قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

ضربه تازه به استقلال و پرسپولیس؛ تختی میزبان لیگ برتر نخواهد بود

ورزشگاه تختی تهران به دلیل اجرای پروژه تعویض چمن و اصلاح زیرسازی، فصل آینده امکان میزبانی از رقابت‌های لیگ برتر را نخواهد داشت و باشگاه‌های تهرانی باید برای انتخاب زمین میزبان خود به سراغ گزینه‌هایی مانند ورزشگاه‌های شهر قدس، اسلامشهر و دستگردی بروند.
 ضربه تازه به استقلال و پرسپولیس؛ تختی میزبان لیگ برتر نخواهد بود

رویداد۲۴| حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، درباره آخرین وضعیت ورزشگاه‌های استان تهران در آستانه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: فرآیند برگزاری مناقصه برای تعویض چمن ورزشگاه تختی در حال انجام است و این پروژه از طریق سامانه مربوطه در حال پیگیری است.

وی افزود: با توجه به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای اجرای پروژه و ضرورت کاشت پاییزه چمن، ورزشگاه تختی در فصل پیش‌رو نمی‌تواند میزبان مسابقات لیگ برتر باشد. عملیات کاشت چمن باید در بازه زمانی شهریور یا مهرماه انجام شود و پس از آن نیز ورزشگاه تا آماده‌شدن کامل زمین از دسترس خارج خواهد بود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران ادامه داد: بر همین اساس، پیش‌بینی ما این است که ورزشگاه تختی تا خرداد سال آینده امکان بهره‌برداری برای مسابقات را نداشته باشد و در این مدت فرآیند تعویض و آماده‌سازی چمن دنبال خواهد شد.

ستوده‌نژاد در ادامه با اشاره به ظرفیت سایر ورزشگاه‌های استان تهران برای میزبانی از رقابت‌های لیگ برتر گفت: در حال حاضر سه ورزشگاه در تهران و شهرستان‌های اطراف وجود دارند که امکان میزبانی از مسابقات لیگ برتر را دارند. ورزشگاه‌های شهدای شهر قدس، اسلامشهر و ورزشگاه دستگردی از جمله ورزشگاه‌هایی هستند که می‌توانند برای برگزاری مسابقات مورد استفاده قرار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: این ورزشگاه‌ها از نظر زیرساختی قابلیت میزبانی را دارند و اعلام کرده‌ایم باشگاه‌ها می‌توانند برای استفاده از این ورزشگاه‌ها قرارداد‌های لازم را منعقد کنند. اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران نیز در این زمینه در خدمت باشگاه‌ها خواهد بود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران درباره مالکیت این ورزشگاه‌ها نیز توضیح داد: ورزشگاه دستگردی در اختیار نیروی انتظامی است، ورزشگاه شهدای شهر قدس متعلق به شهرداری است و ورزشگاه اسلامشهر نیز از دیگر گزینه‌های قابل استفاده برای برگزاری مسابقات لیگ برتر در استان تهران محسوب می‌شود.

ستوده‌نژاد در پاسخ به این پرسش که آیا باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس برای استفاده از این ورزشگاه‌ها درخواستی به اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران ارائه کرده‌اند، گفت: تاکنون درخواستی از سوی این دو باشگاه برای استفاده از ورزشگاه‌های مذکور به اداره‌کل ارائه نشده است. باشگاه‌ها می‌توانند مستقیماً با ورزشگاه مورد نظر خود قرارداد منعقد کنند و قرارداد را برای تأیید و تعیین ورزشگاه میزبان به سازمان لیگ ارائه دهند.

وی ادامه داد: باشگاه‌ها باید زمین شماره یک و زمین شماره دو خود را به سازمان لیگ معرفی کنند و سازمان لیگ نیز بر اساس قرارداد‌های ارائه‌شده، ورزشگاه محل برگزاری مسابقات هر باشگاه را مشخص خواهد کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران همچنین درباره شایعه انتقال چمن ورزشگاه آزادی به ورزشگاه تختی گفت: چنین موضوعی صحت ندارد. ورزشگاه تختی از ابتدا با مشکل زیرسازی مواجه بوده و برای تعویض چمن آن، زیرسازی زمین نیز باید به‌صورت کامل اصلاح و آماده‌سازی شود؛ بنابراین امکان انتقال چمن ورزشگاه آزادی به تختی مطرح نیست.

ستوده‌نژاد در پایان درباره انتقال بخشی از چمن ورزشگاه تختی به ورزشگاه قرچک اظهار داشت: حدود چهار هزار مترمربع از چمن موجود به قرچک منتقل شده است و پیمانکار نیز عملیات حمل و نصب آن را انجام داده و این بخش از پروژه در حال اجراست.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در حالی از آماده‌بودن سه ورزشگاه برای میزبانی از لیگ برتر خبر داده است که ورزشگاه تختی به دلیل اجرای پروژه تعویض چمن و ضرورت اصلاح زیرسازی، در فصل پیش‌رو از چرخه میزبانی مسابقات خارج خواهد بود.





 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.

 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود
۳ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات

پرداخت حقوق مردادماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز شده و تا پایان ۳۱ مرداد ادامه دارد؛ این در حالی است که معوقات فروردین و اردیبهشت به حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده و زمان قطعی پرداخت آن هنوز اعلام نشده است.