قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

سرنوشت نامعلوم ۲۸ نفر؛ جست‌وجو پس از آتش‌سوزی کشتی در اندونزی ادامه دارد

تهران-ایرنا- عملیات جست‌وجو برای یافتن ۲۸ مفقود حادثه آتش‌سوزی یک فروند کشتی مسافری در نزدیکی جزیره مادورا اندونزی ادامه دارد؛ حادثه‌ای که تاکنون پنج کشته بر جای گذاشته و ۲۳۸ نفر نیز از آن نجات یافته‌اند.
 سرنوشت نامعلوم ۲۸ نفر؛ جست‌وجو پس از آتش‌سوزی کشتی در اندونزی ادامه دارد

به گزارش ایرنا مقام‌های اندونزی امروز (دوشنبه) اعلام کردند که عملیات جست‌وجو برای یافتن ۲۸ نفر که پس از آتش‌سوزی یک فروند کشتی مسافری در نزدیکی جزیره مادورا مفقود شده‌اند، همچنان ادامه دارد. این جزیره در سواحل شمال شرقی جاوه واقع شده است.

کشتی «کی‌اِم موتیارا سنتوسا» (KM Mutiara Sentosa) با ۲۷۱ سرنشین روز گذشته در مسیر حرکت از شهر سورابایا در استان جاوه شرقی به شهر ماکاسار در استان سولاوسی جنوبی دچار آتش‌سوزی شد.

به گزارش رویترز آرمان اسمارا شریفی‌الدین مدیر امور دریایی و هوایی پلیس جاوه شرقی، به خبرگزاری رویترز گفت که از مجموع سرنشینان این کشتی، ۲۳۸ نفر نجات یافته‌اند، پنج نفر جان باخته‌اند و ۲۸ نفر همچنان مفقود هستند.

وی افزود که پلیس، سازمان جست‌وجو و نجات و نیروی دریایی اندونزی برای یافتن مفقودان هفت شناور و یک فروند بالگرد را به منطقه اعزام کرده‌اند. به گفته وی، این شناورها شامل یک ناوچه نیروی دریایی، چند قایق تندرو و یک شناور گشتی با ظرفیت حدود ۱۰۰ مسافر است.

این مقام پلیس همچنین تأکید کرد که علت وقوع آتش‌سوزی هنوز مشخص نشده است. تمامی نجات‌یافتگان صبح دوشنبه به بندر گاپورا سوریا نوسانتارا در سورابایا منتقل شدند؛ جایی که خانواده‌های سرنشینان از شامگاه یکشنبه در انتظار دریافت خبری از عزیزان خود هستند.

به نوشته رویترز، اندونزی با حدود ۱۷ هزار جزیره، برای جابه‌جایی مسافران به‌طور گسترده به حمل‌ونقل دریایی متکی است، اما به دلیل اجرای نه‌چندان سختگیرانه استانداردهای ایمنی، حوادث دریایی در این کشور به نسبت پرتکرار است.



۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آتش‌سوزی‌های گسترده جنگلی در اندونزی - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آتش‌سوزی‌های جنگلی و زمین‌های خشک در چندین منطقه کالیمانتان اندونزی گسترش یافته و در برخی نقاط به مناطق مسکونی نیز رسیده است.

در غرب کالیمانتان، آتش‌سوزی در محدوده بازار سونگای دوری گسترش یافته و فعالیت در مسیر پونتیاناک-سینگکاوانگ را مختل کرده است.

.

بر اساس داده‌های موجود، تاکنون حدود 33 هزار و 837 هکتار از جنگل‌ها و زمین‌های این منطقه در آتش سوخته است.

آتش‌سوزی‌ها در حالی ادامه دارد که غرب کالیمانتان یکی از شدیدترین مناطق درگیر حریق در اندونزی است و دود ناشی از این آتش‌سوزی‌ها به مناطق همجوار مالزی نیز رسیده است. زلزله مهیب 7/4 ریشتری اندونزی را لرزاند؛ هشدار وقوع سونامی صادر شد

انتهای پیام/  


۳۶ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

گزارش: کالیمانتان به طور فزایندهای در محاصره آتشسوزیهای جنگلی و زمینی

گزارش: کالیمانتان به طور فزاینده‌ای در محاصره آتش‌سوزی‌های جنگلی و زمینی

طبق گزارش‌ها، آتش‌سوزی‌های جنگلی و زمینی در چندین منطقه کالیمانتان اندونزی در حال گسترش است و حتی به مناطق مسکونی نیز رسیده است.

در بازار سونگای دوری در غرب کالیمانتان، آتش‌سوزی‌ها تا حدی گسترش یافته‌اند که فعالیت در امتداد مسیر پونتیاناک-سینگکاوانگ را مختل کرده‌اند.

داده‌های موجود نشان می‌دهد که تقریباً 33837 هکتار جنگل و زمین تا زمان گزارش‌دهی سوخته است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web

برای مشاهده این ویدئو، لطفاً JavaScript را فعال کنید و مرورگر اینترنت خود را که از ویدئوی HTML5 پشتیبانی می کند ارتقاء دهید© telegram ir_sputnik

برای مشاهده این ویدئو، لطفاً JavaScript را فعال کنید و مرورگر اینترنت خود را که از ویدئوی HTML5 پشتیبانی می کند ارتقاء دهید© telegram ir_sputnik

برای مشاهده این ویدئو، لطفاً JavaScript را فعال کنید و مرورگر اینترنت خود را که از ویدئوی HTML5 پشتیبانی می کند ارتقاء دهید© telegram ir_sputnik




 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۲۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.

 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.