قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

هم‌افزایی ۱۸ کمیته و دستگاه‌های اجرایی، خدمت‌رسانی اربعین در کرمانشاه را شتاب داد

قصرشیرین - ایرنا - دبیر ستاد اربعین استان کرمانشاه گفت: با فعال بودن همه کمیته‌های ۱۸گانه تخصصی و مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی، روند خدمت‌رسانی به زائران اربعین در مرزهای خسروی و سومار بدون وقفه در حال انجام است و هیچ مأموریتی در حوزه اربعین بر زمین نمانده است.
 هم‌افزایی ۱۸ کمیته و دستگاه‌های اجرایی، خدمت‌رسانی اربعین در کرمانشاه را شتاب داد



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

جدول برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه ٣٠ مرداد

بر اساس اطلاعیه شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، جدول خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برای امروز منتشر شده است. این خاموشی‌ها با هدف مدیریت بار شبکه، انجام تعمیرات و حفظ پایداری تأمین برق اجرا می‌شود و ممکن است برخی مناطق استان در ساعات مشخص با قطعی موقت برق مواجه شوند. همچنین اعلام شده است که این برنامه صرفاً مربوط به خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده بوده و شامل قطعی‌های ناشی از حوادث و اتفاقات پیش‌بینی‌نشده نیست.


۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

804 طرح عمرانی و اقتصادی استان سمنان هفته دولت بهره‌برداری می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمدجواد کولیوند،در گفت وگو با خبرنگاران، از آماده‌سازی 804 طرح عمرانی، اقتصادی و صنعتی برای بهره‌برداری در هفته دولت خبر داد و گفت: مجموع اعتبار و حجم سرمایه‌گذاری این طرح‌ها به 35 هزار و 460 میلیارد تومان رسیده است که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد. فرماندار ری: 209 پروژه در هفته دولت افتتاح می‌شود بهره‌برداری 82 پروژه عمرانی گناباد در هفته دولت

کولیوند با اشاره به افزایش چهار برابری اعتبارات پروژه‌های هفته دولت، اظهار کرد: مجموع اعتبارات طرح‌های عمرانی و اقتصادی استان سمنان از 9 هزار و 99 میلیارد تومان در سال گذشته به 35 هزار و 460 میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته و این رشد بیانگر شتاب گرفتن روند اجرای طرح‌های توسعه‌ای در استان است.

وی درباره طرح‌های اقتصادی قابل افتتاح در هفته دولت افزود: امسال 84 طرح اقتصادی برای بهره‌برداری پیش‌بینی شده است که اگرچه تعداد آنها نسبت به 94 طرح سال گذشته کاهش دارد، اما حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این بخش از حدود 4 هزار میلیارد تومان در سال گذشته به 11 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

استاندار سمنان با اشاره به آثار اشتغال‌زایی این طرح‌ها تصریح کرد: مجموع فرصت‌های شغلی ایجادشده از محل طرح‌های اقتصادی هفته دولت نیز افزایش 94 درصدی داشته و تعداد اشتغال پیش‌بینی‌شده از 762 نفر در سال گذشته به هزار و 479 نفر در سال جاری رسیده است.

کولیوند در تشریح برنامه‌های عمرانی هفته دولت نیز بیان کرد: امسال 130 طرح عمرانی در استان سمنان وارد مرحله کلنگ‌زنی می‌شود که برای اجرای آنها 2 هزار و 662 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است؛ در حالی که سال گذشته 106 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر هزار و 400 میلیارد تومان کلنگ‌زنی شده بود.

او ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان نیز در برنامه‌های عمرانی قرار دارد و در همین راستا 36 کیلومتر از آزادراه استان به بهره‌برداری رسیده است و 9 کیلومتر دیگر از این مسیر نیز تا هفته آینده آماده افتتاح خواهد شد.

کولیوند درباره ادامه عملیات اجرایی آزادراه سمنان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی بر این است که طی 9 تا 10 ماه آینده مسیر آزادراه تا سرخه تکمیل شود و پس از آن، روند اجرایی قطعه خروجی آزادراه قم به سمت گرمسار و آرادان با تمرکز بیشتری دنبال خواهد شد.

