قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

خبرنگاران نگهبان اعتماد عمومی هستند

تهران- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت روز خبرنگار در فضای مجازی نوشت: در روزهای جنگ، بحران و شایعه، خبرنگاران با روایت دقیق، مسئولانه و اخلاق‌مدار، نگهبان یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های یک ملت‌اند: اعتماد عمومی⁩.
 خبرنگاران نگهبان اعتماد عمومی هستند
به گزارش ایرنا، محمد رضا ظفرقندی روز شنبه در پیامی به مناسبت روز خبرنگار نوشت: در روزهای جنگ، بحران و شایعه، خبرنگاران با روایت دقیق، مسئولانه و اخلاق‌مدار، نگهبان یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های یک ملت‌اند: اعتماد عمومی⁩. سپاس از همه خبرنگاران، به‌ویژه خبرنگاران حوزه سلامت که همراه تیم سلامت، روایتگر امید و تلاش برای حفظ جان انسان‌ها هستند. روز خبرنگار⁩ گرامی باد.

«حسین کرمانپور» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در فضای مجازی نوشت: در روزگاری که صدای انفجار گاهی بلندتر از صدای حقیقت است، خبرنگاران با قلم، دوربین و وجدان حرفه‌ای خود نمی‌گذارند واقعیت زیر آوار بماند. ‏روز خبرنگار، روز پاسداشت آنان است که هزینه ایستادن پای حقیقت⁩ را می‌پردازند؛ برای آگاهی مردم، برای امید و برای آینده. روز خبرنگار⁩ گرامی باد.



 گزارش زنده؛ پرسپولیس 3-1 استقلال خوزستان

گزارش زنده؛ پرسپولیس 3-1 استقلال خوزستان

پایگاه خبری فوتبالی- دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال خوزستان از دقایقی قبل شروع شد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار بگیرد. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و حالا به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان هستند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواهند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند.اطلاعات بازیبستر مسابقه: هفته د ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها؛ بنزین و گازوئیل خیال ارزان‌شدن ندارند

نیویورک‌تایمز خطاب به آمریکایی‌ها؛ بنزین و گازوئیل خیال ارزان‌شدن ندارند

نیویورک‌تایمز در گزارشی با اشاره به تنش‌های خاورمیانه و تاثیر آن بر بهای نفت، نوشت: دنیا با کمبود نفت مواجه نیست؛ مشکل این است که ظرفیت و فضای کافی برای تبدیل نفت به سوخت ندارد؛ بدین معنا که قیمت فرآورده‌های پالایشی همچون بنزین همچنان بالا خواهد ماند؛ و حل این مشکل می‌تواند به مراتب آزاردهنده‌تر باشد و زندگی را برای آمریکایی‌ها ناخوشایند کند.

 پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ دنیا از پایداری ملت ایران و نیروهای مسلح حیرت کرد/ اگر چنین حمله‌ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می‌انجامید/ از همراهی مردم در سختی‌ها قدردانی می‌کنم/ مردم عملکرد مسئولان را می سنجند

پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ دنیا از پایداری ملت ایران و نیروهای مسلح حیرت کرد/ اگر چنین حمله‌ای به دیگر کشورها صورت می گرفت، به فروپاشی می‌انجامید/ از همراهی مردم در سختی‌ها قدردانی می‌کنم/ مردم …

پزشکیان مذاکره را به معنای تسلیم ندانست و با اشاره به تجربه جهانی، گفت: کشورهایی مانند چین با رقابت اقتصادی خود را اثبات می کنند. حفظ میهن، خدمت رسانی و احساس تعلق ملی در برابر بیگانگان ضرورت دارد. باید از همراهی مردم در سختی ها قدردانی کنم.

 تصادف سمند با کشنده دانگ‌فنگ در محور مشهد ـ تهران/۲ زن جان باختند

تصادف سمند با کشنده دانگ‌فنگ در محور مشهد ـ تهران/۲ زن جان باختند

رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع تصادف مرگبار سمند با کشنده دانگ‌فنگ در محور مشهد ـ تهران خبر داد.

 آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد

آلودگی هوا فروکش کرد | عسلویه آلوده‌ ترین شهر کشور شد

کیفیت هوای کشور طی شبانه‌روز گذشته اندکی بهبود یافت و هیچ شهری شرایط بسیار ناسالم یا خطرناکرا ثبت نکرد. با این حال، لکه‌های آلودگی در جنوب، اصفهان و البرز باقی ماند و عسلویه با ثبت شاخص ۱۸۴ آلوده‌ترین شهر ایران شد.

 ترامپ:مردم در حال پیدا کردن گزینه‌های جایگزین برای تنگه هرمز هستند

ترامپ:مردم در حال پیدا کردن گزینه‌های جایگزین برای تنگه هرمز هستند

ترامپ درباره زمان مذاکره با ایران ادعا کرد: شاید در مقطعی، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است. ولی شاید در مقطعی این کار را انجام دهیم.

 برخورد قایق با پل در تالاب انزلی ۲ فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

برخورد قایق با پل در تالاب انزلی ۲ فوتی و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

سخنگوی اورژانس گیلان از جان‌باختن دو نفر و مصدومیت دو نفر در پی برخورد یک قایق با پل در تالاب انزلی خبر داد.

 باقلا قاتق گیلانی؛ ترک زبان‌ها تصور می‌کنند این غذا با ماست پخته می‌شود

باقلا قاتق گیلانی؛ ترک زبان‌ها تصور می‌کنند این غذا با ماست پخته می‌شود

باقلا قاتق گیلانی؛ در نگاه اول، فقط باقالی و سیر است؛ اما در لایه‌های عمیق آن، عطر سیر تازه با بافت کرمی لوبیا کشاورزی یا همان پاچ باقلا پیوند می‌گیرد و طعمی می‌آفریند که جای خودش را در قلب هر گیلانی دارد.