قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۲۴ ساعت قبل

زنان موتور سوار در تصادفات حمایت بیمه‌ای ندارند/ دختران ۱۶ ساله موتور سواری می کنند

اعلام رسمی مرگ ۱۸بانوی موتورسوار در حوادث رانندگی اصفهان در حالی است که تاکنون آماری از مرگ‌ومیر زنان موتورسوار در سایر شهرهای کشور اعلام نشده است.
 زنان موتور سوار در تصادفات حمایت بیمه‌ای ندارند/ دختران ۱۶ ساله موتور سواری می کنند

تبلیغات

مرگ ۱۸زن موتورسوار طی ۴ماه نخست امسال در اصفهان؛ این آمار هولناکی است که چند روز پیش رئیس پلیس استان اصفهان در جریان نشست خبری با خبرنگاران اعلام کرد، زنگ خطر تازه‌ای درباره گسترش موتورسواری زنان و تبعات رانندگی بدون گواهینامه. سردار عبدالوهاب حسنوند در این نشست با هشدار نسبت به موتورسواری بدون گواهینامه گفت که حدود ۵۱درصد تصادفات منجر به جرح و مرگ در این استان مربوط به موتورسواران است و حل این مسئله نیازمند توجه جدی‌تر خانواده‌ها و دستگاه‌های متولی آموزش و فرهنگسازی است.

اعلام رسمی مرگ ۱۸بانوی موتورسوار در حوادث رانندگی اصفهان در حالی است که تاکنون آماری از مرگ‌ومیر زنان موتورسوار در سایر شهرهای کشور اعلام نشده است. با این حال، آمار پرونده‌های خسارتی نشان می‌دهد مسئله فقط به اصفهان محدود نیست و رانندگی زنان با موتورسیکلت، جدا از خطرات جانی‌ای که برای آنها دارد می‌تواند درصورت بروز تصادف، تبعات مالی و حقوقی سنگینی هم برایشان به‌دنبال داشته باشد.

مهدی قمصریان، مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی کشور در گفت‌وگو با همشهری درباره وضعیت بیمه‌ زنان موتورسوار می‌گوید: وقتی در یک تصادف رانندگی، خصوصا رانندگی با موتورسیکلت، راننده مقصر زن باشد، ۲حالت به‌وجود می‌آید.

او توضیح می‌دهد: حالت اول زمانی است که موتورسیکلت دارای بیمه‌نامه شخص ثالث باشد. در این شرایط باید به قانون بیمه شخص ثالث مراجعه کرد. در این قانون تصریح شده است که اگر وسیله نقلیه دارای بیمه شخص ثالث باشد اما راننده مقصر گواهینامه رانندگی نداشته باشد، شرکت بیمه نمی‌تواند به بهانه نداشتن گواهینامه، پرداخت خسارت شخص ثالث را متوقف کند، بلکه مکلف است خسارت فرد زیان‌دیده را طبق قانون پرداخت کند.

به ‌گفته قمصریان، ماجرا البته در همین‌جا تمام نمی‌شود و راننده فاقد گواهینامه پس از آن با مطالبه شرکت بیمه مواجه می‌شود. او می‌گوید: پس از پرداخت خسارت، شرکت بیمه می‌تواند تمام یا بخشی از مبلغ پرداختی را از راننده مقصر که فاقد گواهینامه است، مطالبه کند.

او یک نکته مهم دیگر را هم مورد اشاره قرار می‌دهد: اسناد پرداخت خسارت شرکت بیمه در این موارد …





 از رشد 93 هزار واحدی شاخص کل تا آستانه منفی شدن بازار/ خروج نزدیک به یک همت پول حقیقی از بورس - سرمایه و بورس
۴ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

از رشد 93 هزار واحدی شاخص کل تا آستانه منفی شدن بازار/ خروج نزدیک به یک همت پول حقیقی از بورس - سرمایه و بورس

شاخص کل بورس در پایان معاملات با افزایش 8 هزار و 292 واحدی معادل 0.14 درصد، در ارتفاع 6 میلیون و 69 هزار و 888 واحد قرار گرفت. این رقم در حالی ثبت شد که شاخص کل در نیمه نخست معاملات تا ارتفاع 6 میلیون و 154 هزار واحد پیش رفته بود.

 گرانی ۶ هزار تومانی دلار/ یورو ۹ هزار تومان بالا رفت!
۴۵ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

گرانی ۶ هزار تومانی دلار/ یورو ۹ هزار تومان بالا رفت!

قیمت دلار در معاملات امروز یکشنبه، با افزایش همراه شد و با جهش ۶ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۹۷ هزار تومان قرار دارد.

 جزئیات آتش سوزی کارخانه نوشابه‌سازی ایرانشهر / احتمال خرابکاری در وقوع حادثه
۵۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

جزئیات آتش سوزی کارخانه نوشابه‌سازی ایرانشهر / احتمال خرابکاری در وقوع حادثه

سحرگاه امروز، کارخانه نوشابه‌سازی ایرانشهر در میان دود و شعله‌ها فرو رفت. با اینکه هنوز از میزان خسارت‌های مالی اطلاعات دقیقی منتشر نشده، اما اظهارات اولیه از منابع محلی درباره نحوه آغاز آتش‌سوزی، انگشت اتهام را به سوی احتمالات خرابکاری نشانه رفته است.

 انویدیا قیمت سرورهای هوش مصنوعی را بیش از ۱۵ درصد افزایش می‌دهد
۵۱ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

انویدیا قیمت سرورهای هوش مصنوعی را بیش از ۱۵ درصد افزایش می‌دهد

توسعه برند؛ برخی از بزرگ‌ترین مشتریان انویدیا برای افزایش بیش از ۱۵ درصدی قیمت سرورهای مجهز به تراشه‌های هوش مصنوعی این شرکت مطلع شده‌اند؛ افزایشی که قرار است از سال آینده روی سامانه‌های جدید اعمال شود و افزایش هزینه تراشه‌های حافظه یکی از عوامل اصلی آن عنوان شده است.

 قیمت دلار امروز 1شهریور 1405/ در آستانه ورود به کانال ۲۰۰هزار تومان! - سرمایه و بورس
۳۵ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت دلار امروز 1شهریور 1405/ در آستانه ورود به کانال ۲۰۰هزار تومان! - سرمایه و بورس

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، قیمت دلار امروز با صعود ۶ هزار تومانی همراه شد و در پی افزایش نگرانی‌ها از تشدید فشارهای اقتصادی، معامله‌گران را به سمت خرید ارز سوق داد. اسکناس آمریکایی که از روز گذشته مسیر صعودی را در پیش گرفته و وارد کریدور ۱۹۰ هزار تومانی شده بود، در

 در دوره طاغوت از این ۳ کشور پزشک وارد ایران می شد | ویدئو
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در دوره طاغوت از این ۳ کشور پزشک وارد ایران می شد | ویدئو

مجری برنامه پاورقی گفت: کشورهایی که پهلوی از آنجا پزشک می آورد بعد از انقلاب با ما قابل مقایسه نیستند.



سایت تابناک

آموزش فارسی به نظامیان آمریکایی پیش از اعزام به ایران

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟
سایت تابناک

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.