قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

پولتیکو: ایران ترامپ را در تنگه هرمز گرفتار کرده است/ امتیازی که واشنگتن باید به تهران بدهد

تنها سه ماه تا انتخابات میان‌دوره‌ای باقی مانده و میانگین قیمت بنزین به ۴.۱۰ دلار در هر گالن رسیده است؛ رقمی که نسبت به قیمت ۳.۸۵ دلاریِ یک ماه پیش، افزایش نشان می‌دهد. بسیاری از جمهوری‌خواهان مشتاق‌اند که موضوع جنگ را پشت سر بگذارند و بر مزایای اقتصادیِ گنجانده‌شده در بسته داخلی حزب جمهوری‌خواه — که ترامپ تابستان گذشته آن را به قانون تبدیل کرد — تمرکز کنند.
 پولتیکو: ایران ترامپ را در تنگه هرمز گرفتار کرده است/ امتیازی که واشنگتن باید به تهران بدهد

فرارو- در داخل کاخ سفید، مقامات ارشد دولت نسبت به هرگونه راه‌حلی که به ایران اجازه دهد کنترل تنگه را در دست بگیرد، هشدار داده‌اند. 

به گزارش فرارو به نقل از پولیتیکو، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در وضعیتی دشوار و بن‌بست‌گونه گرفتار شده است. 

ایران به‌صراحت اعلام کرده است که بهای پایان دادن به خصومت‌ها، در اختیار گرفتن کنترل تنگه هرمز است؛ گزینه‌ای که برای کاخ سفید از نظر سیاسی غیرقابل‌پذیرش است. با این حال، ادامه حملات متقابل که خطر تبدیل شدن به یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر را در پی دارد نیز به همان اندازه غیرقابل‌تحمل است. 

به گفته پنج مقام سابق دولت ترامپ که با «پولیتیکو» گفتگو کردند، این وضعیت کاخ سفید را کلافه کرده و گزینه‌های مناسب اندکی برای آن باقی گذاشته است. 

یکی از مقامات سابق دولت که به شرط ناشناس ماندن سخن می‌گفت، اظهار داشت: «ایران به دنبال کسب امتیازی سیاسی بر مبنای این اصل است که در قبال عبور و مرور از تنگه، پول دریافت کند. این امر کنترل آن‌ها بر تنگه را در رویه‌های دیپلماتیک و حقوق عرفی تثبیت خواهد کرد.» 

ترامپ طی هفته‌های گذشته، تهدید به نابودی را با وعده حل‌وفصل مناقشه درآمیخته است؛ الگویی که در تعطیلات آخر هفته نیز ادامه یافت. شامگاه شنبه، ترامپ در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» (Truth Social) نوشت که حمله به ایران را لغو کرده است، مشروط بر اینکه بتوان به‌سرعت به «توافقی» برای بازگشایی تنگه دست یافت. 

او مدعی شد: «ایران و سایر کشورهای خاورمیانه از ما خواسته‌اند که از هرگونه حمله خودداری کنیم، چرا که بر سر کلیات یک توافق توافق شده است. این توافق شامل بازگشایی فوری، کامل و بی‌قید و شرط تنگه هرمز و پایان دادن به تهدید هسته‌ای ایران خواهد بود.» 

این اظهارات پس از انتشار گزارش‌های رسانه‌ای بیان شد که حاکی از آمادگی ترامپ برای انجام حملات جدید و شدید علیه ایران — احتمالاً با هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی این کشور — بود؛ اقداماتی که قطعاً می‌توانست به تشدید درگیری‌ها …



 پیش‌بینی بلومبرگ از نتیجه جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
۴۱ دقیقه قبل / سایت روزنو

پیش‌بینی بلومبرگ از نتیجه جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امیدوار است که تحریم‌های جدید، محاصره دریایی و تشدید فشار اقتصادی بر شرکای تجاری ایران بتواند کاری را انجام دهد که هزاران بم...

 پزشکیان: نه تنها ایران ونزوئلا نشد بلکه دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد/ در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم
۱۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

پزشکیان: نه تنها ایران ونزوئلا نشد بلکه دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد/ در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی هستیم

رئیس‌جمهوری گفت: ما در جنگ تمام عیار اقتصادی و نظامی قرار گرفته‌ایم و مشکلات زیاد است و تلاش می‌کنیم در این جنگ نابرابر خدمتگزار مردم باشیم.

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از تماس عراقچی با عاصم منیر تا سفر احتمالی فرمانده ارتش پاکستان به تهران
۵۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از تماس عراقچی با عاصم منیر تا سفر احتمالی فرمانده ارتش پاکستان به تهران

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۸ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، برخی رسانه‌ها از سفر احتمالی فرمانده ارتش پاکستان به ایران و دریافت دعوتنامه پیوستن به پیمان مکه در تهران خبر داده‌اند.

 کیهان: پول داریم، خیلی هم داریم، کسی حق ندارد بگوید نداریم!
۵۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

کیهان: پول داریم، خیلی هم داریم، کسی حق ندارد بگوید نداریم!

همزمان با ناکامی دشمن در میدان نظامی و پناه بردن دوباره آن به ابزار تحریم، خط عقب‌نشینی و مایوس‌سازی در داخل با اسم رمز «نداری» فعال شده است.

 گفت و شنود/ یادت رفته بود!
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

گفت و شنود/ یادت رفته بود!

اخیراً برخی از مدعیان اصلاحات ساز تازه‌ای کوک کرده‌اند و مصاحبه می‌کنند و می‌نویسند که اکنون بهترین زمان و آماده‌ترین شرایط برای پایان جنگ است!



طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم
سایت رویداد‌ ۲۴

طرح پسر سردار صفوی برای بازتعریف رابطه ایران و آمریکا | نباید اقتصاد و جامعه را گروگان توافق یا تحریم کنیم

حمزه صفوی، با ارائه یک نقشه راه ۱۸ ماهه برای مواجهه ایران با فشار حداکثری آمریکا، بر ضرورت حرکت همزمان در دو مسیر «مذاکره و تاب‌آوری» تأکید کرده و معتقد است تهران باید بدون گروگان گرفتن اقتصاد و جامعه، خود را هم برای توافق و هم برای ادامه فشار آماده کند.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