قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

افزایش ۵۰ درصدی نرخ سرویس مدارس اصفهان در آستانه تأیید نهایی

اصفهان - ایرنا - رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: نرخ سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ حدود ۵۰ درصد نسبت به سال جاری افزایش یافته و مصوبه آن پس از رفع ایراد در آستانه تأیید نهایی قرار دارد.
 افزایش ۵۰ درصدی نرخ سرویس مدارس اصفهان در آستانه تأیید نهایی



نگاهی به مهم‌ترین اخبار اصفهان در‌ بیست‌ونهم مردادماه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهم‌ترین اخبار استان اصفهان در روز پنجشنبه بیست‌ونهم مردادماه عبارتند از:

در تسنیم:

در سایر رسانه‌ها:

 باید از نوجوانی بستر پرورش نیروهای متعهد را فراهم کنیم

مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان گفت: باید از همان دوران نوجوانی، بسترهای لازم برای پرورش نیروهای متعهد فراهم شود تا ضمن اثربخشی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی در آنان تقویت شود.

زیرگذر شهید رئیسی به‌زودی افتتاح رسمی می‌شود

اصغر کشاورز معاون عمران شهری شهردار اصفهان از افتتاح رسمی زیرگذر شهید رئیسی در آینده نزدیک خبر داد.

هم‌صدایی، راه عبور رسانه‌های اصفهان از مشکلات صنفی

محمدرضا شواخی؛مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان گفت: بهترین راه رفع مشکلات رسانه‌ای، هم‌صدایی اعضای خانه مطبوعات و پیگیری صنفی مطالبات است.

 

انتهای پیام/170  


13 مدرسه جدید در کرج افتتاح می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مهدی مهرور، معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه شهرستان کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، از آن‌ها به‌عنوان «شهدای زنده» یاد کرد و افزود: آزادگان و به‌ویژه رزمندگانی که سال‌های سخت اسارت را تحمل کردند، با ایستادگی پرچم دفاع مقدس و مقاومت را برافراشته نگه داشتند.

وی با بیان اینکه در هفته دولت امسال شاهد افتتاح پروژه‌های خوبی برای مردم شریف شهرستان و استان خواهیم بود، به شرایط جنگی اخیر کشور اشاره و اظهار کرد: با وجود شرایط دشوار، مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی کار را رها نکردند و حتی یک اداره نیز تعطیل نشد. این موضوع نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری و پای کار بودن مجموعه مدیریتی و کارکنان شهرستان است.

فرماندار ویژه شهرستان کرج با تأکید بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای شرایط بحرانی اذعان کرد: مدیران دولتی باید موضوع پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را در کنار یکدیگر ببینند و زیرساخت‌های دستگاه‌های خود را برای مقابله با شرایط اضطراری آماده کنند. برای مواقع بحران، تمامی دستگاه‌ها باید به ژنراتور، مخازن ذخیره آب و سوخت اضطراری مجهز باشند.

مهرور با اشاره به اینکه شرایط اخیر نشان داد که آمادگی دستگاه‌ها یک ضرورت است و باید برای استمرار خدمات‌رسانی در هر شرایطی برنامه داشت، عنوان کرد: در جریان جنگ اخیر، با وجود مشکلات و محدودیت‌ها، شاهد تعطیلی اصناف و کمبود گسترده کالا نبودیم. نانوایان، اصناف و مجموعه‌های اقتصادی پای کار بودند و مجموعه اقتصادی استان نیز شرایط بازار را مدیریت کرد.

وی افزود: تیم‌های بازرسی، حراست و مجموعه‌های مختلف، پمپ‌بنزین‌ها، مراکز عمده خرید، بازار گوشت و سایر مراکز عرضه را به‌صورت مستمر رصد کردند تا کالا به دست مردم برسد و مشکلی در تأمین نیازهای اساسی ایجاد نشود. با پیشنهاد ارائه‌شده به استاندار البرز و دستور او، مراکز عرضه مستقیم کالا در چند نقطه شهر کرج مستقر شده‌اند و کالاها را با قیمت مناسب توزیع می‌کنند.

معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه شهرستان کرج با اشاره به فروش کالاهایی مانند مرغ، تخم‌مرغ و گوشت با قیمت مناسب در این مراکز بیان کرد: هدف ما از این اقدام این است که تولیدکنندگان بتوانند کالاهای خود را با قیمت رقابتی و پایین‌تر از بازار به مردم عرضه کنند. با هماهنگی سازمان میادین و شهرداری‌ها این ظرفیت ایجاد شده و نظارت بر قیمت‌ها نیز صورت‌ می‌گیرد.

