
به گزارش ایرنا آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری پنجشنبه در آیین تجلیل از آزادگان بوشهری افزود: در تاریخ اسلام، خاندان پیامبر(ص) نخستین کسانی بودند که با اسارت، صبر، تحمل و ایستادگی، دشمنان را شکست دادند و تمامی آثار و برکات امروز ما، ثمره آن ایستادگی تاریخی است.
وی با اشاره به حماسه امام رضا(ع) در مرو و اقتدار امام هادی(ع) در دوران حصار، بیان کرد: پیشوایان دینی ما در زمان اسارت چنان اقتداری از خود نشان دادند که دشمنان را ناامید کردند؛ همانگونه که امام هادی(ع) در دوران خود مکتب اهلبیت را جهانی کرد، امامان ما ثابت کردند که اسارت میتواند به مؤلفه قدرت تبدیل شود.
نماینده ولیفقیه در استان بوشهر، اسرای دفاع مقدس را ادامه دهندگان همان مسیر اهلبیت(ع) خواند و تصریح کرد: شما رزمندگان اسلام همان مسیر را طی کردید و با همان اقتدار، شکستی را بر دشمن تحمیل کردید که پیشوایان دینی ما بر دشمنان خود وارد کردند؛ ما ذرهای از صبر و تحمل شما را نادیده نمیگیریم، چرا که این استقامت، زمینهساز پیروزی ایران و جبهه مقاومت شد.
آیتالله صفایی بوشهری با بیان اینکه دشمن از مسیرهای نظامی و غیرنظامی به نظام اسلامی هجمه کرده است، یادآورشد: تمام این حملات تحت هدایت رهبری خنثی شده است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد:به کشورهای کانون شرارت هشدار میدهیم که همانگونه که شهید رئیسعلی دلواری با متجاوزان برخورد کرد، ما نیز آنها را در خلیجفارس نابود و دفن خواهیم کرد؛ چرا که جای متجاوز بر روی آبهای خلیجفارس نیست، بلکه در قعر آن است.






