
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، جواد حسنبیگی در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی و مقابله با تغییر کاربریهای غیرمجاز به همراه مدیریت جهاد کشاورزی، دهیار حیران و عوامل پاسگاه مرزبانی حیران از برخی ساختوسازهای انجامشده و در حال احداث در این منطقه بازدید کرد.
حسنبیگی در جریان این بازدید با اشاره به ضرورت برخورد جدی با تغییر کاربریهای غیرمجاز اظهار کرد: حفظ اراضی کشاورزی و جلوگیری از تبدیل غیرقانونی این اراضی به ویلا و بناهای مسکونی از اولویتهای دستگاه قضایی است و اجازه نخواهیم داد برخی افراد با سوءاستفاده از شرایط منطقه، قانون را دور بزنند.
وی افزود: در جریان این بازدید، ۷ مورد ساختوساز غیرمجاز و تغییر کاربری شناسایی شد که با دستور قضایی، عملیات اجرایی آنها متوقف و نسبت به پلمب این بناها اقدام شد.
دادستان عمومی و انقلاب …












