قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۶ ساعت قبل

گره پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن مهر پردیس باز می‌شود

پردیس-ایرنا- رئیس هیات عامل صندوق ملی مسکن گفت: با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه صندوق ملی مسکن، گره پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن مهر پردیس باز می‌شود
 گره پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن مهر پردیس باز می‌شود

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت راه وشهر سازی در نشست نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با رئیس هیات عامل صندوق ملی مسکن که در ادامه نشست نمایندگان استان تهران با وزیر راه و شهرسازی و معاونان این وزارتخانه برگزار شد، مسائل و مشکلات پروژه‌های مسکن مهر شهر جدید پردیس مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، مسئولان شرکت عمران شهر جدید پردیس نیز حضور داشتند و آخرین وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام، روند تکمیل زیرساخت‌ها و فضاهای خدمات عمومی و راهکارهای تسریع در بهره‌برداری از واحدهای باقی‌مانده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

خسرو مختاری، رئیس هیات عامل صندوق ملی مسکن، ضمن اذعان به تلاش های صورت گرفته برای ایفای تعهدات شرکت عمران شهر پردیس به دلیل حجم تعهدات انباشته و مواجه با دوران تورمی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت مشارکت مردم برای حل مسائل سخت و انباشته در حوزه مسکن، اظهار کرد: در کنار ایفای تعهدات و مسئولیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل زیرساخت‌ها و خدمات عمومی، می‌توان از ظرفیت متقاضیان نیز برای تسریع در تکمیل ساختمان‌های نیمه‌تمام استفاده کرد.

وی افزود: با توجه به تلاش‌های انجام‌شده برای تکمیل فضاهای خدمات عمومی و تأسیسات زیربنایی شهر جدید پردیس و با هدف تسریع در تکمیل پروژه‌ها و کاهش هزینه‌های ناشی از طولانی شدن زمان انتظار متقاضیان، پیشنهاد شده است در صورت اعلام آمادگی و شکل‌گیری گروه‌های منسجم از متقاضیان، امکان استفاده آنان از تسهیلات قرض‌الحسنه صندوق ملی مسکن تا سقف ۵۰ درصد هزینه‌های باقیمانده ساخت واحدهای نیمه‌تمام، همانند ظرفیت ایجادشده برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن، بررسی و پس از طی فرآیندهای قانونی و اخذ مجوزهای لازم، اجرایی شود.

رئیس هیات عامل صندوق ملی مسکن تصریح کرد: این تسهیلات صرفاً به اشخاص حقیقی و متقاضیان نهایی اختصاص خواهد یافت و منابع صندوق به‌صورت مستقیم از طریق شرکت عمران شهر جدید پردیس یا پیمانکاران قابل تخصیص نیست. بنابراین، اجرای این سازوکار منوط به تشکیل گروه‌های منسجم از متقاضیان برای نظارت بر تکمیل و احراز شرایط آنان خواهد بود.

مختاری با اشاره به آسیب‌شناسی انجام‌شده از وضعیت برخی پروژه‌های مسکن مهر پردیس خاطرنشان کرد: طولانی شدن روند تکمیل پروژه‌ها ناشی از آثار تورم سبب شده بخشی از متقاضیان نسبت به امکان دستیابی به واحدهای خود و تعیین تکلیف سرمایه‌ای که سال‌ها در این پروژه‌ها متوقف مانده است، دچار نگرانی و ناامیدی شوند. هدف از این پیشنهاد آن است که با فعال کردن ظرفیت متقاضیان و در کنار اقدامات دستگاه‌های مسئول، مسیر تکمیل پروژه‌ها کوتاه‌تر و امکان بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از واحدها به منظور کاهش میزان عدم‌النفع حاصل از سرمایه گذاری و خروج از بن‌بست اجرایی فراهم شود.

وی تأکید کرد: این مدل می‌تواند به‌صورت پایلوت در شهر جدید پردیس و با هماهنگی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس مورد بررسی و اجرا قرار گیرد و فعلا تنها برای دو هزار متقاضی ظرفیت اعطای تسهیلات فراهم شده تا در صورت استقبال، ظرفیت آن برای سایر پروژه‌های مشابه نیز ارزیابی و تعمیم داده شود.

رئیس هیات عامل صندوق ملی مسکن در پایان گفت: صندوق ملی مسکن در راستای مأموریت‌های قانونی خود و با هدف حمایت از تأمین مسکن، کاهش موانع پیش روی پروژه‌های نیمه‌تمام و کمک به خانه‌دار شدن متقاضیان، آمادگی دارد ظرفیت‌های قانونی و منابع قابل تخصیص خود را برای ارائه راهکارهای عملی و مؤثر به کار گیرد. و اقدامات صندوق براساس قانون جهش تولید مسکن و اساسنامه مستقل از عملکرد سازمان‌ها و نهادهای مسئول در بخش مسکن بوده و منابع آن صرفا قابل اختصاص به ذینفع نهایی در صورت احراز شرایط تکمیل و تحویل واحدهای نیمه تمام مسکن در کشور با توافق مجری-پیمانکار و اعضای پروژه پس از تعیین بهای تمام شده-شیوه تسویه و زمان تحویل، درخواست تسهیلات میسر می‌گردد.

مختاری افزود: از تبعات شکل‌گیری این طرح پیشنهادی صندوق، در اولویت قرار گرفتن تکمیل تاسیسات زیرساختی و تکمیل روبناها با کمک‌های اعتباری صندوق ملی مسکن مجتمع‌هایی خواهد بود که گروه‌های تکمیل پروژه ذینفعان در آنها شکل گرفته باشد. از دیگر آثار این رویکرد تمرکز منابع و فعالیت شرکت عمران شهر جدید پردیس به تکمیل فضاهای عمومی مشترک و زیرساخت‌ها است که موجب ارزش‌افزایی واحدهای واقع در آن برای ساکنان خواهد بود.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۵۰۰هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد





 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 بارسلونا و مساله ریاست!

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.