارتی، مجلس خود را کنار دولت می‌بیند.
 نیکزاد: مجلس خود را کنار دولت می بیند
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس، در نشست علنی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ماه که به صورت مجازی شد در نطق پیش از دستور گفت: در سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ قرار داریم. این کودتا نقطه عطف مهمی در تاریخ معاصر ایران است و سندی محکم و تاریخی بر این واقعیت است که اولاً آغاز کننده خصومت و دشمنی بین مردم بزرگ ایران و دولت آمریکا، دولت استعماری آمریکا بوده است و ثانیاً این دشمنی صرفاً مربوط به دوره انقلاب شکوهمند اسلامی نیست و به قبل از پیروزی انقلاب برمی‌گردد. 

وی افزود: مشکل آمریکا با مردم منطقه غرب آسیا، استقلال‌طلبی است. آن‌ها با هر دولت مستقل و مقتدر در این منطقه دشمنی می‌کنند تا بتوانند سیاست‌های استعماری خودشان را پیش ببرند. در زمانی که نه نظام مقدس اسلامی برقرار بود و نه حتی نهضت امام (ره) علیه آغاز شده بود، آن‌ها کودتا کردند و تفاله مستبدی را که مردم ایران فراری داده بودند، به سلطنت بازگرداندند. 

نایب رییس مجلس ادامه داد: دشمنی امروز آمریکا نیز به همین استقلال‌طلبی برمی‌گردد؛ اما با این تفاوت که در سال ۳۲ با یک اشاره، شاه فراری را به کشور بازگرداندند، اما امروز به برکت انقلاب اسلامی نه‌تنها قدرت چنین اقداماتی را ندارند، بلکه با هر اشتباه، تو دهنی‌های محکمی را از ملت بزرگ ایران دریافت می‌کنند. به اذعان خودشان ۴۸ سال است که تلاش می‌کنند نظام اسلامی را ساقط کنند، اما با هر توطئه، بیشتر از قبل ابهت پوشالی‌شان فرو می‌ریزد؛ تا جایی که مجبور می‌شوند با خفت در یخچال مواد غذایی مسافرت کنند. این واقعیت امروز میدان است و این واقعیت را ملت ایران با عزم و اراده پولادین خود، در سایه مقاومت مثال‌زدنی و تبعیت کامل از ولایت و رهبری به دست آورده است. 

وی در مورد موضوعات اقتصادی اظهار داشت: اگر نیروهای مسلح مقتدر ما عامل اقتدار و امنیت جامعه ما هستند، مسئولان اجرایی کشور در دولت و مجلس نیز باید عوامل اقتدار سیاسی و اقتصادی کشور باشند. دولت و مجلس شورای اسلامی در این مسئله متفق‌القول هستند تا شبانه‌روز برای جبران کاستی‌های معیشتی مردم تلاش کنند. 

وی گفت: جلسات تخصصی در کارگروه‌های مشترک بین مجلس و دولت با حضور کمیسیون‌های تخصصی برگزار می‌شود و مجلس با نهایت توان در حال ایفای نقش نظارتی خود می‌باشد. اما فراتر از این جایگاه نظارتی، مجلس خود را در کنار دولت می‌بیند و در تلاش است تا تصمیم‌های خوبی به نفع معیشت مردم و برون‌رفت از مشکلات گرفته شود. 

نیکزاد همچنین با اشاره به مسئله کالا برگ گفت: این موضوع جلسه دیروز بود، نمایندگان مجلس بر رفع کاستی‌های این طرح تأکید کردند و آمادگی دارند در سریع‌ترین زمان ممکن هر اصلاحی را در بودجه کشور برای تأمین منابع کالابرگ و افزایش آن مبتنی بر شرایط تورمی جدید انجام دهند. مجلس و دولت در تلاشند تا به یک نقشه راه مشترک در این زمینه برسند و حضور وزرای دولت محترم در صحن مجلس در راستای این همکاری متقابل بوده است.  نامه مجلس به دولت برای ارسال لایحه اصلاح قانون بودجه کشور

وی ادامه داد: با توجه به امر رهبر انقلاب مبنی بر تقدم لایحه بر طرح، مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور اعلام کرده است تا لایحه اصلاح بودجه کشور متناسب با شرایط جنگی کشور و مبتنی بر تأمین حداکثری نیازهای مردم به مجلس ارسال شود تا در نهایت با همکاری، این اصلاحات به نفع مردم انجام شود. 

نایب رئیس مجلس خاطرنشان کرد: کشور را نمی‌توان در شرایط جنگی با رویکرد عادی اداره کرد. مجلس برای انجام اصلاحات عزم جدی دارد و از تمام ابزارهای قانونی خود در این زمینه استفاده خواهد کرد. منبع : ایرنا



 تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اطمینان‌بخش بودن وضعیت ذخایر کالاهای اساسی کشور گفت: تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد.

 نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!

نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!

پیش از آغاز دیدار بارسلونا و الاهلی مصر در چارچوب جام خوان گمپر، مراسم معارفه اعضای تیم بارسلونا برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ برگزار شد و هواداران استقبال باشکوهی از رودری داشتند.

 تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

عراقچی عصر امروز با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.

 ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟  | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

ماجرای رسوایی جدید درباره حملات ایران چیست؟ | تهدید تازه برای امنیت ملی آمریکا

پیامدهای زنجیره‌ای جنگ علیه ایران برای ارتش آمریکا همچنان ادامه دارد و در روزهای اخیر پنتاگون آماج انتقادها درباره ماجرای انتقال ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به خاورمیانه بوده‌است.

 ابوالقاسم‌پور: کل تیم را با ۱۸۱ میلیارد بسته‌ام/ با حدادی درباره بیفوما صحبت کردم

ابوالقاسم‌پور: کل تیم را با ۱۸۱ میلیارد بسته‌ام/ با حدادی درباره بیفوما صحبت کردم

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان پس از دیدار تیمش مقابل پرسپولیس گفت: خیلی خوشحال هستم که ۵ بازیکن را مستقیما از خوزستان به تیم اصلی اضافه کردیم که در حال حاضر مهاجمان تیم ما هستند.

 دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال دیدار کردند.

 پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

پرسپولیس۴-۰ استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر فوتبال برابر استقلال خوزستان به برتری چهار بر یک رسید تا دومین برد متوالی قرمزها ثبت شود.