قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

هشدار غریب‌آبادی درباره خزر؛ امنیت این دریا باید توسط کشور‌های ساحلی تأمین شود

غریب‌آبادی بیان کرد: اختلاف دیدگاه‌ها و تفاوت اولویت‌های ملی، امری طبیعی است و نمی‌توان انتظار داشت پنج کشور ساحلی در همه موضوعات نگاه یکسانی داشته باشند.
 هشدار غریب‌آبادی درباره خزر؛ امنیت این دریا باید توسط کشور‌های ساحلی تأمین شود

رویداد۲۴| کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزرات امور خارجه و نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور خزر در سخنانی به مناسبت روز خزر (۲۱ مردادماه) در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان، کارشناسان و اعضای جامعه دیپلماتیک در سازمان حفاظت محیط زیست، بر اهمیت پهنه آبی دریای خزر و مسئولیت مشترک کشورهای ساحلی در قبال آن تاکید کرد.

وی گفت: ۲۱ مردادماه، روز خزر که یادآور اهمیت این پهنه آبی و مسئولیت مشترک کشورهای ساحلی در قبال آن است. ۲۳ سال پیش در چنین روزی کشورهای ساحلی دریای خزر، در تهران، کنوانسیون چارچوب حفاظت از محیط زیست دریای خزر، معروف به کنوانسیون تهران را به امضا رساندند و ۲۰ سال از اجرای آن می‌گذرد.

غریب‌آبادی افزود: دریای خزر برای ایران و کشورهای ساحلی آن، همواره فراتر از یک پهنه آبی بوده است. خزر در طول تاریخ، بخشی از جغرافیا، هویت و مناسبات ملت‌های پیرامون خود بوده و در شکل‌گیری روابط بین جوامع این منطقه نقش داشته است. این دریا طی قرن‌ها نه‌تنها مسیر ارتباط و تجارت، بلکه بستری برای رفت ‌وآمد انسان‌ها، انتقال فرهنگ‌ها، شکل‌گیری مناسبات اجتماعی و گسترش تعامل بین جوامع پیرامونی خود بوده است. این دریا در بسیاری از مقاطع تاریخی، بیش از آنکه عامل جدایی باشد، پل ارتباطی بین ملت‌ها بوده است.

معاون وزیر خارجه بیان کرد: تحولات اخیر منطقه و به‌ویژه جنگ ۴۰روزه اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، و پیامدهای آن، بار دیگر اهمیت ژئوپلیتیکی و راهبردی دریای خزر را بیش از پیش آشکار کرد و جایگاه این پهنه آبی را در محاسبات راهبردی کشورهای ساحلی و مناسبات منطقه‌ای برجسته‌تر ساخت.

غریب‌آبادی بیان کرد: کشورهای ساحلی خزر، بیش از هر کشور دیگری، از تحولات این دریا تأثیر می‌پذیرند و طبیعی است که مسئولیت اصلی را نیز در قبال امنیت، ثبات و آینده آن بر عهده داشته باشند. امنیت خزر، پیش از هر چیز، یک مسئولیت منطقه‌ای و درون‌زا است و باید توسط کشورهای ساحلی و از طریق سازوکارهای مورد توافق آنها تأمین و حفظ شود.

معاون وزیر امور خارجه ادامه داد: کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر، در این چارچوب، بر مسئولیت کشورهای ساحلی در قبال امنیت حوزه خزر و ممنوعیت حضور نظامی کشورهای خارجی تاکید ویژه داریم. این موضوع از …





 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود

تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع شد و بر استفاده از ظرفیت بورس انرژی، برق وارداتی و مدیریت مصرف برای عبور از محدودیت‌های شبکه تأکید کرد.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی م...

 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.