قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

رژیم صهیونیستی صادرات نظامی به قطر را ممنوع کرد

تهران-ایرنا- یک رسانه صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش داد که اسرائیل تصمیم گرفته است تمامی صادرات نظامی به قطر را متوقف کند.
 رژیم صهیونیستی صادرات نظامی به قطر را ممنوع کرد

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه المیادین، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی با اعلام این خبر افزود که این اقدام شامل ممنوعیت کامل و فراگیری تمامی صادرات امنیتی صنایع نظامی اسرائیل به قطر خواهد بود.

روزنامه اسرائیلی هاآرتص تیرماه ۱۴۰۵ فاش کرده بود که صنایع نظامی رژیم صهیونیستی طی سال‌های اخیر سامانه‌های دفاعی پیشرفته، تجهیزات جنگنده‌های اف-۱۵ و سامانه حفاظت هوایی هواپیماهای تشریفاتی را در اختیار قطر قرار داده است.

بر اساس این گزارش، اگرچه قطر و عربستان سعودی برخلاف امارات، بحرین و مراکش، روابط دیپلماتیک رسمی با رژیم صهیونیستی ندارند، اما شرکت‌های اسرائیلی در پروژه‌های مهم نظامی این دو کشور نقش داشته‌اند.

در این گزارش آمده است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، پیش‌تر قطر را کشوری «پیچیده» خوانده بود.

یکی از مهم‌ترین این همکاری‌ها به تجهیز هواپیماهای خاندان سلطنتی قطر بازمی‌گردد.

بر اساس تصاویر منتشر شده، سه فروند از هواپیماهای ناوگان سلطنتی قطر، شامل دو فروند بوئینگ ۷۴۷ و یک فروند ایرباس A۳۴۰-۵۰۰، بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ به سامانه دفاعی «سی-میوزیک» ساخت شرکت صهیونیستی «البیت سیستمز» مجهز شدند.

گزارش همچنین نشان می‌دهد شرکت‌های صهیونیستی در برنامه جنگنده‌های پیشرفته اف-۱۵ …



 هشدار الموسوی درباره پروژه خطرناک رژیم صهیونیستی در منطقه - تسنیم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار الموسوی درباره پروژه خطرناک رژیم صهیونیستی در منطقه - تسنیم

امام جمعه بغداد درباره خطرات منطقه‌ای علیه کشورها به‌ ویژه طرح و پروژه رژیم صهیونیستی هشدار داد.

 عطوان: ترکیه در پاسخ به اسرائیل باید از رویکرد جسورانه ایران الگوبرداری کند
۱۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

عطوان: ترکیه در پاسخ به اسرائیل باید از رویکرد جسورانه ایران الگوبرداری کند

تحلیلگر مسائل عرب، حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه «ابوالظهور» در ادلب را توهینی نخست به دولت ترکیه و سپس به «ائتلاف سه‌گانه مکه» دانسته و از آنکارا خواسته اس...

 ابعاد پروژه جدید اشغالگران برای بلعیدن کرانه باختری در قالب شهرک‌سازی - تسنیم
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ابعاد پروژه جدید اشغالگران برای بلعیدن کرانه باختری در قالب شهرک‌سازی - تسنیم

منابع فلسطینی درباره پروژه جنجالی جدید صهیونیست‌ها برای غصب کامل اراضی فلسطینیان در کرانه باختری هشدار دادند.

 یورش صهیونیست‌ها به نابلس و الخلیل - تسنیم
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

یورش صهیونیست‌ها به نابلس و الخلیل - تسنیم

نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی با یورش به نابلس و الخلیل، 5 شهروند فلسطینی را بازداشت کردند.

 اعتراف فرستاده ترامپ: جولان به سوریه تعلق دارد و اسرائیل اشغالگر است
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

اعتراف فرستاده ترامپ: جولان به سوریه تعلق دارد و اسرائیل اشغالگر است

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به سوریه و عراق در اظهار نظری تأمل برانگیز بر اشغالگری رژیم صهیونیستی علیه بلندی های جولان سوریه تاکید کرد.