قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۱ ساعت قبل

گفت و گوی عباس عراقچی با همتای عمانی

خبرگزاری عمان روز جمعه گزارش داد که «سیدعباس عراقچی» و «بدر بن حمد البوسعیدی» وزرای خارجه ایران و عمان درباره راه‌های ایجاد شرایط لازم برای ازسرگیری مذاکرات درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند.
 گفت و گوی عباس عراقچی با همتای عمانی

 رویداد۲۴|  وزرای خارجه ایران و عمان در این تماس تلفنی درباره راه‌های فراهم کردن شرایط برای ازسرگیری مذاکرات گفت‌وگو کردند و بر اهمیت ادامه رایزنی‌ها برای کمک به ازسرگیری آزادی کشتیرانی و تامین امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، عصر امروز جمعه 30 مردادماه، در تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای، شرایط مناسب برای ازسرگیری گفت‌وگوها، و همچنین تحولات مربوط به کشتیرانی در تنگه هرمز رایزنی کردند.

  انتهای پیام/


۳۷ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

اخبار فوری جنگ ایران و آمریکا | ترامپ تنگه هرمز را «قلمرو جدید آمریکا» خواند؛ ایران: تا رفع کامل تحریم‌ها، تنگه باز نمی‌شود / مذاکرات پس از انقضای آتش‌بس ۶۰ روزه به بن‌بست رسید؛ قطر: توافق ایران و عمان کلید از سرگیری گفت‌ و گوهاست

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ جنگ ایران و آمریکا؛ روز صد و هفتاد و ششم: آنچه باید بدانید

ترامپ: ایران هنوز آماده توافق «درست» نیست: دونالد ترامپ گفته تهران هنوز برای رسیدن به توافقی که از نظر واشنگتن «توافق درست» باشد آماده نیست و آمریکا در حال رصد شرایط است. این اظهارات همزمان با نزدیک شدن به اجرای تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران مطرح شده است.

واکنش وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا: تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است؛ این اقدام تلاشی برای تحمیل حاکمیت فراسرزمینی واشنگتن بر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل محسوب می‌شود.

ایران و عمان برای ایجاد سازوکار جدید در هرمز رایزنی می‌کنند: وزیران خارجه ایران و عمان درباره وضعیت کشتیرانی در تنگه هرمز و فراهم کردن شرایط برای ازسرگیری مذاکرات گفت‌وگو کرده‌اند. تهران و مسقط پیش‌تر نیز درباره سازوکاری برای مدیریت عبور کشتی‌ها مذاکره کرده بودند؛ با این حال، مسئله اصلی همچنان پایان محاصره دریایی آمریکا و شرایط بازگشت به مذاکرات ایران و آمریکاست.

ترامپ بار دیگر تنگه هرمز را «قلمرو آمریکا» خواند: ترامپ گفته آمریکا کنترل کامل منطقه مرتبط با تنگه هرمز را در اختیار دارد و مدعی شده هیچ کشتی بدون اجازه آمریکا از این مسیر عبور نمی‌کند. همچنین بخوانید: خبر فوری کاخ سفید | ادعای پزشکان درباره تشخیص سندروم «غروب آفتاب» برای ترامپ؛ فیلم چرتزدن رئیس‌جمهور در مراسم رسمی جنجال آفرید / متخصصان: رفتارهای شبانه و چرت‌های روزانه نشانه زوال عقل است؛ کاخ سفید: ترامپ در سلامت کامل است

تحریم‌های جدید آمریکا در آستانه اعلام؛ تهران تهدید به واکنش کرده است: دولت ترامپ در حال آماده‌سازی آنچه مقام‌های آمریکایی «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» علیه ایران توصیف کرده‌اند است و قرار است جزئیات آن اعلام شود. همچنین بخوانید: تنش میان ترکیه و اسرائیل؛ تهدید جدید وزیر جنگ صهیونیستی خطاب به اردوغان/ جزئیات جنجالی این درگیری/ رویارویی آتشین پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید. همچنین بخوانید: از شهدای مقاومت تا میزه مذاکره؛ جزئیات رایزنی های سرنوشت ساز تهران و بغداد برای آینده منطقه


۱۰ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

تنگه هرمز محور تماس مهم تهران و مسقط / ایران و عمان برای بازگشت به میز مذاکره رایزنی کردند / جزئیات تازه از گفت‌وگوی وزرای خارجه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ خبرگزاری رسمی عمان از تماس تلفنی وزیر خارجه این کشور و همتای ایرانی وی خبر داد.

این رسانه افزود که وزیر خارجه سلطان نشین عمان و همتای ایرانی وی در یک تماس تلفنی آخرین تحولات و شرایط ازسرگیری گفتگو و مذاکرات را بررسی کردند.

این رسانه ادادمه داد که وزیران خارجه دو کشور، اوضاع تنگه هرمز را بررسی و بر ادامه بحث و بررسی ها برای رسیدن به تفاهم تاکید کردند

 




 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.

 ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است

سخنگوی وزارت دفاع با تأکید بر ضرورت تقویت توان کشور گفت: تنها راه سلطه‌ستیزی و مقابله با قدرت‌های بیگانه که استقلال، موجودیت و هویت ایران را هدف قرار می‌دهند، قوی شدن و افزایش قدرت کشور است.

 ببینید| ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| ابلاغ پیام مقام معظم رهبری به مردم عراق در سفر هیات پارلمانی ایران

قالیباف رئیس مجلس پس از سفر سه روزه به عراق گفت: مراسمی در شهر کربلا شب جمعه مصادف با چهلمین روز مراسم تدفین پیکر رهبر شهید برگزار شد، در این جلسه که مسئولان و مردم حضور داشتند هم با مردم صحبت کردیم و پیام ملت ایران و در رأس آن، پیام مقام معظم رهبری و تشکر بیت امام شهید و رهبر عزیزمان را به مردم عزیز عراق و مسئولان این کشور ابلاغ کردیم.

 افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افتتاح حدود ۳۶ هزار پروژه عمرانی در هفته دولت، با بیش از ۷۳۴ همت اعتبار

در هفته دولت مجموعاً ۳۵ هزار و ۹۸۶ پروژه عمرانی، رفاهی، زیرساختی و توسعه ای در سراسر کشور با هزینه نهایی ۷۳۴ هزار و ۴۶۱ میلیارد تومان (حدود ۷۳۵ همت) به بهره‌برداری خواهد رسید.

 آیین یادبود مرحوم علامه محمدرضا حکیمی
۱۰ ساعت قبل / سایت جماران

آیین یادبود مرحوم علامه محمدرضا حکیمی

به گزارش جماران، آیین‌ یادبود و بزرگداشت مرحوم علامه محمدرضا حکیمی برگزار شد.

 پایداری‌چی‌هایی که نسخه خروج از NPT می‌نویسند، بلدند هزینه‌های این کار را حساب کنند؟
۴۱ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

پایداری‌چی‌هایی که نسخه خروج از NPT می‌نویسند، بلدند هزینه‌های این کار را حساب کنند؟

یک روزنامه اصلاح طلب نوشت: اگر طرح خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، NPT، از مرحله طرح و تهدید سیاسی عبور کند و به یک تصمیم اجرایی تبدیل شود، پ...