قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پیام تبریک وزیر اقتصاد به اعضای تیم ملی المپیاد جهانی اقتصاد/جوانان، بزرگ‌ترین سرمایه ایران برای ساختن آینده هستند

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پیامی، کسب یک مدال نقره و سه مدال برنز توسط اعضای تیم ملی جمهوری اسلامی ایران در نهمین المپیاد جهانی اقتصاد را تبریک گفت و جوانان را بزرگ‌ترین سرمایه ایران برای ساختن آینده کشور دانست.
 پیام تبریک وزیر اقتصاد به اعضای تیم ملی المپیاد جهانی اقتصاد/جوانان، بزرگ‌ترین سرمایه ایران برای ساختن آینده هستند

رویداد۲۴| سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، در پیامی خطاب به اعضای تیم ملی المپیاد جهانی اقتصاد، کسب یک مدال نقره و سه مدال برنز و عنوان افتخارآمیز برترین عملکرد جهان در بخش Finance در نهمین المپیاد جهانی اقتصاد را به اعضای شایسته تیم ملی جمهوری اسلامی ایران، خانواده‌های ارجمند آنان، معلمان، مربیان و همه دست‌اندرکاران این موفقیت صمیمانه تبریک گفت.

وزیر اقتصاد در این پیام، این دستاورد را جلوه‌ای از استعداد، پشتکار و توانمندی نسل جوان ایران دانست و اظهار کرد: این نسل که در کنار درخشش علمی، نشان‌دهنده افتخارآفرینی برای ایران و به یاد داشتن کودکان این سرزمین است، معنای ژرف‌تری دارد.

مدنی‌زاده همچنین با اشاره به پیوند میان موفقیت علمی و مسئولیت اجتماعی و هویت ملی تصریح کرد: موفقیت اعضای تیم ملی المپیاد جهانی اقتصاد، نشان‌دهنده بزرگ‌ترین سرمایه ایران، یعنی جوانان دانا، مسئولیت‌پذیر و آینده‌ساز آن است.

وی تأکید کرد: اطمینان دارم این افتخار، سرآغاز نقش‌آفرینی‌های مؤثرتر اعضای تیم در مسیر پیشرفت اقتصاد آبادانی و آینده ایران خواهد بود.

وزیر اقتصاد در پایان، برای اعضای تیم ملی المپیاد جهانی اقتصاد، توفیق، سربلندی و استمرار درخشش فرزندان ایران‌زمین را از درگاه خداوند متعال مسئلت کرد.





 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.

 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]

 تلاش بانک مرکزی اتیوپی‌ برای حفظ ارزش پول ملی
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاش بانک مرکزی اتیوپی‌ برای حفظ ارزش پول ملی

ایبنا: بانک مرکزی اتیوپی از ابتدای سال جاری میلادی حدود 2.2‌میلیارد دلار برای حمایت از پول ملی این کشور، یعنی «بِر»، هزینه کرده است، اما این مداخلات نتوانسته روند کاهش ارزش آن را متوقف کند؛ به‌طوری که در تازه‌ترین حراج ارز خارجی، میزان تقاضا برای خرید ارز چهار برابر مبلغی بود که بانک مرکزی عرضه کرده بود.

 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آرمان امروز : در ششمین جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی، نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» به مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام اعطا شد. به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ این نشان به پاس اقدامات پتروشیمی ایلام در سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های محیط زیست، سلامت، آموزش، حمایت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های منطقه [ ]