قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ ساعت قبل

دبیرکل سازمان ملل: درگیری ها بین المللی و حل وفصل آنها دشوارتر شده است

نیویورک - ایرنا - دبیرکل سازمان ملل متحد در مجمع عمومی این نهاد بین المللی در گزارش خود درباره بازنگری در عملیات صلح سازمان ملل گفت: شاهد افزایش دوباره درگیری میان دولت‌ها هستیم. همچنین درگیری‌های داخلی تشدید شده‌اند؛ درگیری‌هایی که اکنون بیش از گذشته بین‌المللی شده، طولانی‌تر شده و حل‌وفصل آنها دشوارتر است.
 دبیرکل سازمان ملل: درگیری ها بین المللی و حل وفصل آنها دشوارتر شده است

به گزارش خبرنگار ایرنا، «آنتونیو گوترش» عصر چهارشنبه به وقت محلی (شرق آمریکا) در مجمع عمومی سازمان ملل افزود: عملیات حفظ صلح تنها زمانی باید مستقر شود که یک توافق صلح یا دست‌کم یک آتش‌بس مستحکم وجود داشته باشد اما وقتی صلحی برای حفظ کردن وجود ندارد، نمی‌توان صلح را حفظ کرد.

وی گفت: عملیات صلح سازمان ملل متحد یکی از ابزارهای مهم اقدام چندجانبه است. این عملیات به کاهش بحران‌ها، متوقف کردن درگیری‌ها، حفظ آتش‌بس‌ها و حفاظت از غیرنظامیان کمک می‌کند.

وی ادامه داد: رویکردهای ما به عملیات صلح طی هشت دهه گذشته، هم‌زمان با تغییر درگیری‌ها و تغییر امکان اقدام جمعی، تحول یافته است. اکنون نیز این رویکردها باید بار دیگر با واقعیت‌های جدید و چشمگیر سازگار شوند.

گوترش گفت: ژئوپلیتیک در حال تغییر است. قدرت پراکنده‌تر و دیدگاه‌های جهان متنوع‌تر شده‌ است. قطب‌های جدید نفوذ در حال ظهور هستند و خطوط جدید مناقشه در حال شکل‌گیری‌اند.

دبیرکل سازمان ملل هشدار داد: ما شاهد افزایش دوباره درگیری میان دولت‌ها هستیم. همچنین درگیری‌های داخلی تشدید شده‌اند؛ درگیری‌هایی که اکنون بیش از گذشته بین‌المللی شده، طولانی‌تر شده و حل‌وفصل آنها دشوارتر است.

وی تاکید کرد: تعداد درگیری‌ها به بالاترین سطح خود از سال ۱۹۴۵ رسیده و هزینه انسانی این وضعیت نیز در حال افزایش است؛ به‌گونه‌ای که شمار کشته‌شدگان مرتبط با نبردها در پنج سال گذشته، از مجموع ۲۵ سال پیش از آن بیشتر بوده است.

گوترش افزود: همزمان، ماهیت درگیری‌ها نیز به‌سرعت در حال تغییر است. شاهد استفاده فزاینده نظامی از پهپادها و چشم‌انداز نگران‌کننده به‌کارگیری تسلیحات مرگبار خودکار مجهز به هوش مصنوعی هستیم. همچنین شاهد افزایش نقش شبکه‌های جنایتکار فراملی هستیم. دامنه گسترده‌تری از بازیگران دولتی و غیردولتی به فناوری‌های مرگبار دسترسی پیدا کرده‌اند.

وی هشدار داد: تهدید تسلیحات هسته‌ای نیز بار دیگر افزایش یافته است و غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی به‌طور مکرر …



 ادعای جدید ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ادعای جدید ترامپ: دیشب ۲۰ قایق ایرانی را منهدم کردیم

ترامپ: ایرانی‌ها با مردم خود بسیار بدرفتاری می‌کنند و تعداد بسیار زیادی از معترضان را می‌کشند.

 رونمایی و بهره‌برداری از 4 دستاورد دانش‌بنیان سازمان انرژی اتمی ایران - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رونمایی و بهره‌برداری از 4 دستاورد دانش‌بنیان سازمان انرژی اتمی ایران - تسنیم

همزمان با هفته دولت و با حضور معاون رئیس‌جمهور از چهار دستاورد دانش‌بنیان سازمان انرژی اتمی ایران رونمایی شد.

 افزایش گزارش بیماری‌های مزمن در مجاورت سایت هسته‌ای کالیفرنیا
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش گزارش بیماری‌های مزمن در مجاورت سایت هسته‌ای کالیفرنیا

مطالعه تازه‌ای نشان می‌دهد که ساکنان نزدیک سایت هسته‌ای «سانتا سوزانا» در کالیفرنیا، نرخ بالاتری از بیماری‌های خودایمنی و اختلالات غدد را نسبت به افراد ساکن در فواصل دورتر گزارش کرده‌اند؛ اگرچه پژوهشگران تأکید دارند این نتایج بر پایه خوداظهاری است و نیازمند بررسی‌های دقیق‌تر برای اثبات رابطه علت و معلولی است.

