قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

فیلم| روایت اشک‌ها و لبخندها در «جاورده» کهگیلویه؛ گفت‌وگو با خانواده شهید مدافع وطن

یاسوج- ایرنا- دهستان «جاورده»؛ دیاری در ۵۰ کیلومتری شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه که امروز نامش با نام جوانی آمیخته شده که در اوج جوانی، جوانی‌اش را فدای امنیت مرزهای وطن کرد.شهید سید فرشاد علوی، که در بمباران هوایی پادگان ارتش توسط رژیم های تروریستی در شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان به فیض شهادت نائل آمد
 فیلم| روایت اشک‌ها و لبخندها در «جاورده» کهگیلویه؛ گفت‌وگو با خانواده شهید مدافع وطن

به گزارش ایرنا، صبحگاه تابستانی راهی این مسیر می‌شویم تا در خانه‌ای ساده و بی‌ریا، روایتگر داستان زندگی و شهادت سرباز رشید ارتش اسلام، شهید «فرشاد علوی» از دلاورمردان ارتش باشیم که با حمله دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی و بمباران هوایی پادگان ارتش در شهر بمپور استان سیستان و بلوچستان در ۲۳ تیرماه سالجاری به شهادت رسید.

اینجا در خانه پدر و مادر شهید فرشاد علوی، سکوتی سنگین حکم‌فرماست که هر از گاهی با صدای هق‌هق گریه‌ای مادرانه یا آه حسرت‌پاره یک پدر می‌شکند. همسایه‌ها و اهالی روستا نیز خط مرز میان خویشاوندی و همسایگی را برداشته‌اند؛ همه آمده‌اند تا در غم خانواده‌ای شریک شوند که فرزند برومند خود را تقدیم امنیت مرزهای شرق کشور کردند.

خانه‌ای آکنده از عطر شهادت و دلتنگی

وارد حیاط خانه که می‌شوی، قاب عکس جوانی با لبخندی آرام و باوقار خودنمایی می‌کند. فرشاد، متولد سال ۱۳۸۱، در سنین جوانی راه مقدس پاسداری از حریم میهن را برگزید و در قامت یک ارتشی جان‌برکف، راهی دیار سیستان و بلوچستان شد. او که در سنین شکوفایی زندگی قرار داشت، در حادثه تروریستی و حمله وحشیانه امریکا به پادگان به فیض شهادت نائل آمد.

مادر شهید با چادری مشکی که گوشه‌اش را به دندان گرفته، با چشمانی اشک‌بار از فرزندی می‌گوید که جایش برای همیشه در گوشه خانه خالی است: «فرشاد »همیشه مهربان بود. هر وقت به مرخصی می‌آمد، اول به همسایه‌ها سر می‌زد. می‌گفت مادر، خدمت به مردم و این مرز و بوم وظیفه ماست. او عاشق شهادت بود و بالاخره هم به آرزویش رسید.

قطرات اشک بر گونه‌های چروکیده مادر جاری می‌شود و همسایه‌ها با گفتن «روحش شاد» و «خدا صبری جمیل دهد»، او را دلداری می‌دهند.

خواهر شهید با چشمانی سرخ از گریه، عکس برادر را در آغوش فشرده و زمزمه می‌کند: او فقط برادرم نبود، تکیه‌گاهم بود. فرشاد همیشه از شهادت صحبت می‌کرد؛ گویی می‌دانست سفر آخرش برگشتی ندارد.

جوانی از نسل غیرت و شهامت

پدر شهید با قامتی خمیده اما استوار، از افتخار پدر شهید بودن می‌گوید. او با لحنی که غرور …



 جهش علم پزشکی به روایت وزیر اسبق بهداشت/خاطراتی از حمایتهای رهبر شهید - تسنیم
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

جهش علم پزشکی به روایت وزیر اسبق بهداشت/خاطراتی از حمایتهای رهبر شهید - تسنیم

وزیر اسبق بهداشت به تشریح نقش رهبر شهید انقلاب در حمایت از حوزه سلامت و پیشرفت‌های پزشکی کشور پرداخت.

 فیلم تیر باران روی آنتن تلویزیون | وایتی از زندگی شهید اندرزگو (امروز یکم شهریور ۱۴۰۵)
۲۵ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

فیلم تیر باران روی آنتن تلویزیون | وایتی از زندگی شهید اندرزگو (امروز یکم شهریور ۱۴۰۵)

شبکه نمایش سیما در سالروز شهادت سیدعلی اندرزگو فیلم سینمایی «تیر باران» را یکشنبه یکم شهریور ماه پخش می‌کند.



حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

حمله به واقع‌گرایی؛ چرا حتی درباره بحران اقتصادی هم اجماع وجود ندارد؟

هشدار‌های تازه درباره وضعیت معیشتی در حالی شدت گرفته که اختلاف بر سر روایت واقعیت اقتصادی کشور بیش از همیشه است؛ از یک سو، مقاماتی از خطر گرسنگی و فرسایش قدرت خرید می‌گویند و از سوی دیگر، جریان‌های تندرو با انکار بحران، مشکلات اقتصادی را به «جنگ روانی» نسبت می‌دهند.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| واکنش یک آمریکایی به سوالات کنکور زبان انگلیسی در ایران

چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا دیوان محاسبات درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی توضیح خواست؟ | پاسخ به ۵ ایراد منتقدان نامه دیوان - مردم سالاری آنلاین

نامه اخیر دیوان محاسبات کشور درباره نحوه تغییر مدیریت سازمان تأمین اجتماعی، به یک مناقشه حقوقی میان منتقدان این تصمیم و مدافعان آن تبدیل شده است. رویداد۲۴ در این گزارش به نقد وارد شده به نامه دیوان محاسبات پاسخ حقوقی داده است.
معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده
روزنامه ستاره صبح

معیار سنجش، نتیجه است نه حرف و وعده

دولت را نمی‌توان با تعداد جلسه‌ها، حجم گزارش‌ها یا فهرست اقدامات ارزیابی کرد. سیاست‌گذاری زمانی معنا پیدا می‌کند که اثر آن در زندگی دیده شود.
اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)
روزنامه ستاره صبح

اما و اگرها درباره دارایی‌های دیجیتال (رمزارزها)

ظهور دارایی‌های دیجیتال یا رمزارزها، بحث‌های گسترده‌ای را در حوزه‌های اقتصاد، تکنولوژی و به‌ویژه حقوق ایجاد کرده است. رمزارزها، دارایی‌هایی دیجیتال هستند که با استفاده از فناوری رمزنگاری (Cryptography) و شبکه بلاکچین (Blockchain) مدیریت می‌شوند.
چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.