مهرور از احزاب و فعالان سیاسی خواست در این زمینه مشارکت کنند و گفت: همه افراد صاحب‌نظر می‌توانند برای ساماندهی اقتصادی و ایجاد مراکز عرضه مستقیم کالا پیشنهاد ارائه دهند. اگر تولیدکننده‌ای بتواند کالای خود را با قیمت مناسب عرضه کند، شهرستان از این ظرفیت استقبال خواهد کرد. موضوع کارخانجات و صنایع و رفع مشکلات اقتصادی آن‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه جلسات مختلفی با بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط برگزار شده تا مشکلات واحدهای اقتصادی در حد امکان برطرف شود، درباره پروژه‌های عمرانی توضیح داد: حدود 720 میلیارد تومان اعتبار در حوزه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شهرستان ابلاغ و میان دستگاه‌ها و سازمان‌ها توزیع شده و منتظر تخصیص اعتبارات هستیم تا اقدامات عمرانی موردنیاز با جدیت دنبال شود.

فرماندار ویژه شهرستان کرج از افتتاح و بهره‌برداری از بیمارستان‌های کمالشهر و حضرت سیدالشهدا(ع) کرج در آینده نزدیک خبر داد و اظهار کرد: آزادراه شمالی کرج به یکی از شاهراه‌های اصلی شهرستان تبدیل و تلاش می‌شود مراحل باقی‌مانده آن با سرعت دنبال شود. پروژه‌های دیگری از جمله کمربندی جنوبی و سایر طرح‌های عمرانی نیز در حوزه معاونت عمرانی در حال پیگیری است.

مهرور مطرح کرد: یکی از اولویت‌های شهرستان کرج، موضوع مدرسه‌سازی و آماده‌سازی مدارس برای سال تحصیلی جدید است و 13 مدرسه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید افتتاح می‌شوند. در نقاط مختلف شهرستان از جمله خرمدشت، محمدشهر، گرمدره، ماهدشت و ... زمین‌هایی برای احداث مدارس شناسایی شده و در اختیار طرح نهضت مدرسه‌سازی قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: یک تیم عملیاتی برای طرح مهر با حضور خیرین، سازمان نوسازی مدارس، سازمان برنامه و بودجه، شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌ها تشکیل و وضعیت مدارس به‌صورت موردی بررسی و نیازهای آن‌ها از جمله تعمیرات، سرویس‌های بهداشتی، تجهیزات، صندلی، هوشمندسازی و شاداب‌سازی محیط مدارس احصا شده و اقدامات لازم برای رفع آن‌ها در حال انجام است.

فرماندار ویژه شهرستان کرج تصریح کرد: شهرداری کرج و سازمان برنامه و بودجه نیز در این حوزه مشارکت داشته‌اند و هدف این است که تا آغاز سال تحصیلی، نیازهای احصاشده مدارس برطرف شود. در راستای توسعه انرژی خورشیدی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، تعدادی از مدارس برای نصب تجهیزات انرژی خورشیدی معرفی شده‌اند و این طرح در حال پیگیری است.

مهرور درباره مولدسازی و ایجاد فضاهای تجاری در مدارس اظهار کرد: برای مدارسی که ظرفیت لازم را دارند، ایجاد فضای تجاری با هدف کمک به خودکفایی مدارس در دستور کار قرار گرفته تا مدارس کمتر با مشکلات مالی مواجه باشند. برای بازسازی و جبران خسارات جنگ، هیأت وزیران تکالیفی را برای دستگاه‌های مختلف تعیین کرده و هر دستگاه مسئولیتی در این زمینه دارد.

وی با تأکید بر ضرورت بازنگری در جانمایی مراکز حساس گفت: یکی از درس‌های مهم جنگ اخیر این است که مراکز پرخطر نباید در مجاورت مناطق مسکونی قرار داشته باشند. درباره انبارهای نفت، نیروگاه‌ها، جایگاه‌های سوخت و سایر مراکز حساس باید موضوع فاصله از مناطق مسکونی و پراکندگی موردتوجه قرار گیرد. یکی از اصول مهم در زمان جنگ، پراکندگی این اماکن بود.

