قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری؛ ۱۹ فلسطینی بازداشت شدند

تهران - ایرنا - نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه یورش‌های گسترده به مناطق مختلف کرانه باختری، شمار زیادی از شهروندان فلسطینی را بازداشت و با تفتیش منازل و تیراندازی، یک جوان فلسطینی را زخمی کردند.
 تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری؛ ۱۹ فلسطینی بازداشت شدند

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از «فلسطین الآن»، اشغالگران صهیونیستی صبح امروز در ادامه یورش‌های روزانه خود به مناطق مختلف کرانه باختری اشغالی، ده‌ها خانه و منطقه مسکونی را مورد حمله و تفتیش قرار داده و دست‌کم ۱۹ فلسطینی را بازداشت کردند.

در جریان یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه «بلاطه» در شرق «نابلس»، یک جوان فلسطینی بر اثر اصابت ترکش گلوله از ناحیه پا زخمی و برای درمان به بیمارستان منتقل شد. در همین حال، نیروهای صهیونیستی ضمن تیراندازی شدید، به شماری از خانه‌های فلسطینیان حمله کرده و آنها را تفتیش کردند. پنج فلسطینی نیز در این عملیات بازداشت شدند. همچنین روستای «مراح رباح» در جنوب استان «بیت‌لحم» نیز از یورش اشغالگران در امان نماند و ۱۰ فلسطینی از این روستا ربوده شدند.

منابع فلسطینی همچنین از یورش نظامیان صهیونیست به روستای «وادی فوکین» و اجبار اعضای یک خانواده به ترک خانه خود در جریان این عملیات خبر دادند.

همزمان، مناطق «حوض سلیمان»، «العبیدیه»، «دار صلاح»، «الشواوره» و «زعتره» در استان بیت‌لحم نیز هدف یورش نظامیان صهیونیست قرار گرفت، با این حال گزارشی از بازداشت در این مناطق منتشر نشده است.

در استان «جنین» نیز نیروهای رژیم صهیونیستی با یورش به محله شرقی شهر جنین و شماری از روستاهای این استان، چندین خانه را تفتیش و سه فلسطینی را بازداشت کردند.

نظامیان صهیونیست همچنین با حمله به روستاهای «جلبون»، «سیلات الحارثیه»، «یامون» و «یعبد»، ضمن تفتیش منازل، خودروها و عابران فلسطینی را بازرسی کردند.

در رام‌الله نیز نیروهای رژیم صهیونیستی به شهرک «عبود» یورش برده و خانه «محمود شلاتو»، زندانی فلسطینی آزادشده را تفتیش و وسایل او را تخریب و غارت کردند. شلاتو پیشتر حدود ۱۰ سال در زندان‌های رژیم صهیونیستی در اسارت بود.

همزمان، شهرک‌نشینان صهیونیست نیز حملات خود را علیه فلسطینیان ادامه دادند. در منطقه «ابونجیم» در نزدیکی بیت‌لحم، شهرک‌نشینان به یک آمبولانس فلسطینی حمله کرده و شیشه‌های آن را شکستند که در پی آن، دو نیروی امدادی هلال احمر فلسطین زخمی شدند.

یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به شرق شهرک «بیت دجن» در شرق نابلس نیز به زخمی شدن سه فلسطینی منجر شد. در همین حال، …



 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
۱۰ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



 تجاوز جدید صهیونیست‌ها به جنوب سوریه/ انفجار در حومه درعا - تسنیم
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تجاوز جدید صهیونیست‌ها به جنوب سوریه/ انفجار در حومه درعا - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که رژیم صهیونیستی در میان انفعال و همدستی رژیم ابومحمد جولانی در سوریه همچنان به گسترش تجاوزات و اشغالگری‌ خود در خاک سوریه ادامه می‌دهد، منابع سوری از حملات جدید اشغالگران و آزار شهروندان در جنوب سوریه و مشخصاً حومه استان درعا و قنیطره خبر دادند.

منابع سوری امروز پنجشنبه گزارش دادند که نیروهای اسرائیلی همزمان با شنیده شدن صدای انفجاری در حومه غربی درعا، در بحبوحه تحرکات نظامی مداوم اسرائیل در جنوب سوریه، به حومه مرکزی قنیطره حمله کردند.

منابع سوری اعلام کردند که یک گشتی اسرائیلی به منطقه تل کروم در حومه مرکزی قنیطره یورش برده و نظامیان صهیونیست در بالای تپه این منطقه مستقر شدند.

از سوی دیگر در حومه غربی درعا، منابع سوری از شنیدن صدای انفجاری خبر دادند که ماهیت و منبع آن هنوز مشخص نیست و هیچ گزارش تایید شده‌ای از تلفات یا خسارات  آن وجود ندارد. حمله گسترده صهیونیست‌ها به جنوب سوریه درمیان پرواز جنگنده‌ها و پهپادها طرح صهیونیست‌ها برای جذب جاسوس و تشدید سیطره بر جنوب سوریه

این تحرکات در بحبوحه ادامه تهاجمات نظامی اسرائیل به مناطق روستایی درعا و قنیطره صورت می‌گیرد که اغلب با فعالیت‌های هوایی، ایجاد نقاط دیده‌بانی و تحرکات میدانی در مناطق مرزی همراه است.

شهروندان سوری همچنین از یورش مکرر صهیونیست‌ها به خانه‌ها صحبت می‌کنند. محمد الحورانی، روزنامه‌نگاری در حومه درعا، می‌گوید: مردم حتی از روزنامه‌نگاران نیز می‌ترسند. بسیاری از مردم از صحبت با خبرنگاران می‌ترسند، زیرا احساس می‌کنند که هر خانه‌ای که از آن فیلم‌برداری می‌شود، ممکن است بعداً مورد حمله قرار گیرد.

