قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

وظیفه نماینده کمک به دولت است، نه جای‌گزینی برای دستگاه اجرایی

یاسوج - ایرنا - نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش حمایتی و نظارتی نمایندگان در قبال دولت، گفت: وظیفه نماینده کمک به دولت است، نه اینکه جای دستگاه اجرایی بنشیند؛ نمایندگان باید در کنار دولت باشند و به آن کمک کنند؛ به‌ویژه در زمینه اولویت‌بندی پروژه‌ها، تأمین اعتبارات ملی و پایدارکردن منابع موردنیاز طرح‌های کلان.
 وظیفه نماینده کمک به دولت است، نه جای‌گزینی برای دستگاه اجرایی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایرنا، محمد بهرامی پنجشنبه شب در نشست خبری با رسانه ها، با اشاره به وظایف ذاتی نمایندگان مجلس در نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: نمایندگان مجلس باید در کنار دولت باشند و به آن کمک کنند، نه اینکه جای دستگاه‌های اجرایی بنشینند و کار کارشناسی آنها را انجام دهند.

وی بیان کرد: نقش نماینده، نقش نظارتی، حمایتی و تسهیل‌گری است و نباید با ورود به جزئیات امور اجرایی، وظایف دستگاه‌های مسئول را تحت‌الشعاع قرار دهد.

اولویت‌بندی پروژه‌ها؛ یکی از مهم‌ترین وظایف نمایندگان

بهرامی در ادامه با اشاره به یکی از مهم‌ترین عرصه‌های همکاری مجلس و دولت، گفت: نمایندگان باید به دولت در اولویت‌بندی پروژه‌ها کمک کنند تا منابع محدود کشور، در مسیر صحیح و با بیشترین بازدهی هزینه شود و این اولویت‌بندی باید بر اساس نیازهای واقعی مناطق، مطالعات کارشناسی و ظرفیت‌های هر استان صورت گیرد.

تأمین اعتبارات ملی و پایدارسازی منابع؛ کلید پیشرفت طرح‌های کلان …




پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026