وی همچنین انرژی خورشیدی را یکی از محورهای مهم سرمایه‌گذاری در استان دانست و گفت: تاکنون قرارداد اجرای بیش از 3 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در سمنان منعقد شده است، اما میزان اتصال این نیروگاه‌ها به شبکه باید متناسب با ظرفیت فنی و توان پذیرش شبکه برق استان مدیریت شود.

کولیوند افزود: در حال حاضر 270 مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان سمنان به شبکه متصل شده و طی یک سال گذشته نیز بیش از 8 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی خورشیدی انجام گرفته است که می‌تواند نقش مهمی در تقویت ظرفیت تولید برق استان ایفا کند.

وی از فراهم شدن ظرفیت‌های جدید برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد و اظهار داشت: بیش از 4 هزار هکتار زمین در استان سمنان برای اجرای طرح‌های مرتبط با انرژی خورشیدی واگذار شده و روند جذب سرمایه‌گذاری و اجرای این پروژه‌ها در چارچوب ظرفیت شبکه و الزامات فنی ادامه خواهد داشت.

استاندار سمنان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط تأمین انرژی در ماه‌های سرد سال عنوان کرد: با توجه به آسیب‌دیدن بخشی از زیرساخت‌های گازرسانی کشور، احتمال ایجاد محدودیت در تأمین گاز طی زمستان پیش‌رو وجود دارد و از هم‌اکنون تمهیدات لازم برای مدیریت مصرف و همکاری واحدهای صنعتی در استان در حال برنامه‌ریزی است.

کولیوند تأکید کرد: مجموعه طرح‌های پیش‌بینی‌شده برای هفته دولت، علاوه بر افزایش حجم سرمایه‌گذاری، در حوزه‌های مختلف عمرانی، اقتصادی، صنعتی، اشتغال و انرژی توزیع شده و اجرای آنها می‌تواند بخشی از ظرفیت‌های توسعه‌ای استان سمنان را فعال‌تر کند؛ به‌ویژه آنکه افزایش سرمایه‌گذاری در طرح‌های اقتصادی و انرژی‌های تجدیدپذیر، سهم قابل توجهی در برنامه‌های توسعه‌ای استان دارد.

وی اضافه کرد: بهره‌برداری از طرح‌های هفته دولت و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های جدید، در کنار تکمیل زیرساخت‌هایی مانند آزادراه و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، در مجموع با هدف تقویت زیرساخت‌های استان، افزایش ظرفیت سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و فراهم کردن زمینه رشد اقتصادی سمنان دنبال می‌شود.

انتهای پیام/363/  


۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

عضوکمیسیون کشاورزی:چرا دولت قانون افزایش بهره‌وری گندم را اجرا نکرد؟ - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نادرقلی ابراهیمی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی به همراه مسئولان دفتر این نماینده مجلس با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی در اراک از این رسانه بازدید کرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در این بازدید ضمن اطلاع از وضعیت اطلاع رسانی از فعالیت این رسانه، در گفت‌و‌گویی تفصیلی با خبرنگاران این خبرگزاری به تشریح مجموعه اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در حوزه استان مرکزی و مسائل کلان کشور پرداخت.

نادرقلی ابراهیمی، عضو کمیسیون کشاورزی و نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر راهبردی بودن گندم و در واکنش به اظهارات وزیرکشاورزی درباره احتمال آزادسازی گندم، نسبت به کنار گذاشتن سازوکارهای قانونی خرید و فروش این محصول هشدار داد.

ابراهیمی با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره تغییر سازوکار عرضه و تقاضای گندم از شهریورماه، گفت: ما سازوکار گندم را در قانون افزایش بهره‌وری تعریف کرده‌ایم، اما دولت این قانون را اجرا نمی‌کند.

وی افزود: گندم در قانون افزایش بهره‌وری به‌عنوان یک کالای راهبردی و استراتژیک مورد توجه قرار گرفته است و در کنار محصولاتی مانند شکر، برنج، روغن، گوشت قرمز و گوشت سفید، باید برای تأمین نیاز کشور و ایجاد ذخایر راهبردی آن برنامه‌ریزی شود.

عضو کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه کشور باید همواره ذخیره راهبردی گندم داشته باشد، اظهار کرد: برای نمونه، در حوزه گندم باید حدود سه میلیون تن ذخیره راهبردی در نظر گرفته شود و علاوه بر نیاز نانوایی‌ها، نیاز بخش صنف و صنعت نیز مورد توجه قرار گیرد.

