قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

ثبت حملات از خاک برخی کشورهای همسایه در شورای امنیت به روایت غریب‌آبادی

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به حملات انجام‌شده در جریان جنگ اخیر گفت ایران مواردی از حملات مستقیم از قلمرو برخی کشورهای همسایه را مستندسازی و در شورای امنیت ثبت کرده است.
 ثبت حملات از خاک برخی کشورهای همسایه در شورای امنیت به روایت غریب‌آبادی

تبلیغات

کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه، از ثبت و مستندسازی مواردی از حملات انجام‌شده از خاک برخی کشورهای همسایه در شورای امنیت خبر داد.

غریب‌آبادی با اشاره به گزارش‌های دریافتی از نیروهای مسلح اظهار کرد: «ما گزارش‌هایی از نیروهای مسلح دریافت کردیم که نشان می‌داد برخی از معدود حملات، حملات مستقیم هم بوده است و ما آنها را هم مستندسازی کردیم.»

وی افزود در مواردی که نیروهای مسلح ایران به این جمع‌بندی رسیدند که پرواز جنگنده، اعزام پهپاد یا شلیک موشک به‌طور مستقیم از سوی کشور مشخصی انجام شده، پاسخ قاطعانه‌تر و محکم‌تری داده‌اند.

معاون وزیر امور خارجه تأکید کرد این موارد گسترده نبوده و تنها در «دو یا سه مورد» چنین تشخیصی داده شده است؛ چراکه به گفته او، بخش عمده حملات از سوی آمریکا انجام می‌شده است.

غریب‌آبادی همچنین با اشاره به روابط ایران با کشورهای منطقه گفت: «زمینه برای ازسرگیری گفت‌وگوهای امنیتی میان کشورهای خلیج فارس فراهم است.»

او بر اهمیت ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای و گفت‌وگو میان کشورهای خلیج فارس برای کاهش تنش‌ها و تقویت سازوکارهای امنیتی تأکید کرد.

تبلیغات



 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو
۱۲ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.

باراک راوید در وبگاه آکسیوس در گزارش افشای این خبر نوشت: این عملیات در شرایطی انجام می‌شود که جنگ همچنان در وضعیت بن‌بست قرار دارد و یکی از مهم‌ترین پیامدهای آن، اختلال در عرضه جهانی نفت و جهش قیمت نفت خام بوده است. مقام‌های آمریکایی می‌گویند باز شدن این مسیر و ادامه انتقال نفت، اگرچه هنوز نتوانسته حجم صادرات را به سطح پیش از جنگ بازگرداند، اما تأثیر قابل‌توجهی بر عرضه جهانی انرژی داشته است.

بر اساس اطلاعاتی که این مقام‌ها در اختیار آکسیوس قرار داده‌اند، مدعی شده‌اند که طی چند هفته گذشته هر شب حدود ۱۵ تا ۲۰ نفتکش از مسیر جنوبی تنگه هرمز عبور کرده‌اند. این نفتکش‌ها از مسیری در امتداد سواحل عمان حرکت می‌کنند؛ مسیری که به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، اکنون تحت کنترل نیروهای آمریکایی قرار دارد.

این مقام آمریکایی که مستقیماً در جریان عملیات قرار دارد،مدعی شده است که «ما اکنون دو ماه است که مسیر جنوبی تنگه هرمز را تحت کنترل داریم. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌تواند مزاحمت ایجاد کند، اما کنترل تنگه در دست آنها نیست؛ در دست ماست.» عملیات عبور نفتکش‌ها چگونه انجام می‌شود؟

عملیات آمریکا تنها به اسکورت نفتکش‌هایی که محموله نفتی خود را حمل می‌کنند محدود نمی‌شود. ارتش آمریکا به نفتکش‌های خالی نیز کمک می‌کند تا از دریای عرب وارد تنگه هرمز شوند، خود را به بنادر کشورهای حاشیه خلیج فارس برسانند، نفت بارگیری کنند و سپس از همان مسیر به سمت دریای عرب بازگردند.

برای مدیریت این رفت‌وآمد، نیروی عملیاتی مسئول عملیات هرمز که در مقر ارتش آمریکا در فورت براگ، کارولینای شمالی مستقر است، با کشورهای منطقه و شرکای آمریکا در خلیج فارس هماهنگی می‌کند.

این نیروی عملیاتی هر روز فهرستی از کشتی‌هایی که قرار است از خلیج فارس از مسیر تنگه هرمز وارد دریای عرب …



 ۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

۲ مقام آمریکا مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان شدند

انتخاب: دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیرهای ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روزهای اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند.

سفارت عمان به درخواست سمافور برای اظهار نظر درباره ارزیابی دولت آمریکا از وضعیت مذاکرات پاسخ نداده است.

با این حال، ترامپ فعلاً در اظهارات علنی خود تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. او وضعیت مربوط به ایران را «خیلی خوب» توصیف کرده و همچنان امیدوار است فشار اقتصادی بتواند تهران را دوباره به میز مذاکره بازگرداند؛ این در حالی است که خودش مذاکرات آتی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.

ترامپ در پست دیشب خود در شبکه تروث سوشال، ایران را به «جنگ اقتصادی» تهدید کرد و گفت آمریکا علیه هر کشوری که با تهران تجارت کند، مجازات‌های اقتصادی اعمال خواهد کرد.

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.
 سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است
سایت پارس فوتبال

سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است

سیدمهران موسوی مدافع تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید با وجود تساوی مقابل چادرملو، از عملکرد تیمشان راضی است.
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد
سایت رکنا

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد

جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.
 آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. ترامپ با ذوق
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی
سایت تابناک

ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی

اکبر معززی با لحنی پر از حسرت و صمیمیت، از روزهای سخت تولید فیلم «ایران» به کارگردانی ناصر تقوایی می‌گوید. روزهایی که سینما با خون‌دل ساخته می‌شد؛ روزهای بدو...