قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

شهردار بومهن: تقسیط عوارض و جرائم ساخت و ساز متناسب با توان شهروندان است

پردیس - ایرنا - شهردار بومهن گفت: تقسیط عوارض و جرائم ساخت و ساز را متناسب با توان مالی شهروندان در نظر گرفتیم.
 شهردار بومهن: تقسیط عوارض و جرائم ساخت و ساز متناسب با توان شهروندان است

به گزارش خبرگزاری ایرنا، عبدالله میرزایی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برخی از شهروندان توانایی پرداخت یکجا یا حتی ۵۰ درصد بدهی خود را ندارند در این راستا به همکاران ابلاغ شده که با مراجعه شهروندان به شهرداری، نسبت به تقسیط مبلغ بدهی متناسب با توان آنها مساعدت لازم را به عمل آورند تا بتوانند برای دریافت عدم خلاف اقدام کنند.

وی با تأکید بر ساماندهی دستفروشان در مسیر جاده اصلی منتهی به استانهای های شمالی گفت: برای کاسب هایی که محل کسب ثابت ندارند تامین جای مناسب در دستور کار مدیریت شهری با هدف تأمین بر نظم شهری و کاهش ترافیک در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به دغدغه‌های مطرح شده از سوی شهروندان، به موضوع سگ‌های بلا صاحب به عنوان یکی از جدی‌ترین خواسته‌های مردم اشاره کرد و گفت: طی سال‌های اخیر با شرکت‌ها و پیمانکاران متخصص در زمینه جمع‌آوری و عقیم‌سازی سگ‌های بلا صاحب قرارداد منعقد کرده‌ایم و روند جمع‌آوری به خوبی در حال انجام است.

شهردار بومهن با ابراز تاسف گفت: از شهرهای اطراف شبانه حیوانات را در سطح شهر رها می‌کنند که عهد کردیم باقیمانده سگ های بی صاحب سرگردان در سطح شهر به زودی جمع‌آوری شود.

وی با تسلیت ایام اربعین حسین، اظهار کرد: هدف اصلی مدیریت شهری بومهن حضور بی‌واسطه در کنار مردم و رفع مشکلات آنان بدون فاصله و تشریفات اداری است.

شهر بومهن با یکصد هزار نفر جمعیت در شهرستان پردیس و در شرق پایتخت قرار دارد.





 کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کسب و کاری که جیب شما را طلسم می‌کند

رمالان فضای مجازی روز به روز بیشتر می‌شوند و کافی است تا یک جست‌وجوی ساده انجام دهید تا به هزاران پیج و کانال برسید که ادعا می‌کنند یا شما را به خواسته‌های‌تان می‌رسانند یا طلسم از رو شما برمی‌دارند. این ویدئوی برنامه پارک‌وی همشهری را ببینید.

 تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تویوتا RAV۴ جدید؛ شاسی‌بلندی که در ۵.۴ ثانیه به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد

تویوتا برای نسل جدید RAV۴ یک نسخه متفاوت ساخته است؛ شاسی‌بلندی خانوادگی که با پیشرانه پلاگین‌هیبرید ۳۲۴ اسب بخاری و تنظیمات اسپرت، شتابی در حد خودروهای جدی‌تر ارائه می‌دهد. نسخه GR SPORT این خودرو در آزمایش مستقل Car and Driver توانست در ۵.۱ ثانیه به‌سرعت ۶۰ مایل بر ساعت برسد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

  گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
۱۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان

لحظه رهاسازی ؛ زمانی که گونه های مختلف حیوانات پس از درمان یا به عنوان بخشی از تلاش‌های افزایش جمعیت گونه ها، یا صرفاً برای کمک به رشد یک اکوسیستم، دوباره به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شدند. نوشته