قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

از تأکید بر کیفیت جذب دانشجویان خارجی تا توسعه همکاری با ایرانیان خارج از کشور

تهران- ایرنا- حوزه آموزش عالی، علوم و فناوری در هفته دوم مردادماه ۱۴۰۵ با برگزاری چند نشست مهم در وزارت علوم همراه بود؛ نشست‌هایی که محور آنها ارتقای کیفیت جذب دانشجویان بین‌الملل، گسترش همکاری‌های علمی با ایرانیان خارج از کشور و ترسیم اولویت‌های علم و فناوری کشور بود.
 از تأکید بر کیفیت جذب دانشجویان خارجی تا توسعه همکاری با ایرانیان خارج از کشور

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، حوزه آموزش عالی، علوم و فناوری در هفته دوم مردادماه ۱۴۰۵ شاهد برگزاری نشست‌های مهمی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود؛ نشست‌هایی که هر یک بخشی از سیاست‌های این وزارتخانه در حوزه توسعه تعاملات علمی بین‌المللی، ارتقای کیفیت آموزش عالی و برنامه‌ریزی برای آینده علم و فناوری کشور را ترسیم کرد.

در هفته گذشته، هفتادمین نشست (چهارمین نشست حضوری) کارگروه ملی جذب دانشجویان بین‌الملل برگزار شد. محور اصلی این نشست، بررسی راهکارهای توسعه جذب دانشجویان خارجی با حفظ استانداردهای آموزشی بود. در این نشست، ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی وزیر علوم، تأکید کرد که افزایش کمّی دانشجویان بین‌الملل نباید به قیمت اُفت کیفیت آموزش تمام شود و برند آموزش عالی ایران و اعتبار دانشگاه‌های کشور باید در صدر اولویت‌ها قرار داشته باشد.

همچنین محمد نبی شهیکی‌تاش، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، از آمادگی این معاونت برای پذیرش، توانمندسازی و ایجاد فرصت‌های اشتغال برای دانشجویان بین‌الملل در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد خبر داد.

معاون پژوهشی وزارت علوم نیز با تأکید بر اینکه جذب دانشجوی خارجی نباید صرفاً با هدف درآمدزایی دنبال شود، بر توجه همزمان به ابعاد علمی، پژوهشی و بین‌المللی این موضوع تأکید کرد.

از دیگر رویدادهای مهم هفته، برگزاری جلسه شورای معاونان وزارت علوم بود. در این جلسه، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر برگزاری همایش‌های علمی درباره اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب و تدوین اولویت‌های علم و فناوری کشور تأکید کرد. همچنین گزارشی از عملکرد کمیته دانشگاهیان ستاد ملی مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب به اعضای شورا ارائه شد.

نشست هماهنگی همکاری‌های علمی بین‌المللی با ایرانیان خارج از کشور نیز از دیگر برنامه‌های مهم هفته گذشته بود که با حضور وزیر علوم برگزار شد. در این نشست، راهکارهای توسعه و عملیاتی‌سازی همکاری‌های دانشگاهی با ایرانیان خارج از کشور در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و بین‌المللی بررسی شد و بر بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و متخصصان ایرانی خارج از کشور برای تقویت دیپلماسی علمی و توسعه همکاری‌های دانشگاهی تأکید شد.

حضور وزیر علوم در آیین اربعین حسینی در کربلا و دیدار با رئیس دارالحکمه …





 ایران دعوتنامه پیوستن به توافق مکه را دریافت کرد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران دعوتنامه پیوستن به توافق مکه را دریافت کرد

شبکه المیادین مدعی شد ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به توافق مکه دریافت کرده و این موضوع در حال بررسی از سوی تهران است.

 تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست

وزیر صمت با اشاره به ناترازی انرژی و تاثیر آن بر فعالیت واحدهای تولیدی گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مزیت تولید در کشور از بین نرود؛ چراکه حفظ مزیت تولید یکی از مؤلفه‌های مهم توسعه‌ است.

 توسعه فرودگاه امام خمینی «مسئله ملی» است
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

توسعه فرودگاه امام خمینی «مسئله ملی» است

آرمان امروز : فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) به‌عنوان مهم‌ترین دروازه هوایی کشور و یکی از اصلی‌ترین کانون‌های ارتباطی ایران با شبکه حمل‌ونقل هوایی بین‌المللی، نقشی فراتر از جابه‌جایی مسافر و پروازهای ورودی و خروجی دارد. این مجموعه طی سال‌های اخیر در مسیر تبدیل شدن به یک شهر فرودگاهی با کارکردهای گسترده حمل‌ونقلی، اقتصادی و لجستیکی [ ]

 عکس: مزارع طلایی آفتابگردان خوی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: مزارع طلایی آفتابگردان خوی

مزارع آفتابگردان خوی در استان آذربایجان غربی، در روز‌های آفتابی تابستان جلوه‌ای تماشایی از طبیعت و کشاورزی منطقه را به نمایش گذاشته‌اند؛ جایی که هزاران گل آف...

 کارت ریالی گردشگران خارجی
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کارت ریالی گردشگران خارجی

دنیای اقتصاد: طبق اعلام بانک مرکزی دستورالعمل جدید ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری به منظور استفاده آسان اشخاص خارجی برای انجام امور درمانی، زیارتی، بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری، بازرگانی و اشتغال به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ شد. بانک مرکزی، در اجرای بند (پ) ماده (29) قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مصوب سال 1402 دستورالعمل ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری را به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ کرد.

 خرازی: در میان رؤسای‌جمهور،مظلوم‌تر و صبورتر از پزشکیان نداشته و نداریم
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

خرازی: در میان رؤسای‌جمهور،مظلوم‌تر و صبورتر از پزشکیان نداشته و نداریم

آرمان امروز : نظرات و تحلیل‌های سیدمحمدصادق خرازی، چهره سیاسی اصلاح طلب و دیپلمات سال‌های دور، که ارتباط نزدیک و خانوادگی با رهبر شهید انقلاب دارد، همواره مورد توجه رسانه‌ها بوده است. او به پشتوانه فعالیت‌های سیاسی و دیپلماسی خود، صریح و بدون لکنت سیاست‌گذاری‌ها در کشور و سیاست خارجی را نقد می‌کند و تاکید [ ]



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]