قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

عارف: برنامه هفتم پیشرفت با توجه به تغییر شرایط کشور باید اصلاح شود

تهران - ایرنا - معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تغییر شرایط کشور و فعالیت دولت در سال دوم در شرایط جنگی، گفت: این شرایط اقتضا می‌کند که اصلاحاتی در برنامه هفتم پیشرفت انجام شود تا برنامه دولت برای دو سال پیش رو بر این اساس تعیین گردد.
 عارف: برنامه هفتم پیشرفت با توجه به تغییر شرایط کشور باید اصلاح شود

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، محمدرضا عارف در جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت با اشاره به نیاز به اصلاح این برنامه با توجه به شرایط جدید کشور، بیان کرد: دولت، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس شورای اسلامی آمادگی کافی برای همکاری و تعامل برای اصلاح برنامه هفتم پیشرفت را دارند. بنابراین سازمان برنامه و بودجه هر چه سریع‌تر اولویت‌های برنامه هفتم پیشرفت را بر اساس شرایط جدید کشور تعیین کند تا برنامه دولت برای دو سال پیش رو در چهارچوب همین اصلاحات، نهایی شود.

وی ادامه داد: در سال دوم دولت چهاردهم، شرایط جنگی برقرار بود با این حال دولت عملکرد موفقی داشت هر چند که با وجود برخی سیاه‌نمایی‌ها، دولت و رئیس‌جمهور مظلوم واقع شدند. با این حال در ارائه گزارش به نهادهای قانونی و نظارتی باید واقعیات کشور و عملکرد دولت به صورت شفاف بیان شود. برنامه هفتم پیشرفت، برنامه‌ای خوب ولی مجموعه‌ای از آرمان‌هاست که حتی قبل از وجود شرایط جنگی برخی مواد آن باید اصلاح می‌شد.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: برخی نهادهای نظارتی در حال نامه‌نگاری با دستگاه‌های اجرایی بوده و مسئله ترک فعل دستگاه‌ها را مطرح کرده‌اند. در این شرایط دولت باید با تعامل با نهادهای نظارتی و سایر قوا، ضمن تشریح شرایط کشور و عملکرد سال دوم دولت، اصلاح برنامه هفتم پیشرفت را سریع‌تر نهایی کرده تا اولویت‌های اصلی کشور با اجماع نهادهای مختلف مشخص شود.

عارف همچنین گفت: در اصلاح برنامه هفتم پیشرفت باید پیشرفت علم و فناوری‌های نوظهور، توسعه کریدورها و همچنین حفظ انسجام ملی در اولویت قرار گیرد.

در این جلسه گزارشی در زمینه چارچوب پیشنهادی برای تدوین اصلاح قانون برنامه هفتم پیشرفت ارائه شد. بر این اساس مقرر شد کارگروه‌هایی در زمینه مدیریت ناترازی انرژی و آب، ثبات بازار ارز و کنترل نقدینگی، تقویت معیشت و تاب‌آوری خانوار، کاهش تورم، حفظ تولید، اشتغال و بهبود امنیت زنجیره‌های تامین اقلام حیاتی، بازسازی و نوسازی زیرساخت‌ها و صنایع راهبردی، برقراری انضباط مالی، حفظ خدمات عمومی و تقویت بنیه دفاعی و تقویت سرمایه اجتماعی، وحدت ملی و اعتماد عمومی تشکیل شده و هرچه سریع‌تر اصلاحات لازم برای برنامه هفتم پیشرفت و تعیین اولویت‌های کشور را مشخص کنند تا با اجماع با مجلس شورای اسلامی، قوه …



 کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته
۳۷ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد. 

به گزارش انتخاب، این مقام‌ افزود: تا آن زمان، ارتش اسرائیل به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و اقداماتی برای بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد شد.

او ادامه داد: همچنین اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه چراغ سبز گرفته است.



 زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست
۵۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست

کد خبر: 787315 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۵:۰۰:۳۵ اعتمادآنلاین |

ندا جعفری-طی روزهای اخیر شایعاتی در خصوص حذف سه دهک پردرآمد از طرح کالابرگ الکترونیکی، موجی از پرسش‌ها را میان افکار عمومی ایجاد کرده است و برخی  خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری نیز خبر شارژ نشدن کالابرگ مرداد‌ماه سه‌دهک پردرآمد و آغاز حذف این سه دهک از دریافت کالابرگ الکترونیکی را منتشر کردند.

به گزارش اعتماد، موضوع حذف یارانه و کالابرگ خانوارهای پردرآمد در روزهای اخیر بار دیگر به یکی از بحث‌های مهم اقتصادی تبدیل شده است. در مردادماه ۱۴۰۵ نیز روند تغییر در فهرست مشمولان ادامه پیدا کرده و همزمان درباره حذف برخی خانوارها از اعتبار کالابرگ ابهام‌هایی ایجاد شده است. گزارش‌های منتشرشده نیز نشان می‌دهد زمانبندی پرداخت نقدی و شارژ کالابرگ از یکدیگر جدا شده و در برخی موارد، خانوارها با تغییر وضعیت مشمولیت مواجه شده‌اند.

