قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

جهش علمی در خراسان‌شمالی با اجرای ۵۹ طرح تحقیقاتی سلامت

بجنورد- ایرنا- معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی از آغاز اجرای ۵۹ طرح تحقیقاتی سلامت خبر داد و گفت: این طرح ها با هدف ارتقای سطح دانش کاربردی و پاسخگویی به نیازهای نظام سلامت در مسیر اجرا قرار گرفته است.
 جهش علمی در خراسان‌شمالی با اجرای ۵۹ طرح تحقیقاتی سلامت



 امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین و دانشگاه گیلان
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین و دانشگاه گیلان

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ این تفاهم‌نامه با امضای شهریار کشاورز شاهباز، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین و علی باستی، رئیس دانشگاه گیلان، منعقد شد.

این همکاری مشترک در راستای ایجاد، گسترش و تقویت همفکری و همکاری‌های آموزشی و پژوهشی، توسعه توان ملی در حل مسائل و معضلات علمی و تحقیقاتی و نیز پاسخ‌گویی به نیازهای فناورانه و مهارتی بخش صنعت شکل گرفته است.

بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، دو طرف در زمینه برنامه‌ریزی و برگزاری نشست‌ها، کارگاه‌ها، کنفرانس‌ها و همایش‌های علمی و تخصصی مشترک، تعریف و راهبری پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلیِ تقاضامحور مطابق ضوابط طرفین و همچنین فراهم‌سازی زمینه بهره‌مندی متقابل از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی، کارگاهی، آزمایشگاهی، کتابخانه‌ای و سایر امکانات موجود همکاری خواهند کرد.

همچنین امکان استفاده از ظرفیت واحدهای صنعتی برای پذیرش دانشجویان در دوره‌های کارآموزی، کارورزی، طرح پویش و دیگر برنامه‌های مهارت‌آموزی، از دیگر محورهای مهم این تفاهم‌نامه عنوان شده است.

دانشگاه گیلان نیز متعهد شد با برنامه‌ریزی، تعریف و اجرای پروژه‌های پژوهشی، فناورانه، مطالعاتی و مشاوره‌ای، در مسیر رفع مسائل و نیازهای اولویت‌دار شرکت شهرک‌های صنعتی و واحدهای صنعتی مرتبط گام بردارد. برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و مهارتی، کارگاه‌ها، سمینارها و نشست‌های علمی مورد نیاز مدیران، کارشناسان و کارکنان سازمان و صنایع مرتبط، از دیگر تعهدات دانشگاه در این تفاهم‌نامه است.

بر اساس این توافق، دانشگاه گیلان نسبت به معرفی دانشجویان برای گذراندن دوره‌های کارآموزی، کارورزی، طرح پویش و سایر برنامه‌های مهارت‌آموزی در واحدهای صنعتی اقدام کرده و با ایجاد و استقرار «میز صنعت» در دانشگاه، ساماندهی ارتباط با صنایع، دریافت نیازهای فناورانه و پیگیری تعاملات علمی و پژوهشی را دنبال خواهد کرد.

شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین نیز در چارچوب این تفاهم‌نامه، شناسایی، احصا و اعلام مستمر نیازها و چالش‌های پژوهشی، فناورانه و آموزشی سازمان و واحدهای صنعتی مرتبط به دانشگاه را بر عهده دارد. همچنین معرفی و تسهیل ارتباط دانشگاه با واحدهای صنعتی به‌منظور اجرای پروژه‌های پژوهشی، انجام بازدیدهای علمی و توسعه همکاری‌های …



 ۹۵ گواهی معدن خراسان شمالی مشمول سلب صلاحیت شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

۹۵ گواهی معدن خراسان شمالی مشمول سلب صلاحیت شد

به گزارش ایلنا، مهدی سجادی در گفت و گویی اظهار کرد: این محدوده‌ها در مزایده ۲۵ مردادماه سالجاری عرضه شد و در مجموع هشت متقاضی برای فعال‌سازی محدوده‌ها و معادن مذکور درخواست خود را ارائه کردند.

وی افزود: با توجه به اینکه فاصله زمانی بین ۲ مزایده گذشته کمتر از ۶ ماه است، متقاضیان می‌توانند در چارچوب ماده ۸۳ آیین‌نامه قانون معادن و با رعایت ضوابط مربوط به ترک تشریفات مزایده، برای سایر محدوده‌هایی که در مزایده متقاضی نداشته‌اند، درخواست خود را ارائه کنند.

استقبال محدود، نشانه کاهش جذابیت سرمایه‌گذاری

رییس سازمان نظام مهندسی معدن خراسان شمالی با اشاره به استقبال محدود سرمایه‌گذاران از مزایده معادن استان، گفت: محدود بودن متقاضیان نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از این محدوده‌ها از جذابیت کافی برای سرمایه‌گذاری برخوردار نیستند.

