
به گزارش ایرنا، حمیدرضا محسنی عصر یکشنبه در نشست مشورتی و صمیمی با علمای اهل سنت شهرستان مرزی بندر آستارا در محل هتل اسپیناس با حضور فرماندار شهرستان آستارا، امام جمعه شهرستان آستارا و فرمانده انتظامی شهرستان آستارا این مطلب را بیان کرد.
وی اظهارکرد: اهل سنت پای انقلاب اسلامی است و این موضع را در تمامی حوادث و موضوعات کشور نشان داده است و نمونه بارز آن در زمان جنگ و اغتشاشات بود.
محسنی بر ضرورت تعامل و همکاری میان اقشار مختلف جامعه تأکید کرد و افزود: علمای دینی همواره در ایجاد آرامش، ترویج اخلاق و تقویت وحدت در جامعه اسلامی نقش مؤثری داشتند.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان با اشاره به اهمیت همبستگی میان اقوام و مذاهب مختلف در منطقه، ادامه داد: حفظ وحدت و تقویت روحیه همدلی در جامعه، زمینهساز توسعه پایدار و پیشرفت گیلان خواهد بود.
محسنی بیان کرد: عزت جهان اسلام به برکت خون شهیدان تأمین شده و ایستادگی مسلمانان در مقابل توطئههای دشمن ضروری است.
وی بیان کرد: پشتیبانی علمای اهل سنت در حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بسیار مقتدرانه بود و آن را ثابت کرده اند.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان تصریح کرد: مشکلات در سطح ملی، استانی و شهرستانی قابل حل است، برخی مشکلات با نشست های دو طرفه بین مسئولان شهرستان و علمای اهل سنت برطرف می شود.
محسنی گفت: دشمن در جنگ ترکیبی به دنبال برهم زدن امنیت کشور است و هدف تفرقه افکنی و تخریب وحدت شیعه و سنی است.
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گیلان افزود: در فضای تحریم و دشمنی بیگانگان انتظار این است که علمای شیعه و سنی در کنار هم برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند و اقدامات انجام شده دولت را به اطلاع مردم برسانند.
وی گفت: وحدت اهل سنت و شیعه ایران در سایه ولایت فقیه ناگسستنی است و نقشه پلید دشمنان آمریکایی - صهیونی برای ایجاد تفرقه در بین ایرانیان راه به جایی نمیبرد.
وحدت ملی مهمترین سرمایه ایران در برابر تهدیدات خارجی است
وی با تاکید بر ضرورت حفظ انسجام و همبستگی در شرایط حساس کنونی، وحدت ملی را مهمترین سرمایه جمهوری اسلامی …













