قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

فایننشال تایمز: ترامپ در تحقیر استراتژیک گرفتار شده است

تهران-ایرنا- روزنامه فایننشال تایمز به نقل از تحلیگران نوشت: ترامپ در جنگ با ایران در یک تحقیر استراتژیک گرفتار شده و نمی تواند بدون پرداخت هزینه سیاسی در داخل، از این جنگ خارج شود.
 فایننشال تایمز: ترامپ در تحقیر استراتژیک گرفتار شده است

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روزنامه فایننشال تایمز نوشت: ترامپ و مشاورانش در پنج ماه گذشته، بیش از ده ها بار ادعا کرده اند که توافق با ایران «قریب الوقوع» است اما حتی اگر چنین توافقی از طریق مذاکرات بین ایران و عمان انجام بگیرد، اهدافی را که رئیس جمهوری آمریکا در همان ابتدای جنگ تعیین کرده بود، محقق نخواهد کرد.

به نوشته این رسانه، خواسته های فوری ترامپ از فهرستی از مسائل شامل توافق بر سر اهداف هسته ای ایران، تولید موشک بالستیک و حمایت از (به اصطلاح) گروه های نیابتی ایران، به تنها یک موضوع محدود شده است: ایران اجازه دهد تنگه هرمز به وضعیت قبل از جنگ بازگردد.

این رسانه با اشاره به ادعای اخیر مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران درباره جلوگیری از هسته ای شدن ایران به عنوان توافق نهایی با ایران به نقل از وی نوشت: توافقی که اکنون و به فوریت به دنبال آن هستیم بامحوریت تنگه هرمز است.

منتقدان می گویند این اظهارات به خودی خود نشانه یک تحقیر راهبردی برای آمریکا است.

ایران بعد از جنگ ترامپ، اهرم فشار استراتژیک خود بر تنگه هرمز را حفظ کرده و هر گونه ترتیبات جدید، کنترل این آبراه را (همچنان که هست) در اختیار ایران قرار خواهد داد بدون این که حق دریافت عوارض از کشتی‌ های عبوری را از این کشور سلب نماید؛ شرایطی که تا همین یک سال پیش برای ژئواستراتژیست‌های آمریکایی غیر قابل‌تصور به نظر می ‌رسید.

آرون دیوید میلر مذاکره کننده سابق صلح خاورمیانه در هر دو دولت دموکرات و جمهوری خواه در آمریکا گفت: جایی که قبلا تردد در آن آزاد بود، دیگر این شرایط در آن حاکم نیست و تقریباً هیچ دستاوردی وجود ندارد که ترامپ بتواند از توافقی که ایرانیان حاضر به پذیرش آن هستند، کسب کند و آن واقعیت را تغییر دهد.

به نوشته این رسانه، در خصوص برنامه هسته ای ایران، واشنگتن با حکومتی که دست برتر را دارد و می تواند به خواست خود تنگه را ببندد مواجه است موضوعی که به سختی با خواسته ترامپ برای «تسلیم کامل» تهران مطابقت دارد.

فایننشال تایمز نوشت: با این حال با توجه به این که تنها کمتر از سه ما تا انتخابات میان دوره ای کنگره باقی مانده است، به نظر می رسد اکنون هر راهی برای خروج از جنگی که به نگرانی ها درباره کمبود نفت و تورم دامن زده است، به لحاظ سیاسی …



 پیش‌بینی گلدمن ساکس از افزایش بهای گاز در اروپا طی فصل سرما
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی گلدمن ساکس از افزایش بهای گاز در اروپا طی فصل سرما

تحلیلگران مؤسسه مالی گلدمن ساکس هشدار داده‌اند که با نزدیک‌شدن به ماه‌های سرد سال و ضرورت تکمیل ذخایر گازی، احتمال دارد قیمت هر مگاوات‌ساعت گاز در اروپا طی ماه دسامبر به بیش از ۱۰۰ یورو برسد.

 مفتی سابق سوریه به حبس ابد محکوم شد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

مفتی سابق سوریه به حبس ابد محکوم شد

دادگاه دمشق مفتی سابق سوریه را به حبس ابد محکوم کرد.

 اعمال گسترده‌ترین تحریم‌های خصمانه آمریکا علیه ایران
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

اعمال گسترده‌ترین تحریم‌های خصمانه آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه داری آمریکا با دستور رئیس‌جمهور این کشور «کارزار تحریمی گسترده علیه ایران» را با تحریم ۶۰ نهاد، شخص و کشتی آغاز کرده است.

 ارتش پاکستان هدف از سفر عاصم منیر به ایران را اعلام کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ارتش پاکستان هدف از سفر عاصم منیر به ایران را اعلام کرد

ارتش پاکستان در بیانیه‌ای رسمی هدف سفر عاصم منیر، فرمانده ارتش این کشور و محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان به ایران را حل‌وفصل مسالمت‌آمیز و پایدار درگیری‌ها در غرب آسیا اعلام کرد.

 حملات پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل به مناطق جنوبی لبنان
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل به مناطق جنوبی لبنان

مناطقی در جنوب لبنان طی ساعات اخیر هدف عملیات پهپادی و حملات توپخانه‌ای ارتش اسرائیل قرار گرفتند که منجر به وقوع انفجارهایی در اطراف منطقه حاریص شد.

 هدف گیری نفتکش سعودی در شمال دریای سرخ
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

هدف گیری نفتکش سعودی در شمال دریای سرخ

نیروهای مسلح یمن با موفقیت نفتکش دشمن سعودی را در شمال دریای سرخ و در سواحل ینبع با موشک بالستیک هدف قرار دادند.



سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ نتانیاهو شماره موبایل خود را منتشر کرد

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ رویای ۹ تریلیون دلاری سعودی؛ آینده «نئوم» چه شد؟

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!
سایت هم میهن

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!

شباهت فقط در شخص خلاصه نمی‌شود؛ در روش نیز دیده می‌شود: جایگزین کردن اجبار به جای توافق، بی‌اعتنایی به قواعد حقوقی که قدرت را محدود می‌کنند، و استفاده از تهدید نابودی یک ملت به‌عنوان اهرمی در مذاکره.
برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند
سایت هم میهن

برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند

هیچ میزان از برتری فنی نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی ناشی از مطالبه انجام امور ناممکن از ارتش را جبران کند.
مسئولیت بر دوش جنوب جهانی
سایت هم میهن

مسئولیت بر دوش جنوب جهانی

در مورد نقض‌های فاحش کنوانسیون‌های ژنو، موضوع صرفاً یک اختیار نیست، بلکه یک تکلیف است: دولت‌ها مکلف‌اند مظنونان را شناسایی و جست‌وجو کنند و یا آنان را مورد تعقیب کیفری قرار دهند یا مسترد کنند
سایت فرارو

ویدیو؛ ورود مفتی سابق سوریه به قفس