سجادی پایین بودن میزان ذخیره، عیار ماده معدنی، کیفیت نامناسب، شرایط فنی دشوار استخراج و هزینه‌های بالای بهره‌برداری را از عوامل موثر در کاهش جذابیت اقتصادی برخی معادن عنوان کرد.

وی با بیان اینکه برخی از این محدوده‌ها سال‌هاست به دلیل سلب صلاحیت غیرفعال مانده‌اند، بر ضرورت بازنگری در ضوابط و فرآیند تعیین تکلیف معادن و محدوده‌های فاقد متقاضی تاکید کرد.

ضرورت پاک‌سازی محدوده‌های بدون توجیه اقتصادی از کاداستر

سجادی گفت: محدوده‌هایی که چندین سال غیرفعال بوده و بدون توجیه فنی و اقتصادی و متقاضی است، باید پس از بررسی کارشناسی و پیمودن مراحل قانونی تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: در صورت فراهم بودن شرایط قانونی، پاک‌سازی این محدوده‌ها از لایه‌های کاداستر می‌تواند زمینه استفاده مجدد از ظرفیت‌های معدنی استان و برنامه‌ریزی برای شناسایی و فعال‌سازی ظرفیت‌های جدید را فراهم کند.

خراسان شمالی دارای ظرفیت‌های معدنی متنوعی است و فعال‌سازی محدوده‌های دارای توجیه اقتصادی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و رونق فعالیت‌های معدنی استان نقش موثری داشته باشد. انتهای پیام/



 تأکید بر توسعه اشتغال پایدار و تکمیل زنجیره‌های ارزش در خراسان شمالی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تأکید بر توسعه اشتغال پایدار و تکمیل زنجیره‌های ارزش در خراسان شمالی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، هادی رجائی‌نیا معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی در دیدار مدیر منطقه یک بنیاد برکت کشور، شناسایی دقیق ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی، هدایت هدفمند منابع و تسهیل اجرای طرح‌های تولیدی را از الزامات ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی استان عنوان کرد.

وی با تقدیر از عملکرد مجری و تسهیل‌گران بنیاد برکت در جذب منابع و تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال اظهار داشت: ایجاد اشتغال پایدار صرفاً با تأمین منابع مالی محقق نمی‌شود، بلکه شناسایی هدفمند ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی، تسهیل فرآیند اجرای طرح‌ها و هدایت صحیح منابع در مسیر تولید از الزامات تحقق اشتغال مولد و پایدار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی افزود: شناسایی دقیق ظرفیت‌های هر منطقه و تسهیل اجرای طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی می‌تواند نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری، پایداری کسب‌وکارها و تقویت تولید داشته باشد.

رجائی‌نیا با اشاره به اولویت‌های اقتصادی خراسان شمالی تصریح کرد: تکمیل زنجیره‌های ارزش، حمایت از ظرفیت‌های اقتصادی مناطق مختلف، توسعه بازارهای فروش به‌ویژه بازارهای مجازی و احیای واحدهای راکد از مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی استان است.

وی خاطرنشان کرد: حمایت‌های لازم برای تقویت این ظرفیت‌ها و ایجاد اشتغال پایدار در استان انجام خواهد شد و باید از ظرفیت نهادهای حمایتی برای هدایت منابع به سمت طرح‌های دارای توجیه اقتصادی و اشتغال‌زایی استفاده کرد.

در ادامه این نشست، زمینه‌های همکاری مشترک استانداری خراسان شمالی و بنیاد برکت در حوزه‌های اقتصادی، اشتغال‌زایی و حمایت از طرح‌های تولیدی بررسی و بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای حمایت مؤثرتر از طرح‌های اشتغال‌زا تأکید شد.

مدیر منطقه یک بنیاد برکت کشور نیز در این نشست آمادگی این بنیاد برای همکاری همه‌جانبه با خراسان شمالی را اعلام و بر تقویت تعاملات و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی، تولیدی و اقتصادی تأکید کرد.

انتهای پیام/311  



 صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای خراسان شمالی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای خراسان شمالی - تسنیم

استانها

نوربخش داداشی، مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی، در گفت‌گو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، از صدور هشدار سطح نارنجی شماره 15 و تشدید فعالیت سامانه بارشی همرفتی در استان خبر داد و اظهار داشت: این سامانه از پنجشنبه شب تا جمعه بعدازظهر فعال خواهد بود.

وی افزود: فعالیت این سامانه با وزش باد شدید لحظه‌ای، رگبار باران، رعدوبرق و احتمال تگرگ همراه است و بیشتر مناطق شمالی و شمال‌غربی خراسان شمالی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

داداشی افزود: راز و جرگلان، مانه و سملقان، شمال بجنورد و شمال شیروان از جمله مناطقی هستند که احتمال فعالیت بیشتر سامانه بارشی در آنها وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با اشاره به مخاطرات احتمالی این سامانه تصریح کرد: کاهش دید، آبگرفتگی معابر، ایجاد روان‌آب و سیلابی شدن مسیل‌ها، خسارت به سازه‌های موقت و اختلال در تردد جاده‌ای از پیامدهای احتمالی فعالیت این سامانه است.

