قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱ ساعت قبل

امام جمعه قم: هر گوشی تلفن همراه یک سنگر است ممکن است زمینه نفوذ دشمن را فراهم کند

آیت الله سعیدی گفت:در چنین جنگی هر شهروند در حکم یک رزمنده است و هر گوشی تلفن همراه می‌تواند یک سنگر باشد و غفلت در این عرصه ممکن است زمینه نفوذ دشمن در ذهن و ادراک مردم را فراهم کند.
 امام جمعه قم: هر گوشی تلفن همراه یک سنگر است ممکن است زمینه نفوذ دشمن را فراهم کند

رویداد۲۴| آیت الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه قم این هفته قم که در مصلای قدس این شهر برگزار شد با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی (ص)، میلاد امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت اظهار کرد: وحدت و همدلی از ارکان مهم شکل‌گیری و استقرار جامعه اسلامی بوده و تجربه صدر اسلام نشان می‌دهد که مسلمانان در سایه انسجام توانستند از شرایط دشوار عبور کنند و جامعه‌ای قدرتمند شکل دهند.

وی با اشاره به وضعیت قبایل در دوران پیش از اسلام افزود: برخی قبایل در آن دوران گرفتار اختلافات شدید و جنگ‌های فرسایشی بودند و این درگیری‌ها هزینه‌های سنگینی به آنها تحمیل می‌کرد و توان آنان را کاهش می‌داد.

امام جمعه قم ادامه داد: هنگامی که این جوامع آثار و پیامد‌های اختلاف و دشمنی را مشاهده کردند، به سوی نور اسلام آمدند و از آن وضعیت فاصله گرفتند و همین تجربه تاریخی نشان می‌دهد وحدت چه نقش مهمی در تقویت جامعه اسلامی داشته است.

سعیدی با طرح این پرسش که چرا مسلمانانی که در آغاز اسلام به وحدت رسیدند، امروز از این اصل فاصله گرفته‌اند، بیان کرد: شایسته است مسلمانان به جای اعتماد به دشمنان خدا، اعتماد خود را متوجه خداوند و رسول خدا (ص) کنند و اجازه ندهند اختلافات به عامل ضعف امت اسلامی تبدیل شود.

وی با استناد به فرمایش حضرت علی (ع) در خطبه ۱۷۶ نهج‌البلاغه خاطرنشان کرد: خداوند سبحان برای گذشتگان و آیندگان چیزی را همراه با تفرقه عطا نکرده است و بر همین اساس، مسلمانان باید نسبت به فتنه‌ها، توطئه‌ها و تلاش‌های دشمن برای ایجاد اختلاف هوشیار باشند. تفرقه راه نفوذ دشمن را هموار می‌کند

امام جمعه قم با بیان اینکه تفرقه یکی از مهم‌ترین چالش‌های جهان اسلام است، گفت: پراکندگی و اختلاف میان مسلمانان موجب کاهش قدرت و نفوذ جهانی آنان شده و علاوه بر تضعیف جبهه مسلمانان، فرصت بیشتری برای نفوذ دشمنان و معاندان فراهم کرده است.

وی افزود: دشمنان اسلام از اختلاف میان مسلمانان برای دستیابی به منابع آنان، ایجاد ناامنی، کشتار مسلمانان و تخریب مناطق و سرزمین‌های اسلامی استفاده می‌کنند و تجربه تاریخی نیز نشان داده است که هرگاه مسلمانان متحد بوده‌اند، توانسته‌اند در برابر دشمنان پیروزی‌های قابل توجهی به دست آورند.

سعیدی تصریح کرد: در مقابل، هر زمان اختلاف و تفرقه بر …



 ترامپ:واشنگتن قصد مذاکره با تهران را ندارد و گزینه نظامی علیه ایران را نیز کنار نگذاشته
۵ ساعت قبل / سایت روزنو

ترامپ:واشنگتن قصد مذاکره با تهران را ندارد و گزینه نظامی علیه ایران را نیز کنار نگذاشته

رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه ایران در وضعیت بسیار دشواری قرار دارد، اعلام کرد واشنگتن قصد مذاکره با تهران را ندارد و گزینه نظامی علیه ایران را نیز کنار ن...

 بیانیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن شرور
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن شرور

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تبریک میلاد با سعادت پیامبر وحدت و مهربانی و گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهیدان نبردهای قهرمانانه ملت ایران با...

 فوری/ توییت جدید و عجیب ترامپ
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ توییت جدید و عجیب ترامپ

ترامپ، فهرستی از قلمروهای ایالات متحده را منتشر کرد؛ که تنگه هرمز نیز در میان آن‌ها دیده می‌شود

 آیین کلنگ‌زنی طرح گردشگری جزیره آشوراده
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آیین کلنگ‌زنی طرح گردشگری جزیره آشوراده

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، در سومین روز از سفر خود به استان گلستان به مناسبت هفته دولت، در آیین کلنگ‌زنی طرح گردشگری جزیره آشوراده شهرستان بندر ترکمن شرکت کرد.

 مذاکرات با ایران در جریان نیست
۸ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

مذاکرات با ایران در جریان نیست

سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، روز پنج‌شنبه اعلام کرد که ایالات متحده و ایران در حال حاضر مشغول مذاکره نیستند.

 قالیباف: ما نفت نفروشیم،‌ بقیه هم نمی‌فروشند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

قالیباف: ما نفت نفروشیم،‌ بقیه هم نمی‌فروشند

رئیس مجلس در پاسخ به گزافه‌گویی فرمانده سنتکام، توئیت 31 تیر خود را مجددا بازنشر کرد



سایت خبرآنلاین

آیا سخن گفتن از هزینه‌های جنگ، تسلیم‌طلبی است؟

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت تجارت نیوز

استراتژی چین برای مهار پیامدهای جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

چین ضمن مخالفت با فشار و تحریم‌های جدید علیه ایران، از مسیر مذاکره و حفظ چارچوب عدم اشاعه حمایت کرده و همزمان می‌کوشد با همکاری روسیه مانع تشدید تنش و تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت شود.
آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟
سایت خبرفوری

آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟

گزارش تازه یک رسانه فرانسوی به یکی از حساس‌ترین ابعاد جنگ ایران و اسرائیل و آمریکا می‌پردازد: تهدیدهای احتمالی برای هدف قرار دادن نزدیکان رهبران آمریکا و اسرائیل.
این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها
سایت خبرآنلاین

این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها

گاهی برخی مقامات کشور گزارشهایی از اوضاع اقتصادی کشور ارائه می کنند که در آن به پاره‌ای تنگناها و مشکلات و ضعفها اشاره می شود. طبیعی است چنین اخباری در رسانه های بیگانه ( به طور دقیق یا با تقطیع یا سانسور و به صورت هدفمند ) منتشرگردد .
روزنامه هفت صبح

اختلاف‌افکن‌ها، خطاب سخنان رهبری

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟
سایت اقتصادنیوز

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟

اقتصادنیوز:ترامپ می‌گوید تنگه هرمز باز است و واشنگتن همچنان از فشار اقتصادی و محاصره ایران سخن می‌گوید؛ اما داده‌های رسانه‌های غربی تصویری متفاوت دارند: تردد دریایی پایین، ذخایر گازوئیل در کف 40ساله، بحران کشاورزان آمریکایی و گرانی مواد غذایی و فرسایش ذخایر پاتریوت.