ابراهیمی درباره اهمیت گندم در سبد غذایی مردم افزود: گندم و نان به‌عنوان قوت لایموت مردم، بخشی از انرژی و پروتئین مورد نیاز روزانه را تأمین می‌کنند و نمی‌توان نسبت به امنیت تأمین آن بی‌تفاوت بود. به همین دلیل، تأمین نان با قیمت و کیفیت مناسب باید در اولویت سیاست‌های غذایی کشور باشد.

وی با اشاره به سازوکار خرید گندم براساس مصوبات قانونی موجود ادامه داد: در قانون افزایش بهره‌وری، این موضوع به بورس سپرده شده و خرید گندم باتوجه به اینکه یک کالا استراتژیک و مهم کشور است باید در چارچوب این سازوکار انجام شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتبارات مربوط به خرید تضمینی گندم اظهار کرد: در بودجه حدود 504 هزار میلیارد تومان برای خرید تضمینی گندم پیش‌بینی شده که بخشی از این منابع پرداخت شده و قسمت قابل توجهی از مطالبات گندمکاران همچنان باقی مانده است.

ابراهیمی عنوان کرد: دولت باید پس از تحویل گندم، در کوتاه‌ترین زمان ممکن مطالبات کشاورزان را پرداخت کند و در این زمینه تأخیر در پرداخت می‌تواند به تولید و انگیزه کشاورزان آسیب بزند.

وی با اشاره به تغییرات اقلیمی، کمبود آب و تحولات بازار جهانی مواد غذایی بیان کرد: بر اساس روندهای پیش‌بینی‌شده، در سال‌های آینده کشورها بیش از گذشته به دنبال تأمین نیازهای غذایی خود خواهند بود و بنابراین امنیت غذایی باید در داخل کشور مورد توجه جدی قرار گیرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت گندم تولیدی خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید برای افزایش کیفیت گندم و بالا بردن میزان پروتئین آن برنامه‌ریزی کند. چراکه در برخی مناطق برای دستیابی به گندم با کیفیت بالاتر، محصول از استان‌هایی مانند فارس و گلستان تأمین می‌شود، در حالی که باید با اصلاح الگوی تولید و استفاده از ارقام مناسب، کیفیت گندم تولید داخل افزایش یابد.

به گزارش تسنیم، وزیر جهاد کشاورزی 26 مردادماه در جریان نشست خبری از احتمال آزادسازی گندم و پرداخت یارانه ریالی مستقیم به کشاورزان خبر داده و گفته بود: پیش‌بینی این است که تفاوت و ضرر و زیان احتمالی تحمیل‌شده به کشاورز به عنوان یارانه ریالی در نظر گرفته شده و مستقیم به کشاورز پرداخت شود، اما با شرایطی که در حال پیش رفتن هستیم، این احتمال وجود دارد که گندم نیز مانند سایر محصولات مشمول آزادسازی شود.

این درحالیست که دقایقی پیش، نیز نادرقلی ابراهیمی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در ویراستی خود نوشت: آقای وزیر جهاد کشاورزی؛ گندم کشاورز ایرانی روی دست مانده و گفته می‌شود منابع برای خرید نداریم؛ اما برای واردات گندم از کشورهای شمالی، فرآوری در ایران و صادرات آرد به آفریقا برنامه داریم!

ماده 33 قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی سال‌هاست مسیر را مشخص کرده: خرید محصول کشاورز از طریق بورس کالا و پرداخت مابه‌التفاوت قیمت تضمینی توسط دولت، چرا این قانون و قانون بودجه 1405 را اجرا نمی‌کنید؟

چرا این بستر را برای خرید گندم داخلی توسط صنف و صنعت فعال نکرده‌اید؟ چرا صنعت تولید آرد کشور را به‌جای گندم خارجی، به خرید گندم کشاورز ایرانی وصل نمی‌کنید؟ چرا کشاورز و گندم خارجی را ترجیح می‌دهید؟

انتهای پیام/711/  




 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.

 نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند
۳۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

یک رسانه آمریکایی نوشت که با وجود تهدید ترامپ به فشار اقتصادی علیه ایران، او علاقه‌ای به حمله نظامی گسترده ندارد.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شوند؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 شایعه جدید بنزینی تکذیب شد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شایعه جدید بنزینی تکذیب شد

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.