قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

انهدام باند کلاهبرداری سکه‌های تقلبی در خراسان‌شمالی‌

بجنورد- ایرنا- رییس پلیس آگاهی خراسان‌شمالی از انهدام باند کلاهبرداری سریالی با ترفند فروش سکه‌های تقلبی خبر داد و گفت: ۱۰ متهم در این خصوص بازداشت و خسارت ۲۴۰ میلیارد ریالی مالباختگان به حساب آنها بازگشت.
 انهدام باند کلاهبرداری سکه‌های تقلبی در  خراسان‌شمالی‌

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس خراسان‌شمالی، سرهنگ تقی توئی روز دوشنبه اظهار کرد: کارآگاهان این نهاد در پی وقوع مجموعه‌ای از کلاهبرداری‌های مشابه در شهرستان آشخانه با بررسی دقیق اظهارات شکات و تحلیل میدانی، موفق به شناسایی شگرد پیچیده این باند شدند.

وی افزود: متهمان با استفاده از ترفند معرفی سکه‌های طلای قدیمی و ارائه چند سکه اصل به منظور جلب اعتماد خریداران، اقدام به معامله با قربانیان می‌کردند.

سرهنگ توئی ادامه داد: این افراد در مرحله اصلی معامله، سکه‌های تقلبی را در ازای دریافت دلار و سکه‌های بهار آزادی به خریداران می‌فروختند.

ربیس پلیس آگاهی با تشریح جزئیات عملیات گفت: با انجام اقدامات فنی و تخصصی یکی از متهمان اصلی شناسایی و پس از طی مراحل تعقیب و مراقبت، دستگیر شد.

وی یادآور شد: این متهم در مواجهه حضوری با شکات، به نقش خود در این جرایم اعتراف و همدستان خود را معرفی کرد که در ادامه، ۹ متهم دیگر نیز بازداشت شدند.

وی همچنین تصریح کرد: در جریان بازرسی از مخفیگاه متهمان، مقادیر قابل توجهی سکه تقلبی و دلار کشف و ضبط شد.

رییس پلیس آگاهی در پایان اعلام کرد: پرونده متهمان تشکیل شده و با صدور قرار قضایی، جهت پیمودن مراحل قانونی روانه زندان شده‌اند.

خراسان‌شمالی‌ با ۱۰ شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمال شرق کشور است.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست
سایت توسعه برند

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.
 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان
 ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی
سایت تابناک

ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی

اکبر معززی با لحنی پر از حسرت و صمیمیت، از روزهای سخت تولید فیلم «ایران» به کارگردانی ناصر تقوایی می‌گوید. روزهایی که سینما با خون‌دل ساخته می‌شد؛ روزهای بدو...
 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.
 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور داشته باشد، بر حذف نفوذ قطر و ترکیه از نوار غزه اصرار و مصر را جایگزین این دو کشور می‌کنم
سایت اعتماد آنلاین

ادعای نفتالی بنت: اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد/ اگر حزب من در دولت بعدی حضور …

بنت ادعا کرد: «اگر حزب‌الله به سمت ما تیراندازی کند، ما به سمت ایران تیراندازی خواهیم کرد. حملهٔ نیابتی‌های ایران در داخل مرزهای اسرائیل، منجر به تلافی در داخل مرزهای ایران خواهد شد.»