قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

عارف: بدهی کالابرگ به‌زودی پرداخت می‌شود

محمدرضا عارف گفت: پشتوانه فرهنگی و همراهی مردم، از عوامل اصلی ناکامی دشمن در دو جنگ اخیر بود و اسرائیل و آمریکا به هیچ‌یک از اهداف خود دست نیافتند.
 عارف: بدهی کالابرگ به‌زودی پرداخت می‌شود
رویداد۲۴| محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، در دیدار با فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی استان البرز، با اشاره به نقش تاریخی بازار و بخش خصوصی در تحولات کشور، اظهار کرد: بخش خصوصی در دو جنگ اخیر در کنار مردم و جبهه خدمت ایستاد و با تأمین نیاز‌های بازار، نقش مؤثری در مدیریت شرایط ایفا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، به گفته وی، اجرای موفق برنامه اقتصاد جنگی دولت نیز با همکاری بخش خصوصی و همراهی مردم امکان‌پذیر شد.

وی افزود: مردم در این دوره با پرهیز از خرید‌های هیجانی، دولت را همراهی کردند و فعالان اقتصادی نیز با افزایش ساعات فعالیت فروشگاه‌ها و عرضه کالا با قیمت مناسب، مانع ایجاد کمبود در بازار شدند.

عارف: دشمن به اهداف خود نرسید

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به پیشینه فرهنگی و تمدنی ایران، گفت: همین پشتوانه فرهنگی و همراهی مردم، از عوامل اصلی ناکامی دشمن در دو جنگ اخیر بود و اسرائیل و آمریکا به هیچ‌یک از اهداف خود دست نیافتند.

عارف با تأکید بر رویکرد دولت در تقویت مشارکت بخش خصوصی، تصریح کرد: دولت آماده واگذاری امور حاکمیتی به بخش خصوصی است و با اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، دیگر مانعی برای حضور فعال‌تر این بخش وجود ندارد. دولت به بخش خصوصی اعتماد کامل دارد و هر دو به این جمع‌بندی رسیده‌اند که نه در برابر یکدیگر، بلکه در کنار هم و با یک زبان مشترک باید برای حل مشکلات کشور تلاش کنند.

پرداخت بدهی دولت به مجریان کالابرگ

وی با قدردانی از همکاری بخش خصوصی در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، اظهار کرد: بخش خصوصی در این زمینه از دولت طلبکار است و دولت نیز بدهی خود را به‌زودی پرداخت خواهد کرد. ما از مشکلات فعالان اقتصادی آگاه هستیم و این همراهی را سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور می‌دانیم.

در ادامه این نشست، فعالان اقتصادی استان البرز مهم‌ترین چالش‌های خود را از جمله افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل، مشکلات نقدینگی صنعت دارو، موانع صادرات، قطعی برق، افزایش قیمت گازوئیل، اصلاح مقررات کارت‌های بازرگانی، ضرورت اصلاح ساختار اقتصادی، مشکلات صنعت خودرو و قطعه‌سازی و لزوم بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های صنعتی استان مطرح و پیشنهاد‌های خود را برای بهبود فضای کسب‌وکار ارائه کردند.



 با چه بودجه ای می توان خانه در تبریز اجاره کرد؟+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

با چه بودجه ای می توان خانه در تبریز اجاره کرد؟+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه راه و ساختمان اقتصادآنلاین، بازار اجاره مسکن در تبریز این روزها چهره‌ای کاملاً ناهمگون دارد؛ از یک سو فایل‌هایی در محله‌های اقتصادی‌تر دیده می‌شود که با...

 مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده به سبد کالابرگ اضافه شد

مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده به سبد کالابرگ اضافه شد

با تصویب ستاد تنظیم بازار، مرغ منجمد به‌صورت دسته‌بندی و قطعه‌بندی‌شده به سبد اقلام کالابرگ اضافه شد.

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/27

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/27

k: بازار

 جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

جدول لیگ برتر بعد از پایان روز اول از هفته دوم+ عکس

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، هفته دوم لیگ‌برتر فوتبال ایران امشب سه‌شنبه بیست‌وهفتم مرداد با برگزاری چهار دیدار آغاز شد که نتایج آن به شرح زیر است.

 افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی، ودیعه و جعاله موافقت کرد.

 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 قربانیان بی‌ثباتی

قربانیان بی‌ثباتی

همان‌طور که آگاه هستید تحولات اخیر و تجربه تنش‌های نظامی و اجتماعی متناوب صنعت تبلیغات کشور را دچار چالش‌های متعددی کرده‌ و از پس هر کدام، این صنعت توقف‌های طولانی‌مدتی را تجربه کرده ‌است.