قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

خطیب جمعه بیرجند: رویکرد مذاکرات باید در جهت توقف چرخه درگیرها باشد

بیرجند - ایرنا - امام جمعه موقت بیرجند با تاکید بر ضرورت ایجاد بازدارندگی گفت: آنچه بیش از هر چیز اهمیت دارد این است که روند مذاکرات به گونه‌ای پیش برود که چرخه تکراری درگیری‌ها، خرید زمان از سوی دشمن و تکرار تهدیدها پایان یابد و مسئولان و تیم مذاکره‌کننده برای تحقق این هدف برنامه‌ریزی کنند.
 خطیب جمعه بیرجند: رویکرد مذاکرات باید در جهت توقف چرخه درگیرها باشد

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت‌الاسلام محمد مختاری در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند که در مصلی المهدی(عج) این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه طرف‌های مقابل در مقاطع مختلف همزمان با مذاکرات یا پس از توافق‌ها به تعهدات خود پایبند نبوده‌اند، افزود: این تجربه نشان می‌دهد نباید به وعده‌های آنان اعتماد کرد.

وی تصریح کرد: مذاکره برای پایان جنگ، احقاق حقوق ملت و تثبیت دستاوردها قابل قبول است، اما نباید تصور کرد صرف انجام گفت‌وگو یا امضای تفاهم‌نامه به صلحی پایدار منجر خواهد شد.

امام‌ جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در سال‌های گذشته و نیز در رویارویی‌های اخیر دستاوردهای مهمی داشته است، عنوان کرد: مردم، نیروهای مسلح و مسئولان توانسته‌اند دشمن را ناکام بگذارند و نباید جامعه دچار خودکم‌بینی، خودزنی یا بدبینی افراطی نسبت به مسئولان شود.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی، افزود: همه باید حول محور ولایت، قانون و مصالح کشور حرکت کنند و از ایجاد اختلاف و شکاف که خواست دشمن است، پرهیز شود.

حجت‌الاسلام مختاری با تاکید بر تامین امنیت رهبر انقلاب، گفت: مسئولان باید این موضوع را در کنار مطالبه پاسخگویی دشمن و ایجاد بازدارندگی، به‌عنوان یکی از محورهای اصلی مذاکرات دنبال کنند.

وی با بیان اینکه تهدید علیه رهبر انقلاب برخلاف قوانین بین‌المللی است، افزود: مسئولان باید در این زمینه مطالبه‌گری کرده و مانع تکرار چنین تهدیدهایی شوند.

امام جمعه موقت بیرجند با همچنین بر ضرورت مطالبه پاسخگویی طرف مقابل در قبال اقدامات اخیر تاکید کرد و گفت: مسئولان باید این موضوع را نیز به‌صورت آشکار در مذاکرات و مجامع بین‌المللی مطرح کرده و پیگیر حقوق کشور باشند.

وی همچنین با تسلیت ایام رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (ع) و یاد شهدای اخیر، اظهار کرد: فرهنگ قرآنی، علوی، حسینی و مهدوی میان حقانیت، عقلانیت، آسمانی بودن و مردمی بودن جمع کرده و باید از آفت‌هایی که آن را تهدید می‌کند، صیانت شود.

حجت‌الاسلام مختاری در ادامه شرک و استکبار را بزرگ‌ترین آفت‌های فرهنگ اسلامی دانست و گفت: اگر انسان از هوای نفس، وسوسه‌های شیطان یا سلطه مستکبران پیروی کند، فرهنگ اسلامی …




 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.

 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی در این تاریخ‌ها منتظر واریز حقوق باشند/ نحوه دریافت فیش حقوقی مرداد

بازنشستگان تامین اجتماعی در این تاریخ‌ها منتظر واریز حقوق باشند/ نحوه دریافت فیش حقوقی مرداد

فیش حقوقی مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از اول شهریورماه قابل مشاهده خواهد بود. بازنشستگان برای دریافت فیش حقوقی خود نیازی به مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی ندارند.

 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.