داداشی از شهروندان خواست با توجه به صدور هشدار نارنجی هواشناسی، از کوهنوردی و صعود به ارتفاعات در زمان فعالیت سامانه بارشی خودداری کنند و در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها توقف نداشته باشند.

وی همچنین بر رعایت احتیاط هنگام رانندگی، به‌ویژه در محورهای شمالی و مناطق مستعد بارش، تأکید کرد و گفت: شهروندان باید از نزدیک شدن به مسیل‌ها و رودخانه‌ها در زمان وقوع رگبار و رعدوبرق پرهیز کنند.

انتهای پیام/311  



 هدف‌گذاری برای تبدیل حلقه‌دره به سایت سبز پسماند - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هدف‌گذاری برای تبدیل حلقه‌دره به سایت سبز پسماند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سعیدرضا جندقیان در بازدید از مرکز دفن پسماند حلقه‌دره با اشاره به چالش‌های موجود در سایت‌های پسماند گفت: اساساً در سایت‌های پسماند با چالش‌های بزرگی مواجه هستیم که از جمله آن‌ها می‌توان به سایت حلقه‌دره اشاره کرد.

وی مطرح کرد: اما با توجه به اقدامات خوبی که در این مجموعه انجام شده، امیدواریم با تلاش‌های معاون رئیس‌جمهور، استانداری و مسئولان مربوطه، آلودگی و معضلات و مشکلات موجود در این حوزه برای استان البرز کاهش پیدا کند.

مدیرکل دفتر محیط‌زیست و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خاطرنشان کرد: تلاش ما بر آن است که فرودگاه بین‌المللی پیام که در مجاورت این مجموعه قرار دارد و همچنین سایت‌ها و شهرک‌های اطراف، آسیب کمتری ببینند.

جندقیان عنوان کرد: سایت حلقه‌دره یک سایت بسیار قدیمی است و با توجه به قدمت آن، مشکلات و معضلاتی در این مجموعه وجود دارد، اما معتقدم با پیشرفت تکنولوژی و فناوری و تلاش مجموعه مدیریتی و فنی، می‌توانیم این سایت را به یک سایت سبز تبدیل کنیم و وضعیت موجود را بهبود ببخشیم.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام‌شده در سایت حلقه‌دره قابل توجه است، اذعان کرد: به نظرم در این مجموعه خوب کار شده است و امیدواریم در 6 ماه آینده به نقطه‌ای برسیم که دیگر در اینجا شیرابه‌ای نداشته باشیم.

مدیرکل دفتر محیط‌زیست و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بیان کرد: اگر بتوانیم حجم زباله یا حجم شیرابه را کاهش دهیم، در هر کدام از این موارد که موفق شویم، به نظرم کار بزرگی انجام داده‌ایم.

جندقیان با اشاره به ظرفیت‌های سایت حلقه‌دره ادامه داد: سایت حلقه‌دره مجموعه‌ای است که به نظرم می‌تواند به یک سایت خوب تبدیل شود و با توجه به اینکه از لحاظ کالبدی محدودیتی در این مجموعه وجود ندارد، ظرفیت خوبی در استان البرز دارد.

وی خاطرنشان کرد: با مدیریت مناسب و در کنار هم قرار گرفتن یک تیم فنی کاربلد، فکر می‌کنم این مجموعه آینده خوبی خواهد داشت و می‌توان امیدوار بود که با ادامه اقدامات انجام‌شده، وضعیت سایت حلقه‌دره در آینده به شکل مطلوب‌تری مدیریت شود.

انتهای پیام/   …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود
سایت رکنا

افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو تهران بررسی می‌شود

اجتماعی رکنا، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از بررسی کارشناسی افزایش ظرفیت واگن‌های ویژه بانوان در برخی خطوط مترو خبر داد و گفت با خرید و ورود واگن‌های جدید، امکان توسعه خدمات حمل‌ونقل عمومی برای بانوان و آقایان فراهم خواهد شد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
سایت اکوایران

جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ ایران از سمت خود استعفا کرده بود، هشدار داد حضور نظامی واشنگتن در منطقه، نیروهای آمریکایی را به «تله» برای تشدید جنگ تبدیل کرده و خواستار خروج فوری آنان از این درگیری شد.
 جزئیات جدید از طرح جنجالی مجلس برای مقابله با نفوذ / معافیت های گسترده ای برای امورات عادی مردم در این طرح دیده شده است
سایت اعتماد آنلاین

جزئیات جدید از طرح جنجالی مجلس برای مقابله با نفوذ / معافیت های گسترده ای برای امورات عادی مردم در این طرح دیده شده است

یکی از طراحان طرح مقابله با نفوذ بیگانگان مدعی شد: بر اساس طرح مقابله با نفوذ بیگانگان تعامل با جهان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه در بستری امن‌تر و شفاف‌تر تقویت خواهد شد.
 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.
 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.