قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

واکنش‌ها به درگیری دو هیأت عزاداری در مشهد/ چقدر جای مداحان سنتی و باسواد خالی است

برای جلوگیری از خسران بزرگی که اکنون متوجه فرهنگ مذهبی است، باید مداحان سنتی آشنا با معارف دینی و خطبای باسواد به صحنه برگردند. بازگرداندن جامعه به این سنت حسنه وظیفه‌ای است که روحانیت اصیل و مستقل برعهده دارد و نباید در این زمینه کوتاهی کند.
 واکنش‌ها به درگیری دو هیأت عزاداری در مشهد/ چقدر جای مداحان سنتی و باسواد خالی است

روزنامه جمهوری اسلامی در مقاله‌ای به درگیری در محدوده حرم امام رضا پرداخت، در این مقاله آمده است: «همزمان با سالروز شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام هر سال زائران زیادی به مشهد مشرف می‌شوند و هیأت‌های عزاداری زیادی هم در خیابان‌های اطراف حرم و در صحن‌های مطهر به سینه‌زنی و ذکر مصیبت می‌پردازند. امسال نیز همین اقدام ارزشمند انجام شد با این تفاوت که دو هیأت که همزمان در یکی از صحن‌ها حضور داشتند به دلیل اینکه مداح یکی از این هیأت‌ها امام رضا علیه‌السلام را به یکی از اقوام منتسب کرد مورد اعتراض هیأت دیگر قرار گرفت و همین موضوع جزئی باعث درگیری میان دو هیأت شد. بعضی از حاضران هم از صحنه درگیری فیلم تهیه کرده و آن را در فضای مجازی دست به دست کردند…

می‌توان از کنار این واقعه عبور کرد و به آن اهمیت نداد ولی این بی‌تفاوتی به نوعی بی‌توجهی نسبت به خطری است که فرهنگ مذهبی ما را تهدید می‌کند. ما مردم ایران و بطور کلی شیعیان با فرهنگ مذهبی تکریم پیامبر خدا و اهل‌بیت علیهم‌السلام پرورش یافته‌ایم و تربیت دینی، حرمت‌گذاری به همنوع، رعایت حقوق انسان‌ها، گذشت و حل و فصل مشکلات و اختلافات با شیوه مسالمت‌آمیز را که از مصادیق فرمان الهی «رحماء بینهم» در قرآن کریم است را از برکات پرورش مذهبی داریم. 

یکی از آثار و برکات تکریم پیامبر و اهل‌بیت در اعیاد و وفیات و شهادت‌ها رسیدن ما شیعیان به همین روحیه «رحماء بینهم» است که اهمیت فراوانی دارد و اگر این دستاورد مهم را نداشته باشیم برگزاری اینهمه مراسم در مناسبت‌های مذهبی فاقد ارزش و فقط نوعی اتلاف وقت خواهد بود. 

سال‌های متمادی است که صاحبنظران فرهنگ دینی با قلم و سخن دلسوزانه خود درباره ضرورت پرهیز از چسبیدن به مناسک ظاهری و غفلت از محتوای آنچه مقتضای این مناسک است هشدار می‌دهند ولی متأسفانه گوش شنوائی وجود ندارد. 

آنچه همزمان با سالروز شهادت امام رضا علیه‌السلام امسال در مشهد رخ داد یکی از نتایج بی‌توجهی به همین هشدارهاست. با قطع نظر از سوء‌استفاده‌ای که دشمن از این واقعه …





 پشتوانه‌ی فیزیکی معاملات آنلاین طلا در کانون توجه

پشتوانه‌ی فیزیکی معاملات آنلاین طلا در کانون توجه

بازار خرید و فروش آنلاین طلا در ماه‌های اخیر با توسعه زیرساخت‌های نظارتی و بانکی وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ مرحله‌ای که در آن، محل نگهداری طلای خریداری‌شده و پشتوانه فیزیکی معاملات به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات تبدیل شده است.

 دزدی هنری در سالزبورگ

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.

 دومین برد چهار گله پرسپولیس در ۲۴ ساعت | چه کسانی گل زدند؟

دومین برد چهار گله پرسپولیس در ۲۴ ساعت | چه کسانی گل زدند؟

پرسپولیس در دیداری تدارکاتی مقابل آریو اسلامشهر به برتری چهار بر دو رسید تا یک روز پس از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان، در بازی دوستانه نیز به برد برسد.

 ببینید | خنثی‌سازی بمب به جامانده از جنگ جهانی دوم

ببینید | خنثی‌سازی بمب به جامانده از جنگ جهانی دوم

ویدیو لحظه انفجار کنترل‌شده یک مین به‌جامانده از جنگ جهانی دوم در اسلواکی را نشان می‌دهد که در پی کاهش بی‌سابقه سطح آب رودخانه دانوب آشکار شده بود. خشکسالی و افت سطح آب دانوب باعث کشف یک مین در بستر رودخانه شد. تیم خنثی‌سازی آن را از رودخانه خارج کرد و پس از انتقال ایمن به خشکی، در یک انفجار کنترل‌شده منهدم کرد.

 یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند

یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند

اقتصادنیوز: توماس فریدمن با بررسی جنگ آمریکا و ایران، تغییر معادله قدرت در جنگ‌های مدرن را تشریح کرد؛ جایی که طرف‌های کوچک با سلاح‌های دقیق و ارزان می‌توانند در برابر قدرت‌های بزرگ مقاومت کنند و هوش مصنوعی نیز این روند را تشدید خواهد کرد.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.