قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

هر که تندتر سخن بگوید، انقلابی‌تر نیست/شاید دهانش بلندگوی دشمن باشد

«این هشدار را با صدای بلندتر بیان کرد که بدانیم و بدانند که هرکس با ادبیات تندتر سخن گفت، انقلابی نیست شاید دهانش بلندگوی دشمن باشد.»
 هر که تندتر سخن بگوید، انقلابی‌تر نیست/شاید دهانش بلندگوی دشمن باشد

غلامرضا بنی‌اسدی در روزنامه خراسان نوشت: پستی بی‌ادبانه در فضای مجازی منتشر شده که به شخصیت‌های حقیقی جبهه انقلاب و مسئولانِ قوای مجریه و مقننه توهین روا داشته است. در این توئیت خطاب به امیر سرلشکر حاتمی، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی، سه چهره شاخص مدیریتِ میدان و دیپلماسی کشور را «سرباز آمریکایی» خوانده است. انگار وقتی ادب را قسمت می‌کردند اینان در صفِ وقاحت قرار داشتند. 

توئیت‌هایی از این دست و پست‌های وقیحانه در فضای مجازی و هرزه گویی برخی‌ها به این هشدار نماینده محترم ولی فقیه در سپاه، عیاری ده چندان می‌دهد. او گفته است که «دشمن برای ایجاد شکاف و از بین بردن انسجام جامعه با استفاده از ادبیات دینی و حتی با عنوان دفاع از ولایت، افراد و جریان‌هایی را وارد میدان می‌کند تا انسجام جامعه را هدف قرار دهند.» دقیقا کاری که این کوچه گردِ پلتفرم ایکس انجام داده و همراهانش که انجام می‌دهند. باطل رفتارانی که غلط خود را درست می‌پندارند و برای گناهان ارتکابی برای خداوند هم فاکتور ثواب می‌نویسند. 

اگر خوارج به ثواب رسیدند از راه ناصواب این جماعتِ گم کرده راه هم به اجر و پاداش خواهند رسید. البته سزای اعمال ناشایست خود را حتما خواهند گرفت و طعمش را خواهند چشید. 

باید مستند به سخنان تامل برانگیز حاجی صادقی، این هشدار را با صدای بلندتر بیان کرد که بدانیم و بدانند که هرکس با ادبیات تندتر سخن گفت، انقلابی نیست شاید دهانش بلندگوی دشمن باشد. بدانیم و بدانند همه که هرکس «اتحادِ مقدس» را هدف قرار دهد، خود پیشتر هدف برنامه ریزی دشمنان قرار گرفته و به ابزار آنان در جنگ ترکیبی تبدیل شده است. هرکس مسئولان نظام به ویژه سران قوا -که هم مورد اعتماد رهبر انقلاب‌اند و هم معظم له به اعتماد به آنان و حمایت از آنان موکدا تاکید کرده اند- این گونه وقیحانه بتازد، خود سرباز اسرائیل و آمریکاست. حالا جیره‌اش را می‌گیرد یا مجانی بیگاری می‌کند مسئله دیگری است. 

مشخص است که ادبیات به ظاهر دینی هم نتیجه غیردینی اختلاف را نمی‌پوشاند. ادعای دفاع از ولایت هم نمی‌تواند گناه وحدت‌شکنی و زمین گذاشتن کلام و راهبرد رهبری را بپوشاند. این مقام مسئول این را هم تصریح می‌کند که «دشمن با استفاده از انواع رسانه‌ها و ابزارهای هنری وارد میدان شده و میلیاردها دلار برای این عرصه سرمایه‌گذاری کرده تا بر ذهن و ادراک جامعه اثر بگذارد.»

ما اگر سرخطِ تلاشگران اتحادستیزی را بگیریم، ته خط خواهیم دید چه کسانی ایستاده‌اند و سرمایه‌گذاری دشمنان را در فرایندِ کاشت و داشت به مرحله برداشت برای او نزدیک می‌کنند. مثل همان قصه معروف روضه وحدت ستیز که شخصی هر روز جلوی سفارت عثمانی می‌خواند و چون پی‌اش را گرفتند با چند واسطه به سفارت بریتانیا رسیدند. امروز آمریکا و اسرائیل در ایران سفارتخانه ندارند اما خانه و سفیر هم کم ندارند. این قبیل تندگویان هم شاید به این خانه‌ها راه داشته باشند….





 روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۵۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ  لو رفت؟
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ لو رفت؟

واشنگتن‌پست نوشت: ترامپ گزینه‌های چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۱۵ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور

رکنا:دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی شایعه بنزین 80 هزار تومانی را تکذیب کرد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.