قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱ ساعت قبل

معاون نظام وظیفه: بیرانوند از مهر ۱۴۰۵ مشمول سربازی خواهد شد

علیرضا بیرانوند با اعلام معاون نظام وظیفه عمومی از مهرماه ۱۴۰۵ مشمول خدمت سربازی خواهد شد.
 معاون نظام وظیفه: بیرانوند از مهر ۱۴۰۵ مشمول سربازی خواهد شد

رویداد۲۴|   سردار زاهدی معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.

علیرضا بیرانوند دروازبان تیم تراکتور، از مهر ماه ۱۴۰۵ مشمول به خدمت سربازی است و دیگر قادر به همراهی تیم تراکتور در ادامه فصل نیست. پیش از این اتفاقات علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تراکتور خبر‌های مرتبط به خدمت سربازی خود را رد کرده بود.

این بازیکن با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاه، از نرفتن به خدمت سربازی استفاده کرده بود. حال با اعلام نظام وظیفه پس از اتمام تحصیل این بازیکن او باید تا دو ماه دیر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

علیرضا بیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود تا مقطعی در تیم‌های نظامی توپ بزند. ملوان و فجر سپاسی دو تیم نظامی لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاس معرفی کند.

البته هنوز اخبار موثقی از مذاکرات تیم‌های نظامی با او به گوش نرسیده است.



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.

به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.

ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.

18 مرداد، حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در مراسم معارفه جواد نکونام به عنوان سرمربی جدید این تیم، در پاسخ به اخبار منتشرشده درباره مشمول شدن دروازه‌بان ملی‌پوش تیمش مدعی شد که علی بیرو مشمول نیست و در کنار تراکتور خواهد بود.

در شرایطی که خیال هواداران تراکتور بابت وضعیت مهره کلیدی تیمشان راحت شده بود، صحبتهای امروز معاون نظام وظیفه عمومی، حکم یک شوک را برای تیم پرطرفدار تبریزی داشته است.

سایتهای خبری از قول سردار زاهدی نوشته‌اند که علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت و باید تا دو ماه دیگر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

طبیعتا علی بیرو در صورتی که بخواهد در لیگ برتر به فوتبالش ادامه دهد، باید به یکی از دو تیم ملوان یا فجر سپاسی منتقل شود که هنوز مقصد این دروازه‌بان سرشناس مشخص نشده است.


۲ ساعت قبل / سایت مشرق

سردار زاهدی: بیرانوند سرباز است/ مقصد احتمالی ستاره تراکتور مشخص شد؟

به گزارش مشرق، معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.

علیرضا بیرانوند دروازبان تیم تراکتور، از مهر ماه ۱۴۰۵ مشمول به خدمت سربازی است و دیگر قادر به همراهی تیم تراکتور در ادامه فصل نیست. پیش از این اتفاقات علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تراکتور خبرهای مرتبط به خدمت سربازی خود را رد کرده بود.

این بازیکن با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاه، از نرفتن به خدمت سربازی استفاده کرده بود. حال با اعلام نظام وظیفه پس از اتمام تحصیل این بازیکن او باید تا دو ماه دیر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

علیرضابیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود در تیم‌های نظامی توپ بزند. ملوان و فجر سپاسی دو تیم نظامی لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاسی معرفی کند.

البته هنوز اخبار موثقی از مذاکرات تیم‌های نظامی با او به گوش نرسیده است.


۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بیرانوند از معافیت سربازی جا ماند / غیبت نام ستاره تراکتور در فهرست اولیه ناگویا دردسرساز شد / پایان یک امید بزرگ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ ​محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر، شب گذشته مدعی شد علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و تراکتور، قصد دارد همراه با تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کند.

با این حال، پیگیری‌ها نشان می‌دهد حضور بیرانوند در این مسابقات از نظر قانونی امکان‌پذیر نیست. مسابقات ناگویا مانند جام جهانی است و برای حضور بازیکنان، ابتدا فهرست اولیه باید ارسال شود و فهرست نهایی نیز از میان نفرات حاضر در همان لیست اولیه انتخاب خواهد شد.

از آنجا که نام علیرضا بیرانوند در فهرست اولیه تیم ملی امید قرار نداشته، امکان اضافه شدن او به فهرست نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا وجود ندارد.

از سوی دیگر، نگاه حسین عبدی و کادر فنی تیم ملی امید به حضور در این مسابقات، معطوف به آماده‌سازی برای رقابت‌های انتخابی المپیک آینده است و برنامه آن‌ها استفاده از بازیکنان زیر ۲۳ سال و آماده‌سازی این نفرات برای مسابقات پیش رو خواهد بود و علیرضا بیرانوند گزینه حضور آن‌ها در ناگویا نبوده است.

در این بین، امیرحسین حسین‌زاده تنها گزینه بزرگسال تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا محسوب می‌شود.

بنابراین، برخلاف ادعای مطرح‌شده درباره حضور بیرانوند، این دروازه‌بان، امکان همراهی تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا را ندارد تا امیدواری اش برای قهرمانی و معاف شدن از خدمت از بین برود.

   

منبع : همشهری




 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.