قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

افشاگری درباره تعلیق تست دوپینگ؛ قهرمانی فرانسه در جام جهانی ۹۸ زیر سوال رفت!

تهران- ایرنا- وزیر ورزش سابق فرانسه اعتراف کرد آزمایش دوپینگ برای تیم ملی فرانسه پیش از قهرمانی در جام جهانی ۱۹۹۸ به حالت تعلیق درآمده بود.
 افشاگری درباره تعلیق تست دوپینگ؛ قهرمانی فرانسه در جام جهانی ۹۸ زیر سوال رفت!

به گزارش ایرنا، اعتراف تکان‌دهنده‌ای از ماری ژرژ بافت، وزیر ورزش سابق فرانسه، دنیای فوتبال را شوکه کرده است.

او فاش کرد که آزمایش‌های ضد دوپینگ غافلگیرکننده برای تیم ملی فرانسه را قبل از جام جهانی ۱۹۹۸ که با قهرمانی آبی‌ها به پایان رسید به حالت تعلیق درآورده بود.

این مقام سابق با وجود سال‌ها انکار، اعتراف کرد که دولت برای جلوگیری از اختلال در آماده‌سازی تیم برای مسابقات، کنترل‌ها را متوقف کرد.

این اعتراف که در مستندی با عنوان «زیدان، خلق یک افسانه» مطرح شد، با شهادتی که وزیر ورزش سابق فرانسه در سال ۲۰۱۳ تحت سوگندی که به کمیسیون سنا داد، در تضاد است، جایی که او هرگونه مداخله‌ای را انکار کرد.

این مستند بر ظهور زین‌الدین زیدان، اسطوره‌ای تمرکز دارد که اخیرا پس از دوران افسانه‌ای دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه شده است.

بافت در این مستند توضیح داد این تصمیم پس از دوره‌ای از اختلافات شدید بین دولت و فدراسیون فوتبال گرفته شد.

پس از یک آزمایش غافلگیرکننده اولیه در اردوی تمرینی تیم در تیگنس در سال ۱۹۹۷ که نتایج همه بازیکنان منفی بود، واکنش شدید تیم قابل توجه بود. طبق گزارش‌ها، امه ژاکه، سرمربی وقت و فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) این آزمایش‌ها را مانعی غیرضروری برای آماده‌سازی خود می‌دانستند.

دکتر آلن گارنیه، پزشک اعزامی وزارت ورزش برای انجام این آزمایش‌ها در تیگنس، روایتی تأییدکننده از وقایع ارائه داد. او ادعا کرد که بافت شخصا دستور توقف آزمایش را تأیید کرده است.

به گفته گارنیه، این دستور واضح بود: من نباید تا جام جهانی دیگر مزاحم تیم فرانسه شوم. به عبارت دیگر، هیچ کنترل غافلگیرکننده‌ای وجود ندارد.

او خاطرنشان کرد که این دستور فقط به صورت شفاهی و احتمالا برای جلوگیری از ردپای کاغذی در چنین دوره حساسی برای کشور میزبان مطرح شد.

بافت وقتی با شهادت پزشک مواجه شد، این نکته را پذیرفت و اظهار داشت: اگر دکتر گارنیه چنین می‌گوید، پس بله، حتما درست است.

او اعتراف کرد که اگرچه نمی‌تواند عبارت دقیق را به خاطر بیاورد، …





 همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟
۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟

تصمیم بانک مرکزی برای تغییر ندادن نرخ سود بانکی، در شرایطی که بخشی از شبکه بانکی با ناترازی مواجه است، سیگنال مثبتی به برخی بازارها از جمله بازار سرمایه بود اما تداوم این سیاست پرسش‌هایی را درباره مسیر آتی تورم، رفتار سپرده‌گذاران و مقصد منابع پولی در اقتصاد مطرح می‌کند.

 خبر مهم وزیر درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خبر مهم وزیر درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان تامین‌اجتماعی از ۹ شهریور ماه خبر داد.

 صعود بورس ملایم شد
۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

صعود بورس ملایم شد

بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایم‌تری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.

 فعالیت هوم‌اسکول‌ها جایگاه قانونی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

فعالیت هوم‌اسکول‌ها جایگاه قانونی ندارد

وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت شناسایی هوم اسکول‌ها موضوع به پلیس اماکن و مراجع نظارتی منعکس و با متخلفان برخورد می‌شود.

 اینجا گیبون‌های در آستانه انقراض نجات پیدا می‌کنند | تصاویر
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اینجا گیبون‌های در آستانه انقراض نجات پیدا می‌کنند | تصاویر

مرکز حفاظت از گیبون‌ها در حومه لس‌آنجلس، پنج دهه است که به نگهداری، مراقبت و حفاظت از برخی از در معرض انقراض‌ترین گونه‌های گیبون در جهان مشغول است.

 ۴۸ پل سواره رو در تهران مقاوم سازی شده اند
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۴۸ پل سواره رو در تهران مقاوم سازی شده اند

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با اشاره به وجود ۸۱۲ پل در پایتخت اظهار کرد: از اواخر دوره قبلی تصمیم گرفته شد ۶۶ پل مقاوم‌سازی شوند که از این تعداد ۴۸ پل مقاوم سازی شده و مقاوم سازی۷ پل نیز در دست انجام است.



سایت تابناک

آموزش فارسی به نظامیان آمریکایی پیش از اعزام به ایران

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟
سایت تابناک

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.