قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۶ ساعت قبل

۴ جای تهران برای ۴ مدل شب‌گردی

همه شب‌گردی‌ها شبیه هم نیستند. گاهی دلمان یک شام مفصل می‌خواهد، گاهی دوست داریم با خانواده چند ساعت بیرون باشیم و بعضی شب‌ها هم فقط می‌خواهیم راه برویم و شهر را تماشا کنیم. تهران برای هرکدام از این حال‌وهواها یک پیشنهاد جذاب دارد.
 ۴ جای تهران برای ۴ مدل شب‌گردی

فرارو- تهران برای شب‌گردی یک مشکل عجیب دارد؛ گزینه زیاد است، اما هر جایی که شب قشنگ است، لزوماً تا نیمه‌شب قابل استفاده نیست. بعضی جاها ساعت ۹ یا ۱۰ شب تعطیل می‌شوند و بعضی دیگر فقط اسم «شب‌گردی» را یدک می‌کشند، در حالی که بعد از تاریکی عملاً چیزی برای دیدن یا انجام دادن ندارند.

به گزارش فرارو، برای همین اگر بخواهم برای یک شب واقعی در تهران برنامه بچینم، اول از همه می‌پرسم قرار است چه کاری انجام بدهم؟ شام بخورم؟ با خانواده تفریح کنم؟ در هوای خنک قدم بزنم؟ یا فقط وسط یک خیابان شلوغ راه بروم و از حال‌وهوای شهر لذت ببرم؟

بر اساس همین چهار حالت، این چهار مقصد را انتخاب می‌کنم. ۱. برای شام و شکم‌گردی؛ دربند​

اگر قرار باشد یک شب در تهران را با غذا خوردن شروع کنم، دربند یکی از اولین انتخاب‌هایم است. دلیلش هم فقط رستوران‌هایش نیست. چیزی که دربند را برای شب‌نشینی جذاب می‌کند، ترکیب غذا، صدای آب، مسیر کوهستانی و رفت‌وآمد آدم‌هایی است که مثل شما برای گذراندن شب به اینجا آمده‌اند.

مسیر که از میدان سربند به سمت بالا می‌رود، کم‌کم فضای شهری تهران جای خودش را به یک مسیر کوهستانی می‌دهد. دو طرف مسیر هم پر است از رستوران، سفره‌خانه، کافه و مغازه‌هایی که خوراکی‌های مختلف می‌فروشند. در منابع گردشگری، ساعت فعالیت شبانه دربند تا نیمه‌شب ذکر شده و بعضی واحدهای غذایی نیز تا همین حوالی فعالیت دارند.

چیزی که من در انتخاب دربند دوست دارم این است که شام خوردن پایان برنامه نیست . می‌توانید بعد از غذا دوباره وارد مسیر شوید، کمی راه بروید، از مغازه‌ها لواشک و ترشی یا تنقلات بخرید و در فضای کوهستانی شب قدم بزنید.

اگر اهل نشستن در رستوران‌های سنتی باشید، حتی انتخاب‌های مختلفی دارید؛ از رستوران‌های بزرگ‌تر و رسمی‌تر گرفته تا سفره‌خانه‌هایی که فضای ساده‌تر و صمیمی‌تری دارند. مثلاً رستوران باغ بهشت در محدوده دربند یکی از گزینه‌های غذایی این منطقه است. ۲. برای تفریح خانوادگی؛ بام‌لند و دریاچه چیتگر

برای خانواده‌ای که می‌خواهد چند ساعت کامل بیرون باشد ، انتخاب من بام‌لند و محدوده دریاچه چیتگر است.

دلیلش ساده است: اینجا فقط یک مرکز خرید نیست. بام‌لند کنار دریاچه قرار گرفته و می‌توانید برنامه شب را با قدم‌زدن کنار آب شروع کنید، بعد به کافه یا رستوران بروید، خرید کنید یا از بعضی امکانات تفریحی مجموعه استفاده کنید.

یکی از جذاب‌ترین بخش‌های بام‌لند برای شب، همان فضای باز اطراف مجموعه است. نورپردازی ساختمان‌ها در کنار دریاچه باعث شده فضا بعد از تاریکی کاملاً با روز متفاوت باشد. منابع گردشگری نیز بام‌لند را به‌عنوان یکی از مقاصد شبانه تهران برای ترکیب رستوران، کافه، خرید و پیاده‌روی کنار دریاچه معرفی کرده‌اند.