ساکنان جنوب سوریه طی بیش از یک سال گذشته دائماً در وضعیت اضطراب و وحشت قرار داشته‌اند و نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی با حملات شبانه، آزار و اذیت در ایست‌بازرسی‌ها، پرواز مکرر هواپیماهای شناسایی در حریم هوایی سوریه و سایر اشکال تجاوز، فرصت داشتن یک زندگی عادی را از شهروندان سوری سلب کرده‌اند.

منابع محلی گزارش می‌دهند که تجاوزات نظامیان صهیونیست به یک اتفاق روزمره تبدیل شده است که هر لحظه بدون هشدار رخ می‌دهد و با تیراندازی، یورش و بستن جاده‌های اصلی …



 حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه
۳۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه

نورنیوز-گروه بین الملل: عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم و تحلیلگر برجسته فلسطینی، سرمقاله جدید این روزنامه الکترونیکی را به حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه و بمباران فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب در شمال سوریه اختصاص داده و نوشت: تشدید حملات هوایی و زمینی در عمق خاک سوریه توسط نیروها و تانک‌های ارتش اشغالگر اسرائیل در این روزها تأیید می‌کند که هدف، سوریه است، صرف نظر از رژیم حاکم، چه یک جنبش مقاومت باشد و چه یک دولت همسو با صهیونیسم جهانی و پروژه‌های تجاوزکارانه و توسعه‌طلبانه آن. اسرائیل به دنبال اشغال کامل سوریه با حمایت آمریکاست

عطوان افزود: آنچه اسرائیل با حمایت ایالات متحده می‌خواهد، یک سوریه مطیع، ضعیف، عاری از هویت ملی و نیروهای مسلح و قرار گرفتن آن تحت اشغال صهیونیست‌ها، درست مانند بلندی‌های جولان که دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا ، در دوره اول ریاست جمهوری‌اش به دوست و مربی خود بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر هدیه داد.

در ادامه این مقاله آمده است که سه‌شنبه شب، دفتر نخست وزیری رژیم اشغالگر، مسئولیت هشت حمله هوایی انجام شده توسط جنگنده‌های اسرائیلی به فرودگاه نظامی ابوالظهور در استان ادلب، در نزدیکی حومه حلب، که منجر به خسارات مادی قابل توجهی شد را پذیرفت. پیام حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه و اردوغان

بر اساس این یادداشت، پیش از این، رژیم اشغالگر به بهانه وجود مواضع نظامی ایران در سوریه، این کشور را بمباران می‌کرد و اکنون پایگاه‌های ترکیه را بهانه کرده است. فرودگاه نظامی ابوالظهور که توسط جنگنده‌های صهیونیستی هدف قرار گرفت، محل استقرار نیروهای نظامی ترکیه است. این بدان معناست که این حملات هوایی، پیام اولیه‌ای به رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و ارتش او، به فاصله کوتاهی از امضای اتحاد سه جانبه با عربستان و پاکستان موسوم به توافق مکه است.

سردبیر روزنامه رای الیوم تصریح کرد: اولین پیامی که رژیم صهیونیستی می‌خواهد به ترکیه و به ویژه شخص اردوغان ارسال کند، این است که جایی برای ترکیه در خاک سوریه وجود ندارد و آنکارا نمی‌تواند نقشی در بازسازی ارتش سوریه داشته …



 حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
۴۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



 اخبار مهم جهان در تاریخ 20 آگوست
۴۵ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

اخبار مهم جهان در تاریخ 20 آگوست

اخبار مهم جهان در تاریخ 20 آگوست:

ترامپ از آغاز عملیات اقتصادی بی‌سابقه‌ای علیه ایران خبر داد

وزارت امور خارجه روسیه دو موضوع مهم مورد بحث با آمریکا را عنوان برد

رسانه‌ها: آمریکا 206 میلیون دلار به نیروی صلح غزه ارسال می‌کند

روسیه شب گذشته به یک کارخانه تولید قطعات موشک فلامینگو در کی یف حمله کرد

حملات روسیه، کشاورزان اوکراینی را با انبوهی از غلات فروخته نشده مواجه کرد

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.
 فرمان جدید ترامپ علیه ایران!
سایت تابناک

فرمان جدید ترامپ علیه ایران!

رئیس جمهوری آمریکا که نتوانسته در زمینه نظامی و اقتصادی در برابر ایران کاری از پیش ببرد، مدعی شد که ویرانگرترین اقدام اقتصادی علیه ایران را کلید زده است.
 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.
 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.
 دیپلماسی در میدان بغداد
روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی در میدان بغداد

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه(۲۸ مرداد ۱۴۰۵) در جریان نخستین روز سفر خود به عراق در دیدار با نزار آمیدی رئیس جمهور عراق گفت: وظیفه خود می‌دانم از طرف رئیس جمهور کشورمان و مردم ایران و به ویژه بیت معظم و شخص رهبر انقلاب برای حضورتان در ایران جهت شرکت در مراسم تشییع [ ]
 ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش

وزیر خارجه رژیم محمد جولانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور، تنها به ابراز نگرانی و بیان اینکه «حمله اسرائیل هیچ توجیهی نداشت» بسنده کرد.
 «فدوروف» علیه «زلنسکی»
روزنامه شرق

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.
 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
سایت جوان آنلاین

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.