قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

قلم‌های عاشورایی که راویان حقیقت مرز مهران شدند

ایلام - ایرنا - نیمه اول مرداد در اوج گرمای ۵۰ درجه مهران، سیل زائران اربعین به سوی مرز روانه است اما در این میان، خبرنگاران و عکاسان ایلامی در آستانه روز خبرنگار، با وجود خستگی و گرمای طاقت‌فرسا، حماسه‌ای از جنس رسانه خلق می‌کنند تا زیبایی‌های این مسیر به درستی روایت شود.
 قلم‌های عاشورایی که راویان حقیقت مرز مهران شدند

به گزارش ایرنا، گرمای هوای مرداد مهران به «خرما پزان» معروف است، با این حال، زائران اربعین از پایانه برکت و خودروگاه (پارکینگ) بزرگ اربعین، با اتوبوس‌های درون‌شهری خود را به میدان اربعین می‌رساندند تا از آنجا پس از ورود به محوطه پایانه مرزی شهید حاج قاسم سلیمانی از دروازه‌های خروجی راهی کوی دوست شوند.

امسال برنامه‌ریزی‌های بسیار خوبی انجام شده بود، موکب‌ها پیش از پایانه مرزی و در میدان اربعین، با آب، یخ، شربت و غذای گرم پذیرای زائران بودند.

همه این خدمات، گذر از مرز مهران را برای زائر حسینی روان‌تر و آسان‌تر کرده بود.

نظم و ساماندهی رفت‌وآمد زوار در این حجم انبوه از جمعیت، خود نعمتی بزرگ است که در کنار شور حسینی، جلوه‌هایی بی‌مانند خلق کرد.

زائران با کوله‌هایی مزین به نام و تصویر رهبر معظم انقلاب و شهدای گرانقدر، منتظر مهر گذرنامه برای خروج از مرز بودند.

نیروهای نظامی، انتظامی، مرزبانی و سپاه همگی در خدمت زائران بودند؛ تصویری که نمونه آن در هیچ کجای دنیا پیدا نمی‌شود.

عاشقان اباعبدالله (ع) از همه اقوام ایرانی و حتی کشورهای دیگر، مهران را برای پیمودن راه کربلا انتخاب کردند.

خودروگاه‌های شماره یک و دو اربعین مملو از ده‌ها هزار وسیله نقلیه زائران بود و شهر و زمین‌های اطراف آن مشحون از خودرو بود.

زائران فوج‌ فوج می‌آمدند و می‌رفتند، استاندار و مسئولان ارشد استان به همراه مقام‌های کشوری برای پایش بهتر رفت‌ و آمدها، هر چند ساعت یک‌بار مسیرها را بازدید و پایش می‌کردند تا در خدمت‌رسانی به زوار کوتاهی نشود.

روح عاشورایی حاکم بود، همه در خدمت زائر بودند و زائر نیز در اندیشه حضوری دشمن‌شکن به خونخواهی شهدا و لبیک به رهبر امت.

اما وقتی با دقت به لابه‌لای جمعیت نگاه می‌کردی، چهره‌های آشنایی را می‌دیدی، دوربین و قلم‌به‌دست‌هایی که برای ثبت این همه عظمت سر از پا نمی‌شناختند و جنب‌وجوش آن‌ها دیدنی بود.

گوشی و میکروفون به دست گرفته‌ با زائر، مسئول و خادم گفت‌وگو و با سرعتی بالا در پایگاه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی اطلاع‌رسانی می‌کردند.

تصویربرداران و عکاسان می‌دانند جلوه‌هایی که خالق آن دلِ عاشقِ زائر است را باید همه …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 قالیباف: جنگ شناختی یکی از محور‌های اصلی توطئه دشمن است
سایت روزنو

قالیباف: جنگ شناختی یکی از محور‌های اصلی توطئه دشمن است

رئیس مجلس، «جنگ شناختی را یکی از محور‌های اصلی توطئه دشمن» دانست و بر نقش رسانه ملی در مقابله با آن تأکید و با انتقاد از عملکرد صداوسیما، «خواستار تبدیل رسان...
 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.
 ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت
سایت هم میهن

ستاره استقلال به فوتبال اروپا برگشت

ستاره سابق استقلال در تمرینات تیم اسپانیایی حاضر شد.
 سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کار رفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته متفاوت خواهد بود.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
سایت اعتماد آنلاین

قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

قیمت طلا و سکه ظهر امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.