قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

واکنش کیهان به ادعای ترامپ: این ایران است که در موقعیت دادن آخرین فرصت قرار دارد

کیهان نوشت: در حالی که گزارش‌های میدان، رسانه‌های غربی، ذخایر تسلیحاتی ته کشیده واشنگتن و بازار ملتهب نفت همگی از به نفس‌افتادن کاخ سفید خبر می‌دهند، ترامپ جنایتکار بار دیگر شوی تبلیغاتی جدیدی به راه انداخته است.
 واکنش کیهان به ادعای ترامپ: این ایران است که در موقعیت دادن آخرین فرصت قرار دارد

رویداد۲۴| روزنامه کیهان در مطلبی به ادعای ترامپ درباره به پایان رسیدن تسلیحات آمریکا، پرداخت. در بخشی از این مطلب آمده است: «رئیس‌جمهور آمریکا که به اعتراف رسانه‌های غربی، شگرد همیشگی‌اش «ادعای پیروزی حتی در اوج شکست» است، در تازه‌ترین اظهارات گستاخانه خود مدعی شده است: «می‌خواهم قبل از سر بریدن، آخرین فرصت را به ایران بدهم!»؛ ادعایی مضحک که بیشتر به جیغ بنفش ناخدا در کشتی در حال غرق شدن شباهت دارد تا موضع قدرت.

نگاهی به آنچه در صحنه عملیاتی و سیاسی می‌گذرد، حقیقت این «معکوس‌سازی روایت» را به خوبی روشن می‌سازد:

تاکر کارلسون، مجری و تحلیلگر سرشناس آمریکایی صریحاً اذعان می‌کند که جنگ علیه ایران، فاجعه‌بارترین تصمیم تاریخ آمریکا و نقطه پایان دوره‌ای است که واشنگتن توان اثرگذاری بر رویداد‌های جهان را داشت. او تاکید می‌کند که این جنگ هرگز قابل پیروزی نبوده و تماماً به ضرر ایالات متحده و سطح زندگی مردم غربی تمام شده است.

همچنین روزنامه بریتانیایی گاردین در تحلیلی از راهبرد شکست‌خورده ترامپ می‌نویسد که برخلاف ادعا‌های ترامپ، این ایران است که کاملاً ابتکار عمل را در دست دارد. شلیک دقیق موشک‌های بالستیک به پایگاه‌های آمریکا و کنترل کامل بر تنگه هرمز ثابت کرده که ایران هر زمان بخواهد معادله را تغییر می‌دهد. به نوشته گاردین، تاکتیک‌های روی کوهن (وکیل بدنام و استاد ترامپ) مبنی بر «ادعای پیروزی تحت هر شرایطی» در برابر جمهوری اسلامی کاملاً کارایی خود را از دست داده است.

علاوه‌بر این، طبق گزارش‌های غربی، کمبود شدید مهمات کلیدی در ارتش آمریکا که برای رویارویی احتمالی با رقبای بزرگ‌تری، چون چین حیاتی بود واشنگتن را به شدت نگران کرده است. از سوی دیگر، مسدود ماندن شریان نفت جهان در تنگه هرمز، اقتصاد آمریکا و متحدانش را به زانو درآورده و ادعای ترامپ مبنی بر «توافق قریب‌الوقوع» صرفاً از استیصال او برای بازگشایی هرمز ناشی می‌شود.

در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای، نظرسنجی‌های رویترز/ایپسوس نیز نشان می‌دهد کمتر از یک‌سوم مردم آمریکا از این جنگ هوس‌بازانه حمایت می‌کنند و حدود ۷۰ درصد تاکید دارند که ترامپ هیچ هدفی برای این درگیری ندارد. خطری که از دست دادن مجلس نمایندگان و سنا را برای جمهوری‌خواهان قطعی کرده است.

بنابراین، حقیقت روشن است؛ ترامپ در باتلاقی که خود ساخته گرفتار شده و با چرخش‌های ۱۸۰ درجه‌ای-یک روز تهدید به «ضربه سنگین» و روز دیگر التماس برای «چارچوب توافق» - تلاش می‌کند از فروپاشی تصویر قدرت خود جلوگیری کند. اما همان‌طور که رسانه‌های غربی معترفند، غیرقابل‌پیش‌بینی بودن راهبردی ایران، موقعیت چانه‌زنی تهران را در عالی‌ترین سطح قرار داده است. تاجر ورشکسته واشنگتن باید بداند طرفی که در موقعیت دادن «آخرین فرصت» قرار دارد، ملت مقتدر ایران است نه رئیس‌جمهوری که برای خروج از بحران دست و پا می‌زند.»



۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 


۹ ساعت قبل / سایت خبرفوری

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملا نبندد.

برای افزایش فشار بر ایران، آمریکا به همراهی امارات نیاز دارد. امارات در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و با وجود اختلافات مکرر میان دو دولت، پیوندهای عمیق تجاری، تاریخی و فرهنگی با همسایه بزرگ‌تر خود، ایران، دارد.


۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست

رویداد۲۴| دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

بخش‌هایی از ادعا‌های وی به شرح زیر است:

ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم.

اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و تمام خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ایران هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارد، اما ظرفیت تولید آنها در مقایسه با پنج ماه قبل بسیار پایین است

ایرانی‌ها به کشور‌های تقریباً بی‌طرفی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس نمی‌دانست تا چه اندازه در این درگیری دخیل هستند.

ایرانی‌ها همه را هدف قرار دادند و اگر بمب هسته‌ای داشتند، از آن علیه همه استفاده می‌کردند.

ایران به یک قدرت سلطه‌گر در خاورمیانه تبدیل شده که دیگران را مورد زورگویی قرار می‌دهد.




 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید
۱۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.

 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...

 انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق
۳۴ دقیقه قبل / روزنامه شرق

انتقاد کوفی عنان به عدم توجه آمریکا به امنیت در عراق

مسئله انفجار دفتر سازمان ملل در عراق، هنوز مورد توجه رسانه‌ها و محافل سیاسی است. شورای امنیت [سازمان ملل]، در جلسه دیشب‌ آن را محکوم‌ کرده و خواستار ادامه حضور سازمان ملل در عراق و توجه بیشتر آمریکا به امینت‌ آنجا شد. [کوفی‌عنان]، دبیرکل سازمان از بی‌توجهی‌ آمریکا به امنیت در عراق و آن دفتر انتقاد کرده و گفته، آمریکا و انگلیس، به وظیفه خود عمل نکرده‌اند.

 قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم
۱۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

وزیر خارجه قطر امروز (پنجشنبه) نسبت به اینکه پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است، هشدار داد.