قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ ساعت قبل

همراهی با دولت در شرایط کنونی ضرورت است

تهران-ایرنا-عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: همراهی با دولت نه انتخاب، بلکه یک ضرورت است. وحدت کلمه، کلید نجات کشور و شکست نقشه‌های دشمنان و در واقع عمل به توصیه‌های امام راحل(ره) و امام شهید است.
 همراهی با دولت در شرایط کنونی ضرورت است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فاطمه مقصودی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با بیان این که امروز دشمن با تمام ابزارهای خود از تحریم و محاصره گرفته تا تهدید به جنگ وجودی با ما آمده است؛ گفت: امروز باید یک صدای واحدی از ایران بیرون بیاید و آن وحدت و وفاق ملی و یکپارچه بودن مردم و حاکمیت است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت در صف اول مدیریت کشور قرار دارد و با چالش‌ها مقابله می‌کند افزود: باید صادقانه خدمت کنیم و تا آخرین لحظه کنار مجلس و دولت باشیم و مقابل دشمن بایستیم و بجنگیم و موفقیت ما در این مسیر حتمی است.

مقصودی با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری، کشور به “وحدت رویه” نیاز دارد، تاکید کرد: صدای حاکمیت، دولت و مجلس باید از تهران، به عنوان مرکز تصمیم‌گیری کشور، واحد و یکپارچه به گوش برسد. وجود هرگونه اختلاف در سطوح عالی، شکافی ایجاد می‌کند که راه را برای سوءاستفاده دشمن هموار می‌سازد.

وی گفت: در این میان، مفهوم «وفاق» که دکتر پزشکیان با صراحت، صداقت و رویکردی واقع‌گرایانه بر آن تأکید دارند، مسیری است که باید در آن گام برداریم. بنابراین، همراهی با دولت نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت است. وحدت کلمه، کلید نجات کشور و شکست نقشه‌های دشمنان و در واقع عمل به توصیه‌های امام راحل(ره) و امام شهید است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس درباره عملکرد دولتِ چهاردهم گفت: در خصوص مدیریت انرژی، دفاع از نیروهای مسلح و تأمین کالاهای اساسی، عملکرد دولت در این سه محور قابل‌قبول است. در رابطه با کنترل قیمت‌ها هم، اقداماتی صورت بگیرد.

مقصودی با اشاره به ویژگی‌های‌ شخصیتی رئیس‌جمهور افزود: آقای پزشکیان با همان صراحت لهجه‌ای که دارند، واقعیت‌های موجود در دولت و توان کشور را بیان می‌کنند. معتقدم باید واقعیت‌ها را با مردم در میان گذاشت و صحبت کرد، چرا که برای امنیت کشور، جلب رضایت‌ مردم و همراهی آنان با دولت ضروری است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با بیان اینکه در شرایط جنگی، ما شاهد بودیم که کالاهای اساسی و دارو به خوبی تأمین شد، اظهار کرد: قفسه‌ فروشگاه‌ها خالی نبود و اگر کمبودی هم بود، بسیار مقطعی بود و سریعاً جبران شد. دولت به عنوان خط مقدم، تمام امور اجرایی را بر عهده دارد و به همین خاطر باید از آن محافظت و حمایت کنیم. …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026