برای خانواده‌ها یک مزیت دیگر هم دارد: لازم نیست همه اعضای خانواده دقیقاً یک کار انجام دهند. یکی می‌تواند در کافه بنشیند، دیگری در فضای اطراف دریاچه قدم بزند و بچه‌ها هم از امکانات تفریحی استفاده کنند.

فقط یک نکته را حتماً در نظر داشته باشید: ساعت بسته‌شدن بام‌لند را با ساعت فعالیت دریاچه یا تک‌تک رستوران‌ها یکی ندانید. اطلاعات فعلی Waze ساعت عمومی بام‌لند را ۱۰ صبح تا ۲۳ نشان می‌دهد، در حالی که منابع دیگر برای بعضی کافه‌ها و رستوران‌های اطراف، فعالیت تا نیمه‌شب یا حتی ۱ بامداد را ذکر کرده‌اند.

بنابراین اگر هدفتان این است که تا ۱۲ یا ۱ شب بیرون باشید ، بهتر است برنامه را روی قدم‌زدن اطراف دریاچه و یک کافه یا رستوران مشخص ببندید، نه اینکه تصور کنید تمام فروشگاه‌های بام‌لند تا آن ساعت باز هستند. ۳. برای طبیعت و هوای شبانه؛ بام تهران

بعضی شب‌ها آدم اصلاً حوصله پاساژ و رستوران و خیابان شلوغ ندارد. فقط می‌خواهد جایی باشد که هوا کمی خنک‌تر باشد، چراغ‌های تهران را از بالا ببیند و چند ساعت قدم بزند.

برای چنین شبی، بام تهران انتخاب من است.

بام تهران در انتهای مسیر ولنجک قرار گرفته و جذابیت اصلی‌اش بعد از تاریک شدن هوا، منظره گسترده تهران است. وقتی از ارتفاع به شهر نگاه می‌کنید، چراغ ساختمان‌ها و خیابان‌ها تا جایی که چشم کار می‌کند دیده می‌شود.

به نظرم اشتباه است که برای بام تهران حتماً دنبال یک تفریح خاص باشید. خود قدم‌زدن در مسیر، نشستن و نگاه کردن به شهر، بخش اصلی تجربه است.

منابع گردشگری فعلی، بام تهران را مقصدی مناسب برای شب‌گردی معرفی می‌کنند و برخی منابع ساعت بازدید را ۲۴ساعته اعلام کرده‌اند. البته باید بین «باز بودن محدوده بام» و «فعال بودن امکانات توچال» تفاوت بگذارید؛ تله‌کابین، رستوران‌ها و سایر امکانات لزوماً تا نیمه‌شب فعال نیستند.

پس اگر مثلاً ساعت ۱۰ شب راهی بام تهران می‌شوید، روی تله‌کابین یا تفریحات مجموعه حساب نکنید؛ برای پیاده‌روی و تماشای منظره بروید.

و یک توصیه کوچک اما مهم: اگر می‌خواهید منظره شهر را ببینید، شب‌هایی را انتخاب کنید که هوا صاف‌تر است. در شب‌های آلوده، همان منظره‌ای که در عکس‌ها می‌بینید ممکن است اصلاً قابل مشاهده نباشد. ۴. برای خیابان‌گردی و شلوغی؛ خیابان سی‌تیر

اگر سه گزینه قبلی را کنار بگذاریم، سی‌تیر دقیقاً برای یک مدل دیگر از شب‌گردی ساخته شده: راه رفتن وسط شهر و تماشای آدم‌ها.

این خیابان در منطقه تاریخی مرکز تهران قرار دارد و شب‌ها حال‌وهوای متفاوتی پیدا می‌کند. فوداستریت و غذاهای خیابانی باعث شده‌اند مردم فقط برای دیدن بناهای تاریخی به این محدوده نیایند؛ خیلی‌ها شب را برای خوردن، قدم‌زدن و وقت‌گذرانی در همین خیابان انتخاب می‌کنند.

چیزی که من در سی‌تیر دوست دارم این است که برنامه‌تان لازم نیست مشخص باشد. می‌توانید از یک طرف خیابان وارد شوید، کمی راه بروید، یک غذای خیابانی یا نوشیدنی بگیرید، چند دقیقه جایی بنشینید و دوباره راه بیفتید.

از طرف دیگر، اطراف سی‌تیر پر از بناهای تاریخی و فرهنگی است؛ بنابراین حتی اگر برای غذا آمده باشید، در همان قدم‌زدن با بخش متفاوتی از تهران قدیم روبه‌رو می‌شوید.

