قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۳ ساعت قبل

واکنش دفتر نخست وزیر اسرائیل به صدور حکم بازداشت نتانیاهو توسط ترکیه

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد: تلاش رقت‌انگیز اردوغان برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیلی موفقیت‌آمیز نخواهد بود.
 واکنش دفتر نخست وزیر اسرائیل به صدور حکم بازداشت نتانیاهو توسط ترکیه

رویداد۲۴|  دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد: «رجب طیب اردوغان به دنبال گسترش تجاوز خود علیه اسرائیل از سوریه است و اسرائیل این را تحمل نخواهد کرد. تلاش رقت‌انگیز اردوغان برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیلی موفقیت‌آمیز نخواهد بود.»

این دفتر افزود: «اسرائیل به اقدام قاطع علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه و هرگونه تهدیدی برای امنیت خود ادامه خواهد داد.»

این در حالی است که پیش از این آکین گورلاک، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که وزارت دادگستری ترکیه روز جمعه از وزارت کشور خواسته است تا به عنوان بخشی از شکایتی که بنیامین نتانیاهو را به ارتکاب «نسل‌کشی» متهم می‌کند، «اخطار قرمز» علیه او صادر کند تا او در سطح بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

وزیر دادگستری ترکیه امروز اعلام کرد نتانیاهو و موسکوویتز به دلیل حمله مسلحانه و بازداشت فعالان در آب‌های بین‌المللی، با اتهاماتی از جمله «جنایت علیه بشریت»، «نسل‌کشی»، «محرومیت شدید از آزادی»، «آسیب عمدی»، «شکنجه»، «خسارت به اموال»، «سرقت شدید» و «هواپیماربایی» محاکمه می‌شوند.

اعلان قرمز یک حکم جلب بین‌المللی الزام‌آور از نظر قانونی نیست، بلکه درخواستی از طریق اینترپل برای کمک به یک کشور در یافتن و دستگیری موقت یک فرد تحت تعقیب، تا زمان بررسی استرداد یا سایر مراحل قانونی است.

علاوه بر این، درخواست صدور آن به معنای صدور واقعی آن نیست و هر کشور آزاد است که طبق قوانین خود با آن برخورد کند.

گورلاک گفت: «ما قاطعانه این تصور را رد می‌کنیم که دولت نتانیاهو، که سیاست نسل‌کشی را در غزه اجرا می‌کند، بالاتر از قانون یا مصون از مجازات است.»



۹ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

جزییات جدال امروز اردوغان و نتانیاهو | انصاف نیوز

تنش میان ترکیه و اسرائیل امروز وارد مرحله‌ای تازه شد؛ در حالی که آنکارا فشار حقوقی علیه بنیامین نتانیاهو را افزایش داده، دفتر نخست‌وزیر اسرائیل نیز با حمله‌ای لفظی و کم‌سابقه، رجب طیب اردوغان را هدف قرار داده است. رسانه‌های ترکی و عبری این تحولات را نشانه‌ی عمیق‌تر شدن شکاف میان دو طرف، به‌ویژه بر سر تحولات غزه و سوریه، ارزیابی کرده‌اند.

وزارت دادگستری ترکیه امروز اعلام کرد روندی برای پیگیری صدور «اعلان قرمز» اینترپل علیه نتانیاهو در جریان است. این اقدام در ادامه‌ی حکم بازداشتی مطرح شده که یک دادگاه در استانبول علیه نخست‌وزیر اسرائیل صادر کرده است. پرونده‌ی مورد اشاره به اتهام‌هایی درباره‌ی جنگ غزه و همچنین ماجرای توقیف فعالان یک ناوگان کمک‌رسانی مرتبط است.

این اقدام ترکیه واکنش تند دفتر نتانیاهو را به دنبال داشت. دفتر نخست‌وزیر اسرائیل، اردوغان را با عباراتی بسیار تند مورد حمله قرار داد و او را «دیکتاتور یهودستیز» توصیف کرد. در این بیانیه همچنین ترکیه به حمایت از حماس و اتخاذ سیاستی خصمانه علیه اسرائیل متهم شد.

اما ماجرا فقط به جنگ لفظی بر سر غزه محدود نمانده است. رسانه‌های عبری در گزارش‌های امروز خود، بخش مهمی از تنش تازه را به سوریه مرتبط می‌دانند؛ جایی که حضور و نفوذ ترکیه در سال‌های اخیر افزایش یافته و اسرائیل نسبت به گسترش نقش نظامی آنکارا در این کشور احساس خطر کرده است.

در همین چارچوب، رسانه‌های اسرائیلی از تشدید اختلافات میان دو طرف خبر داده‌اند و تحولات اخیر را بخشی از یک رقابت گسترده‌تر بر سر آینده‌ی سوریه و نظم امنیتی منطقه می‌دانند. ترکیه نیز در مقابل تأکید کرده که اقدامات و مواضع اسرائیل را تهدیدی علیه ثبات منطقه می‌داند.

دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه نیز امروز در واکنش به مواضع اسرائیل اعلام کرد تلاش دولت نتانیاهو برای معرفی ترکیه به‌عنوان «تهدید جدید» بخشی از سیاست تهدیدآمیز این رژیم است. آنکارا همچنین بار دیگر بر حمایت خود از فلسطینی‌ها تأکید کرده است.

به این ترتیب، آنچه امروز میان اردوغان و نتانیاهو رخ داد، صرفاً یک تبادل اتهام سیاسی نبود. از یک سو ترکیه تلاش کرده فشار حقوقی و بین‌المللی علیه نخست‌وزیر اسرائیل را افزایش دهد و از سوی دیگر، اسرائیل مستقیماً اردوغان و سیاست‌های منطقه‌ای ترکیه را هدف قرار داده است.

رسانه‌های عبری هشدار داده‌اند که ادامه‌ی این روند می‌تواند اختلافات دو کشور را از سطح جنگ لفظی و دیپلماتیک به عرصه‌های امنیتی و نظامی، به‌خصوص در سوریه، نزدیک‌تر کند؛ موضوعی که می‌تواند یکی از مهم‌ترین کانون‌های تنش جدید در خاورمیانه باشد.

انتهای پیام


۳ ساعت قبل / سایت برترینها

هشدار تند نتانیاهو به اردوغان درباره سوریه

جماران: بنیامین نتانیاهو در مورد اردوغان مدعی شد: اکنون به دنبال گسترش تجاوزات خود علیه اسرائیل به سوریه است. اسرائیل این موضوع را تحمل نخواهد کرد.

 بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: اردوغان یک دیکتاتور یهودی‌هراس است که کردها را قتل‌عام کرده، از تروریست‌های حماس حمایت می‌کند، نیمی از قبرس را اشغال کرده و تعداد بی‌سابقه‌ای از روزنامه‌نگاران و سیاستمدارانی را که با او مخالف هستند، به زندان می‌اندازد.

او اکنون به دنبال گسترش تجاوزات خود علیه اسرائیل به سوریه است. اسرائیل این موضوع را تحمل نخواهد کرد.

تلاش‌های مضحک اردوغان برای ایجاد ترس در رهبران و سربازان اسرائیل، تنها دموکراسی واقعی در خاورمیانه، به جایی نخواهد رسید.


۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

جنگ اسرائیل و ترکیه جدی شد؟ برای نتانیاهو اعلان قرمز اینترپل صادر شد

به گزارش تجارت نیوز، وزارت دادگستری ترکیه اعلام کرد روند قضایی مربوط به حمله به فعالان ناوگان «کاروان آزادی» همچنان ادامه دارد و آنکارا برای پیگیری بین‌المللی این پرونده اقدام کرده است

. بر اساس اعلام وزیر دادگستری ترکیه، در چارچوب این پرونده و در پی احکام بازداشت صادرشده در ۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶ علیه بنیامین نتانیاهو و فردی به نام «آفک موسکوویچ» به اتهام «نسل‌کشی»، درخواست صدور اعلان قرمز در سطح بین‌المللی برای شناسایی و بازداشت این دو نفر ارائه شده است.

وزارت دادگستری ترکیه اعلام کرده اسناد مربوط به این درخواست به وزارت کشور این کشور ارسال شده و مدارک مرتبط نیز در اختیار وزارت امور خارجه ترکیه قرار گرفته است تا روند پیگیری بین‌المللی پرونده دنبال شود. این اقدام در ارتباط با پرونده حمله به فعالان ناوگان «کاروان آزادی» انجام شده است؛ ناوگانی که با هدف انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه حرکت کرده بود.

وزیر دادگستری ترکیه تأکید کرده است که روند قضایی این پرونده «با عزم و جدیت» ادامه خواهد یافت. وزیر دادگستری ترکیه گفته، از وزارت کشور خواسته‌ایم تا علیه نتانیاهو اعلان قرمز صادر کند تا او به اتهام نسل‌کشی در سطح بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

منبع: فارس




 گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟

جنگ ۲۰۲۶ میان ایران و متحدان آمریکا، تنها آسمان و آبراه‌های خلیج فارس را به میدان بحران تبدیل نکرد؛ بلکه یکی از مهم‌ترین پایه‌های اقتصاد غیرنفتی کشورهای عربی منطقه، یعنی گردشگری و حمل‌ونقل هوایی را نیز با شوکی جدی مواجه کرده است. لغو ده‌ها هزار پرواز، کاهش ورود گردشگران و آسیب به تصویر «خلیج فارس امن»، خطر ورود منطقه به دوره‌ای از بی‌ثباتی فرسایشی را افزایش داده؛ بحرانی که کشورهای شورای همکاری اکنون با بسته‌های تشویقی و پروژه «شینگن خلیج فارس» در تلاش برای مهار آن هستند.

 پزشکیان حرف جریانات سیاسی ورشکسته را تکرار می‎کند
۱۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکیان حرف جریانات سیاسی ورشکسته را تکرار می‎کند

این روزها برخی از سیاسیون ورشکسته در فضای رسانه‌ای، از لزوم «پایان جنگ» سخن می‌گویند و حالا این ادبیات در اظهارات رئیس‌جمهور هم تکرار شده است. پرسش ساده اما...

 معرفی برندگان جشنواره بین‌المللی فیلم «لوکارنو» در سوئیس+تصاویر - دیپلماسی ایرانی
۴ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

معرفی برندگان جشنواره بین‌المللی فیلم «لوکارنو» در سوئیس+تصاویر - دیپلماسی ایرانی

منصور جهانی در گزارشی از جشنواره بین‌المللی فیلم لوکارنو برای دیپلماسی ایرانی نویشت: مراسم اختتامییه هفتاد و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «لوکارنو» Locarno در...

 رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقه‌ای
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقه‌ای

وزرای امور خارجه ایران و عمان در تماسی تلفنی، آخرین وضعیت منطقه، زمینه‌های ازسرگیری گفتگوها و شرایط کشتیرانی در تنگه هرمز را بررسی کردند.

 تقدیر رئیس‌جمهور از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران + اسامی
۴ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقدیر رئیس‌جمهور از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران + اسامی

رئیس‌جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاورد‌های علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعت...

 پاسخ تند عضو هیات‌رئیسه مجلس به حلبوسی
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ تند عضو هیات‌رئیسه مجلس به حلبوسی

عضو هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، در واکنش به مواضع حلبوسی درباره نام خلیج فارس، با اشاره به سابقه فعالیت‌های حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با داعش در الانبار،...