قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

آیفون ۱۸ امسال عرضه نمی‌شود؛ اپل رونمایی از مدل پایه را به ۲۰۲۷ موکول کرد

شرکت Pegatron، تأمین‌کننده اپل، در نشست مالی خود به تغییر زمان‌بندی عرضه گوشی‌های هوشمند اشاره کرد؛ بر اساس گزارش‌ها، مدل پایه آیفون ۱۸ در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد.
 آیفون ۱۸ امسال عرضه نمی‌شود؛ اپل رونمایی از مدل پایه را به ۲۰۲۷ موکول کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فرارو - شرکت Pegatron، تأمین‌کننده اپل، در نشست اعلام نتایج سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۶ به تغییر در زمان‌بندی معمول ارسال محموله‌های یکی از مشتریان خود اشاره کرده است.

به گزارش فرارو به نقل از Economic Daily News، اپل قصد دارد در سپتامبر ۲۰۲۶ مدل‌های آیفون ۱۸ پرو، آیفون ۱۸ پرو مکس و نخستین آیفون تاشوی خود را عرضه کند، اما عرضه مدل استاندارد آیفون ۱۸ تا سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۷ به تعویق خواهد افتاد.

به نوشته Economic Daily News، تغییر زمان‌بندی عرضه به شرایط زنجیره تأمین و محدودیت در دسترسی به تراشه‌ها و حافظه مرتبط است و شرکت‌های تولیدکننده در حال تنظیم زمان اوج ارسال محموله‌های خود هستند.

بر این اساس، اپل در پاییز امسال تمرکز بیشتری بر مدل‌های گران‌تر خواهد داشت و مدل‌های استاندارد و ارزان‌تر را در اوایل سال آینده عرضه خواهد کرد.

طبق گزارش، آیفون ۱۸، آیفون ۱۸e و نسل دوم آیفون ایر نیز قرار است در حدود مارس ۲۰۲۷ معرفی و عرضه شوند. …




 اخبار جدید

 پزشکیان: به جلیلی گفته‌ام پیشنهاد نده اگر می‌توانی در حل مشکلات کمک کن
۳۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکیان: به جلیلی گفته‌ام پیشنهاد نده اگر می‌توانی در حل مشکلات کمک کن

رئیس‌جمهوری با قدردانی از رقبای انتخاباتی خود که امروز در کنار دولت قرار گرفته‌اند و برای حل مشکلات تلاش می‌کنند، تصریح کرد: حتی به همین آقای جلیلی هم گفته‌ا...

 فارن افرز: ۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چرا جهادگرایان باختند؟
۱ ساعت قبل / سایت جماران

فارن افرز: ۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چرا جهادگرایان باختند؟

بیست‌وپنج سال پس از حملات ۱۱ سپتامبر، القاعده دیگر آن تهدیدی نیست که زمانی واشنگتن را وارد «جنگ علیه تروریسم» کرد؛ اما این به معنای پیروزی کامل آمریکا نیست. «فارن افرز» در گزارشی تحلیلی، با مرور دو دهه‌ونیم جنگ، عملیات اطلاعاتی، ظهور و سقوط داعش و تغییر جایگاه جریان‌های جهادی، این پرسش را مطرح می‌کند که آیا جهادگرایی واقعاً شکست خورده یا فقط از یک تهدید جهانی به خطری پراکنده و مهارشدنی تبدیل شده است.

 امیدواری این کشور به احیای روند دیپلماتیک بین ایران و واشنگتن
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

امیدواری این کشور به احیای روند دیپلماتیک بین ایران و واشنگتن

وزیر امور خارجه مصر اعلام کرد این کشور امیدوار است روند دیپلماتیک بین ایران و واشنگتن از سر گرفته شود.

 حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد

وزارت دفاع الجزایر اعلام کرد که حریم هوایی این کشور از امروز به روی هواپیماهای نظامی و غیرنظامی امارات بسته شد.

 آخرین وضعیت رسیدگی به واحدهای آسیب‌دیده در جنگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آخرین وضعیت رسیدگی به واحدهای آسیب‌دیده در جنگ

معاون شهردار تهران درباره آخرین وضعیت رسیدگی به واحدهای آسیب دیده در جنگ تحمیلی گفت : بیشتر واحدهای آسیب‌دیده از جنگ وارد مرحله بازسازی شده‌اند و بخش زیادی از کارها انجام‌شده است.

 ۶پروژه عمرانی تهران در آستانه بهره‌برداری
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۶پروژه عمرانی تهران در آستانه بهره‌برداری

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی پایتخت، از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آزادراه شهید شوشتری، پیشرفت ۹۲درصدی فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از چند پروژه بزرگراهی تا پایان سال خبر داد

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026