قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

ژاپن در شوک زلزله ۷.۱ ریشتری کوماموتو

تهران–ایرنا– ژاپن کشوری که بر روی یک گسل زلزله‌خیز قرار داشته و مهندسی سازه ای آن در مواجهه با زمین لرزه های مداوم و قوی در جهان شناخته شده بوده، پس از زمین لرزه فاجعه بار فوکشیما اکنون در شوک ناشی از زلزله ۷.۱ ریشتری استان کوماموتو (Kumamoto ) که هزاران آواره را بدنبال داشته، به سر می برد و عملیات امداد در این بخش از ژاپن همچنان ادامه دارد.
 ژاپن در شوک زلزله ۷.۱ ریشتری کوماموتو
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، زلزله ۷.۱ ریشتری که اوایل بامداد ۶ امرداد ماه ۱۴۰۵ استان کوماموتو واقع در جنوب غرب ژاپن را لرزاند و تاکنون ۳۶ جان باخته بر جای گذاشته، خساراتی که در زیر ساخت و سازه ها دراین استان از ژاپن بجای گذاشته که قابل تامل است.

شبکه خبری «ان اچ کی» ژاپن روز یکشنبه گزارش داد که عملیات امداد همچنان دراین استان در مورد زلزله زدگان در جریان است.

مقامات محلی در این استان اعلام کردند که شدت زلزله به اندازه ای بود که منجر به وقوع انفجار در یک مرکز خرید در شهر «کاشیما» (Kashima ) واقع دراین استان بود که منجره به جان باختن هفت نفر و مجروح شدن پنج نفر دیگر شد.

در همین حال مقامات استان کوماموتو در مجموع جانباختن ۳۶ نفر را بر اثر وقوع این زمین لرزه را تایید کردند.

این زمین لرزه دراین ابعاد موجب تخریب بیش از سه هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی و آواره شدن نزدیک به ۹ هزار نفر گردید.

شدت زلزله دراین استان به اندازه ای بود که به سیستم آب آشامیدنی آسیب رسانده و لوله های آبی که از یک سد به محل تصفیه خانه متصل بود، تخریب و منجر شده تا بیش از ۶۹ هزار واحد مسکونی و تجاری بدون آب بمانند.

آسیب رسیدن به زیر ساخت های اولیه در این بخش از ژاپن موجب تعجب ناظران بین المللی که سازه ها و زیرساخت های این کشور را در مقابل شدیدترین زمین لرزها مقاوم می دانند، شده است.

هم اکنون آسیب دیدن زیرساخته های اولیه در استان کوماموتو بویژه آبرسانی، خدمات درمانی در بیمارستان های این بخش از ژاپن را مختل و با مشکل مواجه ساخته، بیمارستانی در شهر یاتسوشیرو (Yatsushiro ) واقع در این استان از ژاپن در پی وقوع این زمین لرزه که با کمبود آب برای مداوای بیماران دیالیزی مواجه است و مجبور به دریافت آب از ارتش ژاپن شده که در نتیجه ناگزیر به کاهش زمان دیالیز بیماران بستری در این بیمارستان شده است.



 واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

پس از انتشار ویدیویی از ورود چند جوان با سلاح سرد به ورزشگاه قائم نسیم‌شهر و حمله به ورزشکاران، رییس اداره ورزش بهارستان از بازداشت عاملان درگیری خبر داد.

 نامه همتی به رهبر انقلاب درباره تامین کالاهای اساسی و دارو / شرایط اقتصادی بهبود می یابد

نامه همتی به رهبر انقلاب درباره تامین کالاهای اساسی و دارو / شرایط اقتصادی بهبود می یابد

رئیس کل بانک مرکزی از نامه نگاری با رهبر معظم انقلاب مبنی بر اطمینان بخشی به ایشان برای تامین ارز و کالاهای اساسی کشور خبر داد.

 در مراسم تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران حوزه سیاست خارجی چه گذشت؟

در مراسم تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران حوزه سیاست خارجی چه گذشت؟

مراسم تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران حوزه سیاست خارجی با حضور وزیر امور خارجه برگزار شد.

 فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و مجلل خانه داماد پسند متین ستوده و کامران تفتی / عروس خانم چه جهازی آورده با سلیقه عالی اش

فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و مجلل خانه داماد پسند متین ستوده و کامران تفتی / عروس خانم چه جهازی آورده با سلیقه عالی اش

تصاویر منتشرشده از فضای منزل متین ستوده و کامران تفتی، ترکیبی از دکوراسیون مدرن و عناصر سنتی را به نمایش می گذارد؛ چیدمانی که با رنگ های خنثی، گیاهان طبیعی، تابلوهای هنری و وسایل دکوراتیو خاص، فضایی گرم و متفاوت ایجاد کرده است.

 خلاصه بازی پرسپولیس استقلال خوزستان را ببینید + ویدیو

خلاصه بازی پرسپولیس استقلال خوزستان را ببینید + ویدیو

بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در چارچوب رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه ۴ بر یک به سود پرسپولیس خاتمه یافت.

 برخورد قایق با پل در تالاب انزلی ۲ فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

برخورد قایق با پل در تالاب انزلی ۲ فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

سخنگوی اورژانس گیلان از جان‌باختن دو نفر و مصدومیت دو نفر در پی برخورد یک قایق با پل در تالاب انزلی خبر داد.

 مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت که روز چهارشنبه، ۲۸ مردادماه، در رشت برگزار شد، از داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان تقدیر شد.

 اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

اگر بیشتر از این ساعت می‌خوابید، شما در معرض ابتلا به آلزایمر هستید

زیاد خوابیدن همیشه نشانه سلامت نیست؛ پژوهشی جدید ارتباط خواب طولانی با یکی از نشانگرهای آلزایمر را نشان داده است.