قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۳ ساعت قبل

روش گزینش افراد در دستگاه‌ها باید اصلاح شود

سنندج- ایرنا- مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات هیأت عالی گزینش کل کشور با بیان اینکه در روند گزینش باید به دنبال حداکثرسازی شایستگی باشیم، نه حداقل‌سازی ریسک، گفت: روش جذب و گزینش افراد در دستگاه‌ها باید اصلاح و به‌روز شود تا نیروهای خوبی برای آینده انتخاب کنیم.
 روش گزینش افراد در دستگاه‌ها باید اصلاح شود
به گزارش ایرنا، مهرداد نادری‌فر روز سه‌شنبه در جلسه توجیهی و آموزشی گزینشگران استان کردستان در سنندج، اظهار کرد: نباید با روش‌های ۴۰ سال پیش، نیرویی را برای ۳۰ سال آینده گزینش کرد.

وی با اشاره به ضرورت حرکت به سمت گزینش آینده‌نگر، افزود: چارچوب‌ها و شاخص‌های گزینش باید متناسب با نیازهای امروز و آینده جامعه طراحی شود تا بتواند پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.

وی افزود: گزینش مچ‌گیری نیست و نباید به معنای سد یا مانع ورود افراد به سیستم اداری تلقی شود، بلکه هدف گزینش جلوگیری از ورود افراد ناسالم به سیستم است.

مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات هیأت عالی گزینش کل کشور با بیان اینکه نباید از تغییر و تحول هراس داشته باشیم، ادامه داد: پیشرفت و توسعه در تغییر اتفاق می‌افتد، نه در تثبیت گذشته. روش‌هایی که در گذشته برای گزینش استفاده می‌شد، از جمله اتکا به تحقیقات محلی، امروز دیگر پاسخگوی نیازهای جامعه نیست و باید روش‌های گزینش متناسب با شرایط روز تغییر کند.

‌نادری‌فر تاکید کرد: افراد حق دارند از هر مرحله فرایند گزینش در پرونده خود مطلع باشند و ما نیز باید پاسخگو باشیم.

وی با اشاره به تأثیر رفتار گزینشگران بر نگاه جامعه به این مجموعه، گفت: رفتار، گفتار، عملکرد، پوشش و نگرش گزینشگران در معرفی گزینش تأثیرگذار است و باید مراقب رفتار، کردار و گفتار خود باشیم تا مفهوم گزینش به شکل مطلوبی به مردم معرفی شود.

مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات هیأت عالی گزینش کل کشور گفت: قانون برای جامعه امری حیاتی است و مجریان قانون نیز باید به درستی انتخاب شوند، بنابراین امروز انتخاب مجریان قانون به دست من و شماست و برای اجرای درست قانون باید مجری خوب انتخاب کنیم.



 از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

از «ما بردیم» تا «ما باختیم»؛ سوپرانقلابی‌ها در روایت جنگ هم دو دسته شدند

مردم میان «روایت فتح» و «روایت شکست» مانده‌اند؛ دوگانه‌ای که بخشی از آن محصول سال‌ها روایت‌سازی جناحی و سیاسی است.

 انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

اقتصادنیوز: چه اتفاقی در راهروهای وزارت خارجه افتاده که سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبانی می‌گویند که رسماً اعلام کرده هرگز به آراء مردم مراجعه نخواهد کرد چون اعتقادی به آن ندارد؟

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.