برخی منابع به‌روز، فعالیت شبانه فوداستریت سی‌تیر را تا نیمه‌شب اعلام کرده‌اند و منابع دیگری حتی ساعت فعالیت برخی رستوران‌های این محدوده را تا حدود یک بامداد ذکر کرده‌اند. با این حال، مثل هر خیابان غذایی دیگری، ساعت فعالیت تک‌تک غرفه‌ها یکسان نیست.

پس اگر قصد دارید ساعت ۱۱ شب بروید، بهتر است انتظار نداشته باشید همه غرفه‌ها فعال باشند؛ اما برای قدم‌زدن و تجربه فضای شبانه خیابان هنوز گزینه جذابی است.



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

از جنجال کریدور مرموز در جنوب تنگه تا شایعه اختلاف لحظه آخری تهران و مسقط در مذاکرات/ عمان؛ کلید جنگ یا صلح ایران و آمریکا

به گزارش خبر فوری، اختلافات ایران و آمریکا بر سر تنگه هرمز وارد فاز و مرحله جدیدی شده است. عمان تبدیل به ضلع سوم این اختلاف و درگیری شده است. پیش از این، گفته شد که مذاکرات ایران و عمان می تواند اختلافات ایران و آمریکا بر سر تنگه را حل کند (اینجا بخوانید). اما همانطور که عمان می تواند حل‌کننده مشکل و درگیری ایران و آمریکا باشد، به همان شکل، قادر است این اختلاف و درگیری را تبدیل به گره ای کور کند.

کافی است نگاهی به وضعیت فعلی طرفین داشته باشیم و آن را مرور کنیم. ایران و عمان وارد مذاکرات دوجانبه بر سر مسیر جنوبی تنگه هرمز شدند. ترامپ از این مذاکرات خشمگین شد و حتی عمان را تهدید به بمباران کرد. از آن سو، برخی گزارش های خارجی از کریدوری مخفی سخن‌ گفتند که در مسیر جنوبی دریای عمان و تنگه هرمز، افتتاح شده و در حال عبور آزادانه نفتکش ها و کشتی های آمریکایی است؛ خبری که در صورت صحت، می تواند اهرم تنگه هرمز را از دست ایران خارج کرده و آن را بی اثر کند. درست بعد از این خبر بود که پایگاه سمافور آمریکا مدعی سد که مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز به بن‌بست خورده است. آیا این بن‌بست به علت انتشار خبر کریدور مخفی بوده است؟ آیا ایران به صداقت طرف عمانی شک کرده است؟ آیا عمان تسلیم تهدیدات ترامپ شده و تغییر موضع داده است؟ تلاش‌های یک میانجی همیشه ناکام

نمی توان بدون آگاهی از جزئیات مذاکرات تهران - مسقط به پرسش های بالا پاسخ داد. با این حال، آنچه مشخص است این است که عمان نتوانسته جایگاه خود را در میان اختلافات ایران و آمریکا تثبیت کند. پیش از این، مسقط بارها تلاش کرد تبدیل به میانجی اختلافات ایران و آمریکا شود. این تلاش از دهه ۸۰ و با شروع بحران هسته ای به اوج رسید و تا دهه ۹۰ و ۱۴۰۰ نیز تداوم یافت. اما این تلاش ها معمولا نتوانستند مثمرثمر بوده و به نتیجه ای ملموس برسند. تلاش عمان برای میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن در یک سال اخیر مجددا به اوج خود رسید. وزیر خارجه عمان نقش زیادی در مذاکرات ویتکاف- عراقچی داشت اما نتیجه این مذاکرات چه شد؟ جنگ میان ایران و ائتلاف آمریکا و اسرائیل. حتی بعد از جنگ ایران و آمریکا نیز تلاش هایی از جانب مسقط برای آتش‌بس صورت گرفت امادر نهایت، پاکستان بود که توانست این امر را محقق کند و به درگیری های مستقیم دو طرف پایان دهد.