فرماندار ویژه شهرستان کرج با بیان اینکه این تجربه باید در برنامه‌ریزی‌های امروز نیز موردتوجه قرار گیرد تا در صورت بروز حادثه، میزان آسیب به مردم و زیرساخت‌ها کاهش یابد، از شناسایی بیش از 100 نقطه برای اسکان اضطراری خبر داد و افزود: دستگاه‌هایی مانند هلال‌احمر، اورژانس، آب، برق و گاز برای ارائه خدمات توجیه شده‌اند تا در صورت بروز حادثه بتوانند خدمت‌رسانی کنند.

مهرور بر ضرورت آموزش عمومی و تخصصی در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران تأکید و اذعان کرد: باید از ظرفیت رسانه‌ها، صاحبان اندیشه و کارشناسان برای ارتقای آمادگی عمومی استفاده شود. مردم ایران با حضور پرشور در تجمعات و راهپیمایی‌های اخیر نشان دادند که علیرغم فشارها و مشکلات، پای کشور و نظام ایستاده‌اند و این حضور نشانه اتحاد و همبستگی مردم است.

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر «اتحاد مقدس» بیان کرد: اتحاد مقدس باید در همه سطوح شکل گیرد؛ همه احزاب، گروه‌ها، تفکرات و ساختارها باید با کنار گذاشتن منیت و سهم‌خواهی، ذیل پرچم جمهوری اسلامی ایران متحد باشند. پیش از انتخابات نیز بر مشارکت حداکثری تأکید شد و تلاش کردیم افرادی که مشکل خاصی در حوزه‌های قانونی نداشتند، تائید صلاحیت شوند.

فرماندار ویژه شهرستان کرج از احزاب و فعالان سیاسی خواست برای افزایش مشارکت مردم و تقویت پشتوانه مردمی شوراها نقش فعال‌تری ایفا کنند و ادامه داد: احزاب باید در کنار مردم باشند و در حوزه مطالبه‌گری از شوراها نیز نقش خود را ایفا کنند. با پیگیری فرمانداری و همکاری شورای شهر و شهرداری کرج، ساختمان مناسبی برای فعالیت خانه احزاب تهیه و تجهیز شده است.

انتهای پیام/  


ثبت رکورد صفر قطعی برق صنایع اصفهان با مدیریت هوشمند بار - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، کوروش خسروی در قرارگاه جنگ اقتصادی با اشاره به مدیریت بار صنایع پس از شرایط بحرانی جنگ گفت: با وجود فشار سنگین واردشده به سامانه‌ها و زیرساخت‌های انرژی، با بازسازی سامانه‌ها، پیگیری‌های مستمر، همکاری شرکت‌های توزیع برق و همراهی صنایع استان، میزان قطعی برق بخش صنعت در طول تابستان به صفر درصد رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان افزود: این موفقیت حاصل یک کار جهادی و مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ میان مسئولان، مدیران فنی، شرکت‌های توزیع و فعالان بخش خصوصی بود و صنایع استان در شرایطی که مدیریت بار با دشواری‌های زیادی همراه بود، همکاری قابل توجهی داشتند.

وی ادامه داد: مسیر مدیریت بار از جلسات تعاملی با فعالان صنعتی آغاز شد؛ در ابتدای کار شرایط سختی داشتیم و ناچار بودیم محدودیت‌های 15 تا 16 درصدی را اعمال کنیم، اما از ابتدای زمستان مذاکرات جدی و فشرده با بخش صنعت را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم مدیریت بار را به شکل دقیق‌تر و هوشمندانه‌تری انجام دهیم.

خسروی گفت: همزمان با این مذاکرات، نصب تجهیزات مورد نیاز در واحدهای صنعتی نیز دنبال شد و با همکاری مستقیم مدیران و تیم‌های فنی، تجهیزات پس از جلسات هدف‌گذاری و در واحدها مستقر شد؛ هدف‌گذاری ما این بود که تا پایان سال میزان پیشرفت مدیریت هوشمند بار به 40 درصد برسد.

معاون استاندار اصفهان با اشاره به شرایط جنگی ایجادشده در کشور اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی فشار بسیار سنگینی به سامانه‌ها و زیرساخت‌های ما وارد شد و خسارت‌هایی نیز به وجود آمد، اما این شرایط پایان کار نبود و بلافاصله پس از فروکش کردن بحران و وصل مجدد سامانه‌ها از خردادماه، عملیات بازسازی و سامانه‌دهی دوباره آغاز شد.

