قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

حمله تند کیهان به حسین مرعشی

«آقای مرعشی! مردم می‌خواهند زندگی کنند؛ اما به شرطی که الیگارشی زیاده‌خواه که رزق معمولی و آسایش روزمره این مردم را برای تحمیل اراده باطل خود به گروگان گرفته‌اند، بگذارند!»
 حمله تند کیهان به حسین مرعشی
رویداد۲۴| روزنامه کیهان در مطلبی به انتقاد از اظهارات اخیر حسین مرعشی درباره وضعیت معاش مردم پرداخته است.

در این مطلب آمده است: روزنامه زنجیره‌ای «سازندگی» در مطلبی منطبق بر خط رسانه‌ای ادوار گذشته جریان مدعی اصلاحات، با بازتاب سخنان حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، مدعی دلواپسی برای سفره و معیشت مردم شده است.

مرعشی با تیتر سفارشی «مردم می‌خواهند زندگی کنند»، ملغمه‌ای از ادعا‌های اقتصادی، سیاسی و نسخه‌پیچی‌های تجدیدنظرطلبانه را مطرح کرده تا بار دیگر خط سازش را در برابر آمریکا تزریق کند.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در بخشی از سخنانش مدعی شده «ایران نمی‌تواند همزمان برای جنگ و صلح برنامه‌ریزی کند» و وضعیت «نه جنگ و نه صلح» را پرهزینه خوانده است! این ادعا در حالی مطرح می‌شود که قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران اتفاقاً ضامن اصلی امنیت ملی و امنیت اقتصادی کشور بوده و هست؛ اما جریان اصلاحات همواره تقویت توان دفاعی را «پرهزینه» و مانع «زندگی» جا زده است.

وی همچنین با ادبیاتی عجیب ادعا کرده «جمهوری اسلامی نمی‌تواند با ادبیات دهه ۶۰ کشور را اداره کند» و «همه مردم نمی‌خواهند شهید شوند»؛ فرار به جلویی ناشیانه برای خدشه‌دار کردن ارزش‌های انقلاب و مقاومت، آن‌هم در شرایطی که همین روحیه انقلابی مانع از بلعیده شدن کشور توسط دشمنان اسرائیلی-آمریکایی شده است.

بیشتر بخوانید:تحلیل کیهان از اوضاع و احوال منطقه؛ آمریکا در حال فرار از خاورمیانه است

مرعشی در ادامه شاهکار تحلیلی خود، مهم‌ترین رسالت خاتمی را ارائه تجربیات ۴۷ساله به رهبری دانسته و خواهان سهم‌خواهی گروه‌ها بر اساس وزن سیاسی شده است. اما حافظه تاریخی ملت فراموش نکرده که همین مدعی امروزِ معیشت، چند سال پیش با شیفتگی تمام می‌گفت: «اگر جای روحانی بودم با ترامپ سلام‌علیک می‌کردم ولو برکنار شوم!» و در سال ۹۴ نیز مردم شریف شهرستان‌ها را «عقب‌مانده سیاسی» خواند! حال چگونه چنین شخصی می‌تواند مدعی و دلواپس سفره مردم باشد، وقتی نگاهش سلام و علیک با کدخداست و ملت شریف ایران را تحقیر می‌کند؟

عشق به کدخدا در وجود این جریان موج می‌زند؛ انگار نه انگار که دشمن آمریکایی- اسرائیلی جنگ ۱۲ روزه، کودتای دی‌ماه و نبرد اخیر را به ملت ایران تحمیل کرد، میز مذاکره را بمباران کرد و ترامپ حتی به تفاهم امضاء شده خود نیز پایبند نماند. جالب آنکه ترامپ در برابر ایستادگی ملت ایران به ستوه آمده و اعتراف کرده است: «مردم هر کجای دیگر بودند تسلیم می‌شدند، اما ایرانی‌ها سرسختند و آنان را تحسین می‌کنم»؛ اما مدعیان اصلاحات همچنان نسخه تسلیم می‌پیچند!

درخصوص ادعای مرعشی درباره تورم ۵۰ تا ۶۰ درصدی و نگرانی برای گوشت قرمز مردم نیز صرفاً جهت اطلاع ایشان باید یادآور شد که این سفره خالی، دقیقاً دست‌پخت جریان مدعی اصلاحات است.

بر اساس گزارش رسمی مرکز آمار، از زمان شروع به کار دولت پزشکیان، نرخ تورم نقطه به نقطه کالا‌های مصرفی با ۵۷ واحد درصد افزایش، از ۳۱.۶ درصد در مرداد ۱۴۰۳ به ۸۸.۶ درصد در خرداد ۱۴۰۵ رسیده است. همچنین تورم نقطه به نقطه مواد غذایی با جهشی سهمگین ۱۰۹.۵ واحد درصد بیشتر شده و از ۲۴.۴ درصد به ۱۳۳.۹ درصد در خرداد امسال رسیده است؛ یعنی تورم غذا نسبت به پایان دولت شهید رئیسی بیش از ۵.۵ برابر شده است!

«بله آقای مرعشی! مردم می‌خواهند زندگی کنند؛ اما به شرطی که الیگارشی زیاده‌خواه که رزق معمولی و آسایش روزمره این مردم را برای تحمیل اراده باطل خود به گروگان گرفته‌اند، بگذارند!»



 ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای دفتر نتانیاهو درخصوص چرایی حمله به پایگاه ابوظهور را کذب خواند.

 جزییات سفر ۲ روزه قالیباف به عراق

جزییات سفر ۲ روزه قالیباف به عراق

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق با اعلام سفر ۲ روزه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به بغداد در روز چهارشنبه گفت: قالیباف در این سفر با رئیس مجلس، نخست‌وزیر، رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی قضایی و مشاور امنیت ملی عراق دیدار و درباره مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی خواهد کرد.

 کنترل تنگه هرمز در دست چه کسی است؟ | چند پرده از افشای دروغ های ترامپ

کنترل تنگه هرمز در دست چه کسی است؟ | چند پرده از افشای دروغ های ترامپ

اگرچه رئیس‌جمهور آمریکا با ادعاهای پی در پی، تلاش می‌کند واقعیت‌های جاری در تنگه‌هرمز را وارونه جلوه دهد، اما گزارش‌های معتبر بین‌المللی این واقعیت انکارناپذیر را به رخ جهان می‌کشند: تنگه هرمز، شریان حیاتی انرژی جهان، کاملاً تحت کنترل ایران است.

 لاوروف: استفاده از پهپادهای انگلیس توسط اوکراین دخالت مستقیم لندن در جنگ است

لاوروف: استفاده از پهپادهای انگلیس توسط اوکراین دخالت مستقیم لندن در جنگ است

وزیر خارجه روسیه گفت این کشور حق دارد استفاده از پهپادهای بریتانیا در حملات علیه روسیه را به‌عنوان «دخالت مستقیم» در جنگ اوکراین تلقی کند.

 قالیباف خطاب به مقامات آمریکایی: منتظر معجزهٔ دلقک‌هایی مثل هگست و بسنت نباشید

قالیباف خطاب به مقامات آمریکایی: منتظر معجزهٔ دلقک‌هایی مثل هگست و بسنت نباشید

رئیس مجلس شورای اسلامی نوشت: آمریکایی‌ها فکر می‌کنند با فشار آوردن بیشتر به ایران می‌توانند امتیازهایی بگیرند که هرگز بخشی از متن تفاهم نبوده است.بسنت (وزیر خزانه‌داری) و هگست (وزیر جنگ) اصلا در حد و اندازهٔ این کارها نیستند. منتظر نباشید که این تیم دلقک‌ها معجزه کنند و مثل شعبده‌بازها ناگهان خرگوشی از کلاهشان بیرون بکشند و شما را از بحرانی که با دست خودتان درست کرده‌اید بیرون بکشند.

 قالیباف: دلقک‌هایی مثل هگست و بسنت اندازه این کارها نیستند | منتظر معجزه دلقک‌ها نباشید

قالیباف: دلقک‌هایی مثل هگست و بسنت اندازه این کارها نیستند | منتظر معجزه دلقک‌ها نباشید

قالیباف خطاب به مقامات آمریکایی نوشت: منتظر معجزهٔ دلقک‌هایی مثل هگست و بسنت نباشید.

 محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

رئیس‌جمهوری پیشین با بیان اینکه بعضی‌ها می‌گویند ما حیات‌مان در جنگ است افزود: مسئله مدیریت جامعه نباید بر اساس احساسات باشد.

 ببینید|مخبر: تنگه هرمز ایرانی می‌ماند - تسنیم

ببینید|مخبر: تنگه هرمز ایرانی می‌ماند - تسنیم

مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: تنگه هرمز ایرانی می‌ماند.