هشترود-ایرنا- فرماندار هشترود خواستار ترتیب اتخاذ از اکنون برای تهیه و تامین یک دستگاه برف خور برای فصل زمستان در این شهرستان شد.

ابراهیم حسنی روز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک و کمیته ایمنی حمل و نقل جاده ای هشترود، افزود: از هم اکنون باید مدیران استانی ترتیبی اتخاذ کنند که یک دستگاه برف خور در منطقه مستقر باشد تا برف روبی راه های روستایی هشترود و چاراویماق، اتوبان پیامبر اعظم، آزادراه هشترود - مراغه و جاده ترانزیتی هشترود - مراغه و هشترود- تبریز و قره چمن به راحتی انجام شود.
وی با ابراز تاسف از اینکه در ایام بارش برف روستاهای صعب العبور هشترود مدت ها مسدود می شود، یادآور شد: ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری موجود جوابگوی برف روبی نیست.
حسنی ادامه داد: تقاطع ورود و خروج به آزادراه هشترود - مراغه در شهر نظرکهریزی بدون نظارت احداث شده و هر روز …