 نامه عراقچی به سازمان ملل درباره عملیات تروریسم اقتصادی آمریکا
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نامه عراقچی به سازمان ملل درباره عملیات تروریسم اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه ایران در نامه‌ای خطاب به دبیرکل و اعضای شورای امنیت سازمان ملل، ضمن محکومیت «عملیات طرد اقتصادی» ایالات متحده، آن را مصداق بارز تروریسم دولتی و نقض آشکار حقوق بین‌الملل دانست و خواستار اقدام عملی جامعه جهانی برای مقابله با این اقدامات قهرآمیز شد.

 پیام بقائی درباره اهداف سفر وزیر خارجه قطر به تهران - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پیام بقائی درباره اهداف سفر وزیر خارجه قطر به تهران - تسنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اهداف سفر روز پنج‌شنبه وزیر امور خارجه قطر به ایران توضیحاتی ارایه کرد.

 سی‌ان‌ان: چین تحریم‌ها علیه ایران را نخواهد پذیرفت
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سی‌ان‌ان: چین تحریم‌ها علیه ایران را نخواهد پذیرفت

آمریکا در روزهای اخیر از تشدید فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، اما تحلیلگران چینی تأکید دارند که بعید است پکن بپذیرد که آمریکا برای تجارتش تعیین‌تکلیف کند.



نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان
روزنامه دنیای اقتصاد

نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان

دنیای‌اقتصاد: جمهوری‌خواهان کارولینای جنوبی روز سه‌شنبه دارلین گراهام را به‌عنوان نامزد نهایی خود برای رقابت بر سر کرسی برادر فقیدش در مجلس سنای آمریکا انتخاب کردند. او توانست در دور دوم انتخابات درون‌حزبی بر رالف نورمن غلبه کند و راهی انتخابات سراسری ماه نوامبر شود. این انتخابات حاوی پیام‌های مهمی بود که می‌تواند چشم‌انداز سیاسی ماه‌های آینده را روشن‌تر کند.
احیای «تفاهم نامه اسلام آباد» با دیپلماسی لحظه آخری قطر
روزنامه آرمان امروز

احیای «تفاهم نامه اسلام آباد» با دیپلماسی لحظه آخری قطر

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: تفاهم نامه اسلام آباد با تنفس مصنوعی و لحظه آخری قطر در حال احیا است. در همین راستا، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان در تماس‌های جداگانه با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری و «هاکان فیدان» همتای ترکیه‌ای خود گفت‌وگو و تحولات منطقه را بررسی کرد. دو طرف در [ ]
قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟
سایت اقتصادنیوز

قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟

اقتصادنیوز: رهبران قطر در دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند تا امنیت خود را نه از طریق قدرت نظامی، بلکه با سرمایه‌گذاری روی روابط سیاسی بخرند.ترامپ نیز در نگاه نخست، شریک ایده‌آلی به نظر می‌رسید؛ سیاستمداری که معامله را بر هر چیز دیگری ترجیح می‌داد. با این حال، جنگ ایران همه این محاسبات را بر هم زد.
تصمیم گیری واشنگتن برای کشورهای دیگر | عملیات طرد اقتصادی ایران، آزمونی برای نظم اقتصاد بین المللی | آمریکا چگونه با دلار بر اقتصاد کشورها حکم می‌راند؟
سایت اقتصادنیوز

تصمیم گیری واشنگتن برای کشورهای دیگر | عملیات طرد اقتصادی ایران، آزمونی برای نظم اقتصاد بین المللی | آمریکا چگونه با دلار …

اقتصادنیوز: زمانی که وزیر خزانه‌داری آمریکا از «قطع هر رگ حیات اقتصادی» ایران با هدف قرار دادن روابط مالی آن «در سراسر جهان» سخن می‌گوید، در واقع از ابزاری پرده برمی‌دارد که در چند دهه گذشته محل مناقشه حقوقدانان بین‌المللی است: تحریم‌های ثانویه.
4 نکته درباره سفر رئیس سیا به مسکو؛ ایران کجای ماجراست؟
سایت فرارو

4 نکته درباره سفر رئیس سیا به مسکو؛ ایران کجای ماجراست؟

رتکلیف کمتر از یک روز پس از اعلام دور جدید فشارهای اقتصادی با عنوان «عملیات طرد اقتصادی ایران» به روسیه سفر کرد. در ۶ ماه گذشته، رسانه‌های مختلف اروپایی و آمریکایی گزارش‌هایی درباره ابعاد همکاری‌های اقتصادی، اطلاعاتی و نظامی میان ایران و روسیه منتشر کرده بودند.
سایت فرارو

جشن و شادی در دمشق پس از اعلام انحلال «قسد»