وی افزود: با فعال‌سازی سامانه‌ها روی گوشی‌های هوشمند و همراهی دو شرکت توزیع برق، امکان مدیریت هوشمندانه‌تر بار فراهم شد و صنایع منطقه نیز در طول فصل تابستان همکاری بسیار خوبی داشتند که در نهایت این اقدامات به ثبت رکورد صفر درصد قطعی برق صنایع منجر شد.

خسروی با اشاره به نقش همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی گفت: آنچه در این مدت اتفاق افتاد، نمونه‌ای از همدلی و همکاری همه‌جانبه میان بخش صنعت و مسئولان حوزه انرژی بود و نشان داد با برنامه‌ریزی، استفاده از تجهیزات مناسب و همراهی صنایع می‌توان در شرایط دشوار نیز مدیریت بار را به شکل مطلوب انجام داد.

جرم‌انگاری عدم ثبت خروج کالا از انبارهای تولیدی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان همچنین در جلسه میز اقتصادی استان با هشدار نسبت به ثبت نشدن خروج کالا از انبارهای واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: عدم ثبت اطلاعات خروج کالا در سامانه‌های نظارتی می‌تواند زمینه سوءاستفاده و قاچاق را فراهم کند و در صورت رعایت نشدن الزامات قانونی، با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر کمترین میزان تخلف در استان مربوط به ثبت نشدن موجودی کالا و احتکار است و چالش اصلی در زمینه عدم ثبت خروج کالا از انبارهای واحدهای تولیدی و صنعتی وجود دارد؛ موضوعی که می‌تواند مورد سوءاستفاده قاچاقچیان قرار گیرد.

خسروی ادامه داد: برخی واحدهای تولیدی اطلاعات خود را در یک سامانه مانند سامانه جامع تجارت به‌روزرسانی می‌کنند، اما اطلاعات مربوط به کالا را در سایر سامانه‌ها از جمله سامانه جامع انبارها ثبت نمی‌کنند، در حالی که برای مقابله مؤثر با قاچاق، باید اطلاعات کالا در همه سامانه‌های مرتبط به شکل یکپارچه و دقیق ثبت شود.

معاون استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت رویت‌پذیری کالا در زنجیره تولید و توزیع اظهار کرد: اگر قرار است با پدیده قاچاق برخورد مؤثر داشته باشیم، همه بخش‌ها باید در ثبت اطلاعات و به‌روزرسانی داده‌ها همکاری کنند و نمی‌توان بخشی از اطلاعات کالا را در یک سامانه ثبت کرد و بخش دیگر را نادیده گرفت.

وی خاطرنشان کرد: قانون درباره ثبت مشخصات کمی و کیفی کالا، اطلاعات مالک، تحویل‌دهنده و تحویل‌گیرنده و همچنین اطلاعات مربوط به انبارها و مراکز نگهداری صراحت دارد و این اطلاعات باید در سامانه‌های مربوط ثبت شود.

خسروی گفت: هدف مدیریت استان حمایت از تولید است و قرار نیست اجرای مقررات موجب ایجاد مشکل برای واحدهای تولیدی شود، اما در عین حال روح قانون باید به‌طور کامل اجرا شود و فعالان اقتصادی نیز باید الزامات قانونی مربوط به ثبت اطلاعات کالا را رعایت کنند.

وی افزود: بر همین اساس مقرر شده است پیش از اعمال مقررات و ارجاع پرونده‌ها به تعزیرات، فرصت کافی برای اطلاع‌رسانی، برگزاری جلسات توجیهی و آماده‌سازی واحدهای تولیدی اختصاص پیدا کند تا همه فعالان اقتصادی نسبت به وظایف و الزامات قانونی خود آگاهی داشته باشند.

 

انتهای پیام/170

 

   




 درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

درخشش صیادمنش در پلی‌آف لیگ اروپا/ نقش‌آفرینی لژیونر ایرانی در پیروزی ۷ گله

برنا - گروه ورزشی: لژیونر ایرانی در پیروزی پرگل لخ‌پوزنان مقابل تون، روی سه گل تیمش نقش مستقیم داشت تا شبی درخشان را در پلی‌آف لیگ اروپا پشت سر بگذارد.

 تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

تأکید پزشکیان بر استمرار تولید و فعالیت صنایع

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی م...

 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.

 مراسم چهلم تدفین «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)

مراسم چهلم تدفین «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)

مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران» از سوی رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد.