قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

پکن از برگزاری رزمایش دریایی و هوایی در دریای جنوبی چین خبر داد

تهران-ایرنا- ارتش چین اعلام کرد که امروز (شنبه) رزمایش مشترک دریایی و هوایی را در آب‌ها و حریم هوایی اطراف منطقه مورد مناقشه «اسکاربرو» در دریای جنوبی چین برگزار کرده است.
 پکن از برگزاری رزمایش دریایی و هوایی در دریای جنوبی چین خبر داد



۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، این وزارتخانه امروز -جمعه- اعلام کرد که نیروی هوایی چین و نیروی هوایی امارات قرار است رزمایش مشترکی با عنوان «سپر شاهین ۲۰۲۶» برگزار کنند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، این رزمایش از اواخر ماه اوت جاری آغاز می‌شود و تا اواسط سپتامبر ادامه خواهد داشت. برنامه رزمایش شامل شبیه‌سازی فرماندهی، تمرین‌های پروازی و رزمایش‌های نظامی با مهمات واقعی در قالب یگان‌های ترکیبی خواهد بود.

وزارت دفاع چین اعلام کرد که رزمایش پیش‌ِرو چهارمین رزمایش از مجموعه رزمایش‌های «سپر شاهین» است و هدف آن تقویت توانمندی‌های تاکتیکی یگان‌های شرکت‌کننده و گسترش روابط و همکاری‌های عملی میان ارتش‌های چین و امارات عنوان شده است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کارشناس مسائل نظامی: آمریکا از نظر نظامی شکست خورده است و وزیر خزانه‌داری در سرزمین خیالات به سر می‌برد + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آندری مارتیانوف در تحلیل اخیر خود، «جنت بسنت»، وزیر خزانه‌داری آمریکا را متهم کرد که در «سرزمین خیالات» به سر می‌برد و از درک اهمیت حیاتی بخش نظامی در معادلات قدرت ناتوان است.

او صراحتاً بیان داشت که ایالات متحده در این مقطع، از نظر نظامی شکست خورده است.

این تحلیل‌گر نظامی با اشاره به تغییر معادلات ژئوپلیتیکی، تأکید کرد که دوران انزوای ایران به پایان رسیده است. او تصریح کرد که حمایت روسیه و چین از ایران، این کشور را از تنهایی خارج کرده و در مقابل، آمریکا در بخش نظامی دچار ناتوانی شده است.

مارتیانوف همچنین به ضعف‌های ساختاری در آموزش نظامی آمریکا اشاره کرد و افزود که حتی آکادمی‌های نظامی این کشور نیز دیگر قادر به ارائه آموزش‌های مناسب برای افسران ستاد نیستند؛ آموزشی که به باور او، نیازمند سال‌ها تجربه و خدمت عملیاتی است و اکنون در سیستم آموزشی آمریکا خلأ آن احساس می‌شود.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۳ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.




 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا

اسرائیل در ۱۸ اوت (سه‌شنبه 27مردادماه) به «ابوالظهور» در استان ادلب در شمال غربی سوریه، تقریبا ۷۰کیلومتری (۴۳ مایل) مرز ترکیه، حمله کرد و به باند فرودگاه و انبارهای آن آسیب رساند. نتانیاهو دلیل این حمله را استقرار قریب‌الوقوع ارتش ترکیه در این تاسیسات عنوان کرد. وی روز سه‌شنبه گفت: «ما دیدیم که ترکیه قصد دارد در فرودگاهی در جنوب مرز خود، نزدیک حلب، حضور پیدا کند و پیامی فرستادیم: «نکنید». این پیام رسید، اما ظاهرا آنها به آن گوش ندادند. بنابراین با اقدام مان مطمئن شدیم که آنها متوجه شده‌اند.»

 دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود
۳۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود

یک روزنامه آمریکایی فاش کرد که وزیر ارتش ایالات متحده به علت درگیری با وزیر جنگ این کشور، پنتاگون را ترک می کند.

 پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
۱۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.

 ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای نتانیاهو به اتهام «نسل‌کشی» شد
۱ ساعت قبل / سایت فراز

ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای نتانیاهو به اتهام «نسل‌کشی» شد

ترکیه با متهم کردن بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به «نسل‌کشی» در پی حمله ماه مه به کاروان امدادی «Global Sumud Flotilla» عازم غزه، خواستار صدور حکم با...

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.