قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی/ پیام‌های برنهام برای رئیس دفتر ترامپ به دست هکرها افتاد؟

اندی برنهام پیام‌هایی را با فردی مبادله کرده است که خود را سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید و از نزدیک‌ترین مشاوران دونالد ترامپ، جا زده بود.
 گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی/ پیام‌های برنهام برای رئیس دفتر ترامپ به دست هکرها افتاد؟

فرارو- اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، گفت: از تبادل پیام با فردی که خود را به جای «سوزی وایلز»، رئیس دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید جا زده بود، احساس شرمساری نمی‌کند. 

به گزارش فرارو به نقل از ان‌بی‌سی نیوز، برنهام به خبرنگاران گفت: احساس شرمساری ندارم؛ زیرا تبادل پیام بسیار محدود و بی‌اهمیت بود و در واقع، خیلی زود متوجه شدم که باید این موضوع گزارش شود و همین کار را هم کردم.» 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها تصریح کرد: این یک تبادل پیام کاملاً حداقل و بدون هیچ اهمیت یا اثری بود. در واقع خیلی سریع متوجه شدم که این مسئله باید به مقامات امنیتی گزارش شود و بلافاصله این کار را انجام دادم. 

در همین حال، یکی از مقامات کاخ سفید تأکید کرده است که این حادثه هیچ ارتباطی با هک شدن مجدد دستگاه‌های ارتباطی رئیس دفتر ترامپ ندارد. 

اندی برنهام پیام‌هایی را با فردی مبادله کرده است که خود را سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید و از نزدیک‌ترین مشاوران دونالد ترامپ، جا زده بود. 

این رخنه امنیتی که نخستین‌بار توسط نشریه پولیتیکو فاش شد، موجب نگرانی شدید سفارت بریتانیا در واشنگتن شده تا جایی که این موضوع را رسماً با کاخ سفید در میان گذاشته است. با این حال، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا (داونینگ استریت) اعلام کرده است که درباره مسائل مربوط به امنیت ملی اظهار نظر نمی‌کند. 

بر اساس اطلاعات منتشرشده، این ارتباطات به صورت متنی بوده و هیچ پیام مهم یا حائز اهمیتی ردوبدل نشده است. اندی برنهام پس از مدت کوتاهی به هویت فرستنده مشکوک شده و موضوع را بلافاصله به مقامات ذی‌صلاح گزارش داده است. 

اندی برنهم در واکنش به این گزارش‌ها …





 معنای صلح در قرآن
۱۴ دقیقه قبل / سایت الف

معنای صلح در قرآن

معنای صلح در قرآن

 جمعه تلخ پایتخت؛ مواد مخدر صنعتی پشت پرده جنایت‌ها!
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جمعه تلخ پایتخت؛ مواد مخدر صنعتی پشت پرده جنایت‌ها!

دو جنایت هولناک خانوادگی در تهران با ردپای مصرف مواد مخدر صنعتی، به بازداشت دو متهم در اداره آگاهی انجامید.

 می‌گویند کوبنده‌ترین و وحشتناکترین تحریم را بر ایران اعمال می‌کنیم/ در اجرای تفاهمنامه‌ به اجماع کارشناسی رسیدیم
۲۳ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

می‌گویند کوبنده‌ترین و وحشتناکترین تحریم را بر ایران اعمال می‌کنیم/ در اجرای تفاهمنامه‌ به اجماع کارشناسی رسیدیم

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه ما در مقابل سختی‌ها با تمام وجود در حال تلاش هستیم اما شرمنده‌ایم که مشکلاتی وجود دارد، تصریح کرد: ما در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی و امنیتی قرار گرفته‌ اما ایستاده‌ایم و تلاش می‌کنیم در این جنگ نابرابر خدمتگزار مردم باشیم.

 تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور
۴۸ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور

قیمت سهام شرکت مخابرات ایران با نماد اخابر از اوایل اسفند ماه با ثبت رشد حدود ۱۶۰ درصدی، بازدهی بسیار قابل‌توجهی را برای سهامداران خود به ارمغان آورده و همچن...

 هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو

پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارت‌آپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.

 مجید آدینه اعدام شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مجید آدینه اعدام شد

قوه قضائیه اعلام کرد: مجید آدینه که در جریان کودتای دی ماه سال گذشته دستگیر و از وی یک قبضه سلاح کلت کمری و سه خشاب؛ ۳۰ عدد فشنگ جنگی؛ ۲ عدد شوکر برقی؛ ۲ عدد افشانه اسپری اشک آور، یک دستگاه اره برقی شارژی و بطری بنزین کشف شده بود، اعدام شد.



منزوی‌تر از کره شمالی
روزنامه آرمان امروز

منزوی‌تر از کره شمالی

یدالله کریمی پور آرمان امروز : وقتی صحبت از گزاره منزوی تر از کره شمالی می شود، ذهن گزینه های محدودی را در پیش می بیند. صحبت از انور خوجه، رهبر آلبانی است. او در سیاست خارجی با همه قدرت ها درافتاد: ابتدا با یوگسلاوی تیتو، سپس با شوروی خورشچف و سرانجام با چین دنگ [ ]
جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و منتظر دوستش بود. اما آن شب دیگر به خانه نرسید.
کوچک‌شدن سفره کار
روزنامه شرق

کوچک‌شدن سفره کار

مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در گزارشی هشداردهنده از سه شوک سنگین بر بازار کار ایران روایت دارد؛ جنگ ۱۲روزه، اتفاقات دی‌ماه و قطع اینترنت و جنگ رمضان. این گزارش تأکید می‌کند بر اثر این سه شوک، شمار قابل ‌توجهی از مشاغل ایران از بین رفته‌اند و بخش زیادی از بنگاه‌های اقتصادی متوسط به بنگاه‌های کوچک و خرد تبدیل شده‌اند. همچنین بنگاه‌های کوچک به مشاغل تک‌نفره تبدیل شده‌اند که این روند حاکی از زوال تدریجی مشاغل در ایران و تشدید فشار بر معیشت ایرانیان است.
کابوس تازه ناتو
روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.
ایران و مسئله انرژی
روزنامه شرق

ایران و مسئله انرژی

هر زمستان با شروع محدودیت گاز صنایع و هر تابستان با بالا‌رفتن مصرف برق، بحث افزایش تولید دوباره مطرح می‌شود؛ در گاز، توسعه میدان و فشارافزایی و در برق، ساخت نیروگاه.