قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

دو چالش اصلی موتورسیکلت‌های تهران؛ از مالکیت مبهم تا معضل خوانش پلاک

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران گفت: یکی از مسائل مهم، خوانش پلاک موتورسیکلت‌هاست که برای تحقق آن، نصب پلاک در قسمت جلوی موتورسیکلت‌ها مطرح شده و در حال بررسی است.
 دو چالش اصلی موتورسیکلت‌های تهران؛ از مالکیت مبهم تا معضل خوانش پلاک

رویداد۲۴| سعید بشیری، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران با اشاره به اولویت‌های شورای ترافیک تهران در حوزه مدیریت ترافیک، اظهار کرد: اگر بخواهم دستور کار شورای ترافیک را بیان کنم، نخستین موضوع، دوربین‌های ترافیکی و بحث نظارت ترافیکی است و موضوع دوم نیز ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز ترافیکی است.

وی دلیل اولویت قرار گرفتن دوربین‌های ترافیکی را نیاز به پایش و مانیتورینگ کامل سطح شهر اعلام کرد و گفت: در سال‌های گذشته نیز این موضوع مورد توجه بود، اما با وجود نصب دوربین‌ها، تعداد زیادی از آنها غیرفعال بودند.

وی افزود: بر اساس سیاست‌گذاری استاندار تهران، جلسات متعددی در استانداری و فرمانداری برگزار شد و با برنامه‌ریزی انجام شده از سوی فرماندار تهران، مقرر شد شهرداری تهران و مرکز کنترل ترافیک، برنامه خود را ارائه کنند. همچنین گزارش‌هایی از مجموعه شهرداری دریافت کردیم تا هرچه سریع‌تر وضعیت دوربین‌های سطح شهر به‌ ویژه در نقاط گلوگاهی و معابری که حجم تردد بیشتری دارند، بهبود پیدا کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران با بیان اینکه گزارش‌های ارائه‌ شده از سوی شهرداری باید به تأیید پلیس راهور تهران بزرگ برسد، گفت: ملاک عمل ما تأیید پلیس راهور است تا مشخص شود چه تعداد دوربین فعال در سطح شهر وجود دارد. واقعیت این است که در سال‌های گذشته تعداد دوربین‌های فعال کمتر بود، اما بر اساس قراردادهایی که شهرداری تهران، به‌ ویژه معاونت حمل‌ونقل و ترافیک، در سال گذشته منعقد کرد، وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده است؛ هرچند همچنان در این حوزه با کمبودهایی مواجه هستیم.

بشیری با اشاره به کمبود دوربین در خطوط ویژه اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین نواقص ما مربوط به خطوط ویژه است. در جلسه اخیر، شهرداری تهران مکلف شد در برخی پهنه‌های پرتردد، به‌ ویژه در محدوده خیابان ولیعصر(عج)، دوربین‌هایی را در محل‌های مناسب نصب کند تا ضمن برخورداری از حفاظت فیزیکی، از ورود خودروهای غیرمجاز به خطوط ویژه جلوگیری کرده و امکان اعمال جریمه بازدارنده را نیز فراهم کند.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع انسانی پلیس راهور، نیازمند پایش و مانیتورینگ الکترونیکی هستیم. دوربین‌ها باید پلاک خودروها را ثبت و همان لحظه جریمه را اعمال کنند و پیامک تخلف نیز بلافاصله برای راننده ارسال شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران درباره رفع مشکل تأخیر در ارسال پیامک جرائم نیز گفت: یکی از مشکلات اصلی، تأخیر در ارسال پیامک برای افراد متخلف بود که این مسئله تا حد زیادی برطرف شده است. جلسه‌ای با شرکت توسعه امن ناجی برگزار شد و بر اساس گزارش‌هایی که به ما ارائه شده، اکنون پیامک‌ها در زمان مناسب ارسال می‌شود. پیش از این، گاهی سه تا چهار روز طول می‌کشید تا پیامک به دست راننده برسد که این موضوع اثر بازدارندگی لازم را نداشت، اما اکنون راننده همان لحظه از ثبت تخلف خود مطلع می‌شود.

بشیری در ادامه با اشاره به وضعیت موتورسیکلت‌ها در طرح‌های نظارت هوشمند در پایتخت، گفت: موضوع موتورسواران به طور ویژه در دستور کار قرار دارد. یکی از مسائل مهم، خوانش پلاک موتورسیکلت‌هاست که برای تحقق آن، نصب پلاک در قسمت جلوی موتورسیکلت‌ها مطرح شده و در حال بررسی است.

وی افزود: قرارگاه ویژه‌ای در حوزه ساماندهی موتورسیکلت‌ها تشکیل شده که علاوه بر موضوع خوانش پلاک، مسائل حقوقی و مالکیت موتورسیکلت‌ها را نیز بررسی می‌کند؛ زیرا بسیاری از موتورسیکلت‌ها چندین بار خرید و فروش شده‌اند، اما انتقال مالکیت آنها به صورت رسمی انجام نشده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران ادامه داد: در این قرارگاه، مجموعه دستگاه قضایی، دستگاه‌های مرتبط با ثبت و سایر بخش‌های ذی‌ربط حضور دارند و مقرر شده ابتدا آمار و اطلاعات دقیقی از وضعیت پلاک‌گذاری و مالکیت موتورسیکلت‌ها تهیه شود تا پس از تکمیل پایگاه داده، امکان خوانش پلاک جلوی موتورسیکلت‌ها و شناسایی تخلفات فراهم شود.

بشیری تأکید کرد: در حال حاضر، تا زمانی که این پایگاه اطلاعاتی تکمیل نشود، امکان اجرای کامل این طرح وجود ندارد. مقرر شده در جلسه بعدی شورای ترافیک، گزارش اقدامات انجام شده در حوزه مالکیت موتورسیکلت‌ها، وضعیت پلاک‌گذاری و خوانش پلاک ارائه شود. دو چالش اصلی موتورسیکلت‌های پایتخت چیست؟

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو چالش اصلی در حوزه موتورسیکلت‌ها وجود دارد، گفت: یکی بحث حقوقی و مالکیت موتورسیکلت‌ها و دیگری امکان خوانش پلاک توسط دوربین‌هاست که باید با همکاری پلیس راهور و سایر دستگاه‌ها به صورت جهادی پیگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران در ادامه درباره کنترل خطوط ویژه نیز اظهار کرد: در این حوزه تأکید ما این است که افراد عادی و کسانی که مشمول شرایط اضطراری نیستند، به هیچ عنوان وارد خطوط ویژه نشوند.

وی افزود: چندی پیش در یکی از معابر شهر، از جمله محدوده رسالت، مشاهده کردم که مأموران پلیس راهور در محل حضور داشتند و از ورود خودروهای غیرمجاز جلوگیری می‌کردند، اما در کنار حضور نیروهای انسانی، استفاده از دوربین‌ها و تجهیزات هوشمند نیز ضروری است تا از ورود غیرمجاز به خطوط ویژه جلوگیری شود.

بشیری در پایان گفت: هرچند بخش زیادی از شهروندان مقررات را رعایت می‌کنند، اما باید با متخلفان برخورد شود تا هم حرکت ناوگان حمل‌ونقل عمومی بدون اختلال ادامه پیدا کند و هم خودروهای امدادی بتوانند در زمان مناسب به محل حوادث برسند. این موارد در دستور کار شورای ترافیک قرار دارد و در جلسه آینده، گزارش‌های تکمیلی درباره آخرین وضعیت این اقدامات ارائه خواهد شد.





 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.