قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۹ ساعت قبل

عناوین درسی مدارس بین‌الملل تصویب شد

تهران- ایرنا- عناوین درسی مدارس بین‌الملل برای نخستین‌بار از زمان تأسیس این مدارس در کشور، به‌صورت مدون تدوین و پس از تأیید سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسید.
 عناوین درسی مدارس بین‌الملل تصویب شد

به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، عناوین دروس مدارس بین‌الملل نشست تلفیق کمیسیون برنامه درسی و تربیتی و کمیته مدارس اتباع خارجی و بین‌الملل شورای عالی آموزش و پرورش، مورد بحث، بررسی و تبادل نظر اعضا قرار گرفت و ابعاد مختلف آموزشی، تربیتی و اجرایی آن ارزیابی شد.

بر پایه مصوبات این جلسه، برای نخستین‌بار از زمان تأسیس و راه‌اندازی مدارس بین‌المللی در جمهوری اسلامی ایران، عناوین درسی این مدارس به‌صورت مدون از سوی مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور تدوین شد. این عناوین پس از تأیید سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، به تصویب کمیسیون برنامه درسی و تربیتی و کمیته مدارس اتباع خارجی و بین‌الملل شورای عالی آموزش و پرورش رسید.

این اقدام، گامی مؤثر در جهت سامان‌دهی برنامه‌های آموزشی مدارس بین‌المللی، ارتقای انسجام محتوای درسی و تقویت چارچوب‌های نظارتی و کیفی این مدارس به شمار می‌رود.

نشست تلفیق کمیسیون برنامه درسی و تربیتی و کمیته مدارس اتباع خارجی و بین‌الملل شورای عالی آموزش و پرورش، با حضور محمد امانی طهرانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، حجت الاسلام والمسلمین علی لطیفی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی، محمد سلیمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور، فرید رضایی رئیس اداره ارزشیابی مدارک تحصیلی خارجی و مدارس بین الملل و جمعی از اعضای دو کمیسیون، در سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش برگزار شد.

به گزارش ایرنا، پیش از این رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره محتوای کتب درسی در مدارس ایرانی خارج از کشور و مدارس بین‌الملل در داخل کشور به خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس اساسنامه جدید، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی …



 ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
۵۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت آمادگی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید، خواستار تسریع در روند تصحیح اوراق امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم و تکمیل اعلام سوابق تحصیلی تا نیمه شهریور شد.



 نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد

نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی۱۴۰۵ (ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

 زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند
۶ ساعت قبل / سایت رکنا

زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند

اجتماعی رکنا، شهردار تهران با اعلام اینکه ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند، از ورود مدیریت شهری به طرح‌های ساخت مجتمع‌های مسکونی و آموزشی خبر داد و گفت بودجه شهرداری نسبت به دوره قبل ۱۲ برابر شده است.

 سفر ۸ میلیون تومانی به کربلا از فردا
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سفر ۸ میلیون تومانی به کربلا از فردا

سفرهای یک‌هفته‌ای عتبات بیش از ۲۵ میلیون تومان هزینه دارد اما از فردا اول شهریور زائران می‌توانند با متوسط ۸ میلیون تومان به کربلا بروند.

 خرید کتاب‌های درسی فقط از این ۲ راه | برخورد با  فروشگاه‌های اینترنتی متخلف
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خرید کتاب‌های درسی فقط از این ۲ راه | برخورد با فروشگاه‌های اینترنتی متخلف

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تأکید کرد که فروش کتاب‌های درسی دانش‌آموزان خارج از سامانه‌ رسمی ممنوع است.

 جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت رکنا

جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد

حوادث رکنا: مأموران پلیس با استفاده از اطلاعات مردمی، ۲ سارق حرفه‌ای را در اتوبان مدرس دستگیر و از آنان تجهیزات سرقت کشف کردند.

 بحرانی ترین سدهای ایران | ذخیره اندک ۴ سد تامین کننده آب تهران
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بحرانی ترین سدهای ایران | ذخیره اندک ۴ سد تامین کننده آب تهران

آمار تازه وزارت نیرو از بهبود وضعیت مخازن سدهای کشور نسبت به سال گذشته حکایت دارد، اما تعدادی از سدهای مهم و راهبردی کشور همچنان در شرایط بحرانی قرار دارند و از وضعیت نرمال فاصله گرفته‌اند.