در مذاکرات تنگه هرمز، وضعیت عمان کمی متفاوت است. عمان فقط میانجی نیست بلکه یکی از طرف هایی است که رسما در اختلافات دخالت داشته و صاحب منفعت است، چرا که مسیر جنوبی تنگه هرمز جزء خاک عمان به حساب می آید و مسقط باید درباره سرنوشت آن تصمیم بگیرد. اما حتی در این شرایط نیز عمان قادر به تصمیم گیری مستقلانه و عدم‌انفعال نیست. انفعال عمان سبب شده ایران و آمریکا نتوانند مشکل خود را حل کنند و معضل تنگه هرمز همچنان بر سر خود باقی ماند. قدرت و میانجی‌گری

آنچه بیش از همه در مورد عمان قابل توجه است، عدم قدرت استراتژیک آن است. میانجی‌گری، آن هم میان دو قدرت اصلی تعیین‌کننده در منطقه یعنی ایران و آمریکا، احتیاج به قدرت (اعم از اقتصادی و سیاسی تا نظامی) دارد. پاکستان که توانست تبدیل به میانجی ایران و آمریکا شود، قدرت نظامی و سیاسی زیادی داشت و می توانست مستقل از اراده قدرت های دیگر، تصمیم گیری کرده و آزادی عمل نسبی داشته باشد. به همین دلیل، توانست میان ایران و آمریکا میانجی‌گری کند. اما عمان فاقد قدرت و اراده لازم برای عمل و استقلال رای است و در نتیجه، دائما در میانجی‌گری‌های خود شکست می‌خورد؛ حتی وقتی خودش در این میانجی‌گری منفعت داشته باشد.

 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مشهد قهرمان اولین دوره مسابقات نت بال ساحلی شد

طبق اعلام کمیته کشوری نت بال، پس از برگزاری چند دوره مسابقات سراسری نت بال سالنی، نخستین دوره رقابت های ساحلی این رشته با حضور شش تیم در زمین والیبال ساحلی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم های مشهد و تهران الف به فینال رسیدند. 

مسابقات در دو کوارتر پنج دقیقه ای برگزار می شد و در دیدار فینال تیم مشهد با نتیجه ۱۴بر ۲ تهران را شکست داد و قهرمان شد. هدایت تیم مشهد را که عنوان قهرمانی اولین دوره مسابقات نت بال سالنی را هم یدک می کشد، سحر رضازاده کاپیتان تیم ملی نت بال بانوان بر عهده داشت.

انتهای پیام/ 


۱ ساعت قبل / سایت برترینها

ادعای CNN درباره برنامه ترامپ برای محاصره اقتصادی ایران

فرارو: یک دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا با دفاع از رویکرد اقتصادی دولت دونالد ترامپ علیه ایران مدعی شد واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اقتصادی علیه تهران است.

جیمز استاوریدیس،  دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا، گفت وعده دونالد ترامپ، برای تحت فشار قرار دادن شدید اقتصادی ایران، «بهترین گزینه از میان مجموعه‌ای از گزینه‌های بد» است، هرچند اجرای آن احتمالا با مشکلاتی همراه خواهد بود.

به نقل از سی‌ان‌ان، استاوریدیس با اشاره به گزینه‌های پیش روی دولت آمریکا اظهار کرد واشنگتن می‌تواند «به درگیری‌های تمام‌عیار بازگردد» یا «از آن کنار بکشد».

او افزود گزینه دیگری که ترامپ در حال دنبال کردن آن است، درخواست از «بقیه جهان برای مشارکت در این محاصره» است.

ترامپ پیش‌تر از اجرای یک «دی‌دی اقتصادی» علیه ایران سخن گفته و تهدید کرده است کشورهایی که همچنان با تهران تجارت کنند، با «پیامدهای اقتصادی بسیار شدیدی» مواجه خواهند شد.

استاوریدیس در ادامه گفت: «فکر می‌کنم این موضوع مشکل‌ساز خواهد شد و چین تنها نخستین کشوری است که از پذیرفتن افتخار مشارکت در محاصره ایران خودداری خواهد کرد.»

این اظهارات پس از آن مطرح شد که پکن اعلام کرد «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار، راه‌حل نیستند.»




 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد

قسمت نخست سریال Lanterns در سه روز ابتدایی انتشار هم‌زمان از شبکه کابلی HBO و پلتفرم HBO Max، در مجموع ۹.۳ میلیون بیننده به خود جذب کرد و به بزرگ‌ترین افتتاحیه یک اثر دی‌سی در تاریخ این پلتفرم تبدیل شد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18

هلن جولیانا سیلوا پادیلا، 43 ساله، وکیل پرویی، ترور شد! در 15 آگوست 2026، او توسط یک فرد مسلح با کلاه ایمنی کارتل، از فاصله نزدیک، از میان میله‌های رستوران پ...

 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.