رشت- ایرنا- مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری گیلان با بیان اینکه استفاده از شرکتهای دانش بنیان و فناوریهای روز تولید و بسته بندی و فرآوری، نقش مهمی در توسعه و کشت این محصول استراتژیک استان دارد. گفت: پشتیبانی از سرمایهگذاریهای مرتبط با زنجیره ارزش کشاورزی به ویژه بادام زمینی از اولویت سیاستهای حمایتی گیلان است و از شرکت های دانش بنیان در این حوزه حمایت خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یونس رنجکش روز شنبه در سی و دومین کمیته فنی تسهیلگری سرمایهگذاری در استانداری گیلان اظهار کرد: بادام زمینی از محصولات مهم و دارای برند استان است که هم اکنون به جز استفاده به صورت آجیل مصرف دیگری ندارد و این در حالی است که محصولات متنوع بسیاری از آن می تواند تولید شود.
وی افزود : کانون کشت این محصول به صورت سنتی در شهرستان آستانه اشرفیه استان گیلان است اما در سایر نقاط نیز امکان کشت وجود دارد اما اولویت استان باید صنایع فرآوری و تکمیل زنجیره ارزش باشد که پشتیبانی از آن در اولویت است.
مدیر کل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری گیلان اضافه کرد : به جز …