پس از انتشار این خبر یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها با رد ادعای حذف کالابرگ مردادماه اعلام کرد؛ برای گروه سوم خانوارها افرادی که پنجم شهریورماه نوبت دریافت کالابرگ مردادماه آنهاست، این کالابرگ همان سهم مردادماه آنها محسوب می‌شود. او گفته است؛ در مردادماه شارژ کالابرگ را از پانزدهم ماه آغاز کردیم و خانوارها در سه گروه قرار گرفتند. گروه نخست شامل؛ سرپرستان خانواری بود که رقم پایانی کد ملی آنها ۰ تا ۲ و خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و نیروهای مسلح که در مجموع حدود ۴۰ میلیون نفر بودند و کالابرگ خود را دریافت کردند. از ۲۵ مردادماه نیز خانوارهایی که رقم پایانی کد ملی سرپرست آنها ۳ تا ۶ بود، امکان دریافت کالابرگ خود را پیدا کردند و در نهایت، گروه سوم در پنجم شهریورماه مشمول شارژ کالابرگ خواهند شد. معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرده است؛ بنابراین فردی که پنجم شهریورماه کالابرگ خود را دریافت می‌کند، در واقع …



 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است

پایگاه خبری جماران: دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

چند روز پیش سردار عبدالوهاب حسنوند، فرمانده انتظامی استان اصفهان گفته بود:  در چهار ماه نخست امسال ۱۸ زن موتورسیکلت‌سوار در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند. او علت این حوادث را نداشتن گواهینامه و مسلط نبودن بر مهارت‌های رانندگی اعلام کرده است. به گفته او، حدود ۵۱ درصد تصادفات منجر به جرح و مرگ در استان اصفهان نیز مربوط به موتورسیکلت‌سواران بوده است. انتشار این خبرتلخ موجی از نگرانی و نارضایتی در میان مردم در پی داشت.

مسلم صالحی، دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس درباره تبعات تأخیر در صدور گواهینامه موتور برای زنان به جماران گفت: واقعیت این است که موضوع از مرحله «آیا زنان باید موتورسیکلت برانند یا نه» عبور کرده است. زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند و امروز هم افزایش هزینه حمل‌ونقل و ترافیک شهری این استفاده را بیشتر کرده است. تأخیر در صدور گواهینامه، نه‌تنها این واقعیت اجتماعی را تغییر نمی‌دهد، بلکه استفاده موجود را از مسیر آموزش، آزمون، بیمه و نظارت قانونی خارج می‌کند. نتیجه چنین وضعیتی می‌تواند افزایش ریسک حوادث، پیچیده شدن وضعیت بیمه و کاهش حمایت حقوقی از زنان و سایر شهروندان باشد.

نماینده اقلید در مجلس تأکید کرد: از نظر حکمرانی نیز یک پیام نادرست منتقل می‌شود: اینکه میان تصمیم رسمی دولت و اجرای آن فاصله‌ای وجود دارد. دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.
صالحی در پاسخ به اینکه برخی …



 مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد
۱ ساعت قبل / سایت جماران

مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست/ تهران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ایالات متحده ایجاد نمی‌کرد

به گزارش جماران،  به نقل از شبکه فاکس نیوز، کنت با بیان اینکه ترامپ می‌تواند آمریکا را از جنگ با ایران خارج کند، اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا قدرت سیاسی لازم را دارد که پایان این جنگ را به عنوان یک پیروزی و یا دست‌کم یک تساوی به مردم آمریکا اعلام کند.

وی همچنین با انتقاد از نقش رژیم صهیونیستی در آغاز تجاوز بی دلیل علیه ایران، افزود: ورود ما به این جنگ ناشی از نفوذ (رژیم) اسرائیل در دولت ترامپ و فشار تل‌آویو به واشنگتن برای مشارکت در مناقشه بود.

مقام مستعفی دولت ترامپ همچنین با اشاره به حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه، گفت: ایرانی‌ها توانستند با موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود به این پایگاه‌ها ضربه بزنند و آمریکا مجبور شد برخی پایگاه‌های خود را تخلیه کند.

وی با طرح این پرسش که «پایگاه نظامی که نتوان از آن در جنگ استفاده کرد چه فایده‌ای دارد؟»، افزود: حضور نظامی آمریکا در منطقه تنها به ایران این امکان را می‌دهد که هر زمان بخواهد به نیروهای آمریکایی دسترسی پیدا کرده و به آنها ضربه بزند.

مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا همچنین نسبت به وضعیت نیروهای آمریکایی در منطقه هشدار داد و گفت که واشنگتن عملا نظامیان خود را در موقعیت خطرناکی قرار داده است.

کنت در بخش دیگری از اظهارات خود با انتقاد از سیاست کمک‌های خارجی آمریکا، افزود که با توجه به بدهی ملی، تورم و وضعیت اقتصادی این کشور، واشنگتن نمی‌تواند به پرداخت کمک‌های خارجی ادامه دهد.

وی تاکید کرد که کمک‌های خارجی باید صرفا به شرکایی اختصاص یابد که واقعا برای امنیت ملی آمریکا منفعت داشته باشند، نه کشورهایی که ایالات متحده را به درگیری‌های بیشتر کشانده و در بلندمدت هزینه‌های بیشتری بر واشنگتن تحمیل می‌کنند.

کنت در پایان با اشاره به اقداماتی که رژیم صهیونیستی پیش از این مرتکب شده است، تصریح کرد: آمریکا نباید به کسانی کمک کند که علیه واشنگتن جاسوسی و عملیات نفوذ انجام می‌دهند.

 مدیر سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم دولت ترامپ پیش‌تر در پیامی با اشاره ادعای ترامپ درباره …



 چالش‌های نظام بانکی و مالیاتی؛ درخواست فعالان اقتصادی خراسان رضوی از مجلس برای اصلاحات ساختاری
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

چالش‌های نظام بانکی و مالیاتی؛ درخواست فعالان اقتصادی خراسان رضوی از مجلس برای اصلاحات ساختاری

صفحه سیاست-

محسن زنگنه روز پنجشنبه در نشستی با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی مشهد با اشاره به رویکرد مجلس برای رفع موانع تولید اظهار کرد: بر اساس اصلاحیه جدید ماده ۲۵ قانون بهبود فضای کسب‌وکار، خسارت وارده به واحدهای تولیدی ناشی از تصمیمات دولت، به‌عنوان «بدهی قطعی دولت» محسوب می‌شود. وی بیان کرد: در این راستا دولت مکلف می‌شود نحوه جبران این خسارت را با احتساب جریمه تأخیری معادل ۲.۵ درصد سود تسهیلات بانکی سالانه اعلامی بانک مرکزی پرداخت کند که جزئیات آن در آیین‌نامه‌های اجرایی دولت تبیین خواهد شد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس با اشاره به اختلالات اخیر در سیستم بانکی تصریح کرد: در مطالبه‌ای که از سوی فعالان اقتصادی از نظام بانکی صورت گرفته، تأکید شده است که مبنای ارزیابی اعتبار اشخاص و بنگاه‌ها باید گردش واقعی عملیات اقتصادی باشد نه صرفا مانده حساب بانکی. از این رو مسوولان مربوطه اعلام کردند که این ارزیابی اعتبار تا ۱۵ شهریورماه اجرا نخواهد شد و اعطای ضریب به گردش مالی که در رتبه بندی ضریب قابل قبولی است، مدنظر قرار خواهد گرفت.

زنگنه در خصوص قانون ۱۰-۹۰ برای تسهیل در واردات مواد اولیه گفت: طبق این قانون به واردکنندگان و واحدهای تولیدی اجازه داده می‌شود تا قبل از تسویه نهایی حساب ارزی، ۹۰ درصد کالای خود را از گمرک ترخیص و به خط تولید منتقل کنند و ۱۰ درصد باقی‌مانده به عنوان وثیقه در گمرک بماند.

وی عنوان کرد: برای اعمال این قانون هشت ماه مهلت برای واردات مواد اولیه فارغ از اینکه بازرگان یا تولیدکننده باشد و ۱۱ ماه برای واردات ماشین آلات تولیدکنندگان در نظر گرفته شده که این موضوع طی هفته آینده در جلسه‌ای با بانک مرکزی نهایی می‌شود.

نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی درباره مشوق‌های انرژی نیز گفت: روز گذشته ماده‌ قانونی بسیار موثری در کمیسیون حمایت از تولید برای سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های تجدیدپذیر، زغال‌سنگ و سایر نیروگاه‌ها به تصویب رسید که برای بررسی و تصویب نهایی به صحن علنی مجلس تقدیم خواهد شد. در خصوص ذخیره سازی سوخت برای بخش معدن و صنعت هم انتظار می رود تولیدکنندگان، سوخت تخصیصی را در این دو یا سه ماه آینده برای مصرف زمستان انجام شود.

زنگنه همچنین از …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.
 طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است
سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است

یک حقوقدان گفت: طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در تعارض با اصول قانون اساسی به ویژه اصول مربوط به حقوق ملت و بالاخص ماده ۹ و ۲۴ در بحث آزادی‌های مشروع و آزادی اطلاعات و آزادی بیان و رسانه است.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور …

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.